Luxe Tuinideeën: door Stam Hoveniers

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Luxe Tuinideeën: door Stam Hoveniers

Stoa. Stoa.
Wellness tuin: modern  door Stam Hoveniers, Modern
Loading admin actions …

In de hectiek van de grote stad is je eigen tuin een must. Veel mensen hebben de droom van een stedelijke tuin, maar kunnen soms de juiste ideeën niet vinden. In de designwereld is er veel aandacht voor het fenomeen luxe tuin, we zien vaak prachtige ontwerpen voorbij komen. Onze experts zijn deze wereld ingedoken en kwamen op de proppen met prachtige luxe tuinideeën. Sommige mensen denken dat een tuin een overbodige luxe is, maar niet is minder waar, want je moet tegenwoordig kunnen onthaasten, en waar kun je dat beter doen dan in je eigen luxe tuin. Als je onthaast en ontspant, zul je daarna veel meer energie hebben om de dagelijkse dingen aan te kunnen. Een luxe tuin werkt! Kijk met ons mee naar de ideeën die onze experts tegen kwamen. Veel plezier!

Tuin Binnen

Groene wand bij entree kantoorpand: modern  door Stam Hoveniers, Modern
Stam Hoveniers

Groene wand bij entree kantoorpand

Stam Hoveniers

We vallen direct met de deur in huis, dit is namelijk geen alledaags ontwerp. Ooit wel eens de droom gehad om je tuin binnen aan de muur te hebben? Nu kan het met deze groene wand. Het voordeel van deze wand is dat hij weinig, lees geen, woonoppervlak inneemt en dat hij zorgt voor een goede frisse luchtkwaliteit in huis. Een schitterend ontwerp van Stam Hoveniers dat innovatief en esthetisch is.

Bloemenperk

Groene wand bij particuliere woning: modern  door Stam Hoveniers, Modern
Stam Hoveniers

Groene wand bij particuliere woning

Stam Hoveniers

Een bloemenperk is prachtig maar neemt veel ruimte in beslag. Als je deze ruimte niet hebt moet je andere manier vinden om je tuin naar smaak in te richting. Stam Hoveniers kwam wederom met een goed concept: het verticale bloemenperk. Met dit concept heb je wel een mooi perkje, maar verlies je geen vierkante meters. Super mooi idee!

Overkapping en Keuken

Overkapping met buitenkeuken:   door Stam Hoveniers, Rustiek & Brocante
Stam Hoveniers

Overkapping met buitenkeuken

Stam Hoveniers

De zomer is de tijd dat we samen genieten. Vrienden en familie komen over de vloer en het glas wordt geheven op het goede leven. Deze overdekte buitenkeuken met comfortabel zitgedeelte zorgt voor de ultieme buitenervaring. Lekker de barbecue aan en samen met je geliefde tot in de late uurtjes genieten van de schoonheid van de zwoele zomernacht. Let ook op de houten overkapping, de industriële lamp en de prachtige tafel. Allemaal uitstekend verzorgd en netjes afgewerkt door Stam Hoveniers!

Speelhuis

Luxe speelhuis:   door Stam Hoveniers, Rustiek & Brocante
Stam Hoveniers

Luxe speelhuis

Stam Hoveniers

Kinderen zijn dol op avontuur en fantasierijke gebouwen. Vroeger maakte we onze eigen boomhutten en zochten we het vermaak in de eenvoud. Deze manier van denken bracht Stam Hoveniers op het idee om een prachtig speelhuis voor in de tuin te realiseren, dat avontuurlijk en erg mooi is. Een trap leidt de kleintjes in het huisje, waarna ze via de glijbaan weer beneden komen. Het huis zorgt dat ze flink in beweging blijven en is volkomen veilig. Waar vind je tegenwoordig nog zo'n bron van avontuur en spel! En dit alles in de veiligheid van je eigen tuin.

Spa, Sauna, Zwembad

Wellness tuin met overkapping, spa, sauna en zwembad: modern  door Stam Hoveniers, Modern
Stam Hoveniers

Wellness tuin met overkapping, spa, sauna en zwembad

Stam Hoveniers

De kleintjes hebben hun speelhuis, de volwassenen hebben hun spa en sauna. Natuurlijk is er ook nog het heerlijke zwembad, waarin jong en oud vertier en ontspanning vinden. Het overdekte gedeelte is een heerlijk oord om in te genieten, wat dacht je van een spa en een privé sauna. Een sauna is fijn, maar zeker als hij van jezelf is. De comfortale bank en stoelen bieden jou en je familie de ruimte om te genieten van een zomerse buitenmaaltijd. Weet je zeker dat je de avond buiten wilt doorbrengen, want we weten niet of je daarna nog naar binnen wilt om te gaan slapen! Stam Hoveniers blinkt uit door hun prachtige innovatieve ontwerpen die de stedelijke tuin compleet maken. 

Tot zover de luxe tuin ideeën. Wij hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. We houden je op de hoogte van alle Nederlandse top ideeën op het gebied van de tuinarchitectuur!

Heb je vragen en wil je advies? Bezoek dan ons forum!

Prachtige wanden maken een interieur! Lees hier alles over wandkunst!


Is jouw tuin al up-to-date? Laat een reactie bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!