Eclectisch Nederlands design van ANNY& | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Eclectisch Nederlands design van ANNY&

Stoa. Stoa.
Vases by Douwe & Wiebren: modern  door ANNY&, Modern
Loading admin actions …

ANNY& is een bijzonder creatief collectief, dat ambachtelijke technieken gebruikt om hedendaagse woondecoraties te produceren. ANNY& is een samentrekking van Anke en Nynke: de drijvende krachten achter ANNY&. Hun ontwerpen sieren het moderne huis en bieden authentieke handwerk kwaliteit die tegenwoordig door de massaproductie verloren dreigt te gaan. Het werk van ANNY& zorgt er voor dat deze ambachtelijke kwaliteit blijft bestaan, zodat we kunnen blijven genieten van hoogwaardige woondecoraties. Onze homify-experts hebben een aantal prachtige ontwerpen van ANNY& voor je op een rijtje gezet. Ben je al nieuwsgierig? Kijk dan even met ons mee naar dit Nederlandse topdesign!

Eclectisch

Wicked light by Esmé: modern  door ANNY&, Modern
ANNY&

Wicked light by Esmé

ANNY&

Tegenwoordig is de eclectische stijl superpopulair en natuurlijk erg mooi. Deze stijlkamer is een goed voorbeeld van de eclectische stijl. Let op de prachtige groene achtergrond, wat een prachtige kleur! De kamer krijgt er echt een voorjaarsambiance van. De heldergekleurde vogel op de voorgrond komt zo extra mooi naar voren. Het is een fantasievolle vogel die zeer eclectisch aandoet. De glazen potten met bloemen zijn ook erg mooi en creatief gevonden door ANNY&, het ontwerp lijkt de conventies van bloem en pot te onderzoeken, waardoor een interessante nieuwe benadering ontstaat. Let ook ook op de gevlochten lamp. Wat een schoonheid. Dit is het bewijs wat ambachtelijk handwerk esthetisch gezien voor elkaar kan krijgen! Laten we deze lichtbron eens van dichterbij bekijken.

Gevlochten

Wicked light by Esmé: modern  door ANNY&, Modern
ANNY&

Wicked light by Esmé

ANNY&

De gevlochten lamp is het summum van ambachtelijk handwerk en finesse. Als we de lichtbron eens goed onder de loep nemen, dan zien we dat het zeer nauwkeurig en gedetailleerd vlechtwerk betreft, waaruit een grote mate van vakbekwaamheid spreekt. Het betreft hier zogenaamd fijnscheenwerk, een zeer fijne vlechttechniek die onder ander vaak bij het vlechten van manden gebruikt wordt. Het vlechtwerk voor deze lamp is uitgevoerd door Esmé Hofman, in samenwerking met ANNY&. Alles aan deze lamp is bijzonder, zelfs het snoer waardoor de elektra gaat. De rode kleur van het elektriciteitssnoer geeft de lamp een eclectische sfeer en past prachtig bij het blanke vlechtwerk. Deze lamp staat goed in een eclectisch interieur, maar ook in een bescheiden landelijke kamer.

Vazen

Vases by Douwe & Wiebren: modern  door ANNY&, Modern
ANNY&

Vases by Douwe & Wiebren

ANNY&

Er zijn maar weinig zaken zo sfeervol als de vazen in je interieur. Deze ontwerpen van ANNY& zijn helemaal bijzonder. Door hun diverse kleurenpalet passen ze in veel verschillende interieurs, waardoor je altijd zo'n vaas in je huis kunt neer zetten. We zien de vazen hier tegen een lichte achtergrond: een prachtige lichtblauwe wand, waarop heel kunstzinnig, een rechthoek en bloemen bevestigd zijn. Dit laatste geeft deze setting een conceptuele lading, en ziet er direct fleurig en bijzonder uit. De ambachtelijke vazen staan prachtig op het natuurlijk hout, dat de kamer zijn persoonlijkheid geeft. Zeer authentiek en sfeervol!

Van Dichtbij

Large stripes by Douwe: modern  door ANNY&, Modern
ANNY&

Large stripes by Douwe

ANNY&

Elke vaas is anders, en gelukkig maar! Want zo heb jij de kans om een vaas te vinden die bij jouw smaak en interieur past. Deze vaas heeft een bijzonder opening aan de bovenkant, een soort inkepingen die een dynamisch patroon volgen. De inkepingen op deze vaas en het motief op de vaas die we hieronder tegenkomen zijn het resultaat van zorgvuldig aangebracht kerfsneewerk, een van de oudste decoratietechnieken en in zeer veel culturen bekend. De basistechniek van het kerven mag dan wel niet zo moeilijk te leren zijn en veel gereedschap vergt het ook niet, het maken van zulke fijne en gedetailleerde inkepingen en motieven is een heel ander verhaal. Hier gaan jaren van oefenen aan vooraf en een fikse dosis talent. De vazen zijn het resultaat van een samenwerking tussen ANNY& en de broers Douwe en Wiebren Kunst, verantwoordelijk voor het kerfsneewerk.

De kleur van de vaas is momenteel erg populair en heeft daarom direct een eigentijds effect op je interieur. De vorm loopt heel mooi smal naar boven toe, waardoor de vaas zich apart zet van veel andere vazen, met name die uit de massaproductie afkomstig zijn, en er allemaal zo'n beetje hetzelfde uitzien. Deze vaas bewijst het: als consument inversteren in ambachtelijk werk loont direct!

Close-up

Large rose by Wiebren: modern  door ANNY&, Modern
ANNY&

Large rose by Wiebren

ANNY&

ANNY& ontwerpt vazen met een passie voor het materiaal en de oude ambachten. Dat is ook het verschil dat je ziet als je een massaproduct en een ambachtelijke product naast elkaar zet. De eerste mist de liefde, de tweede straalt het uit! Deze vaas heeft een prachtige versiering op de voorzijde, waardoor er direct een designsfeer in je huis ontstaat. De vaas oogt uniek en is het ook. Je interieur is met één of twee van deze vazen meteen authentiek en bijzonder, dit zal door je omgeving niet onopgemerkt blijven. De kleur van deze vaas is donker, maar dit houdt niet in dat je interieur donker hoeft te zijn, want juist in een lichte omgeving komt deze vaas prachtig uit. Het basis schema zwart-wit is een goed uitgangspunt voor een top-interieur, en ANNY& haakt met deze vaas hierop aan! 

Tot zover het eclectisch design van ANNY&. Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij! We houden je op de hoogte van de nieuwste ontwerpen op het gebied van Nederlands design. Blijf ons volgen!

Voor vragen en tips bezoek je ons handige forum.

Een mooie tuin begint met luxe tuin ideeën. Lees hier alles over het werk van Stam Hoveniers, de Nederlandse expert op het gebied van tuindesign!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!