Voor & Na: De Renovatie van een Eengezins-ruïne | homify

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Voor & Na: De Renovatie van een Eengezins-ruïne

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Het Voor & Na-project dat we vandaag aan jullie willen vertonen is een eengezinswoning in Vigo, Spanje. Dit huis was compleet verwaarloosd en vervallen en had een complete renovatie dus hard nodig. Bij het zien van de beelden kun je je haast niet voorstellen dat onze experts van T Estudio de Diseño zo'n grote verbetering in de ruimte heeft kunnen uitwerken.

Het huis is het eigendom van een jong, kinderloos echtpaar dat met de renovatie niet alleen de algemene staat van het huis wilden verbeteren, maar tegelijk ook de ruimte wilden aanpassen aan hun persoonlijke smaak en levensstijl. Daarnaast moesten een aantal van de karakteristieke elementen van het oude huis in het ontwerp behouden blijven. Dit hield niet alleen het budget laag, ook werd de oorspronkelijke charme van de oude woning zo behouden. Hoe dit allemaal in zijn werk ging vind je in de collectie afbeeldingen hieronder.

Zou jij deze verbouwing anders aangepakt hebben? Vertel het ons en laat hieronder een bericht achter. 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!