Een Gezinshuis met Kleur: Een IJzersterk Ontwerp | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een Gezinshuis met Kleur: Een IJzersterk Ontwerp

Stoa. Stoa.
gezinshuis met kleur Eclectische kinderkamers van IJzersterk interieurontwerp Eclectisch
Loading admin actions …

De ontwerpstudio die we in dit artikel behandelen doet zijn naam eer aan. IJzersterk Interieurontwerp creëert innovatieve en expressieve designs om je interieur compleet en prachtig te maken. Het bedrijf is een gevestigde naam, maar heeft altijd frisse ideeën. We zijn zo ontzettend enthousiast over deze prachtige ontwerpen, dat we je graag een goed voorbeeld willen voorschotelen, gewoon om je te inspireren en enthousiast te maken. Dit zouden we niet kunnen doen zonder de schitterende fotoreportage die Henny van Belkom van dit adembenemend mooie huis gemaakt heeft. Door deze foto´s krijg je echt een goede indruk van de sfeer. En sfeer is alles! Je huis is een tempel voor het gezinsleven, dé plek waar je het leven viert. Dit doe je in een esthetische ruimte, waarin wonen leven wordt! Kijk mee naar het gezinshuis met kleur, een ijzersterk ontwerp.

De Boeddha

Een relaxruimte is in onze hectische tijd beslist geen overbodige luxe, we kunnen misschien wel stellen dat het een noodzaak is. Onthaasten, ontprikkelen of tot jezelf komen: het zijn woorden en uitspraken die we steeds vaker horen. Onze westerse cultuur is het contact met de ontprikkel-mechanismen verloren. In het Oosten zijn deze mechanismen echter een essentieel onderdeel van de cultuur.  We kunnen dus veel van onze vrienden uit het Oosten leren. Deze ruimte haakt in op de Oosterse esthetiek, door de Boeddha een prominente plek in de ruimte te geven. De kleuren zijn erg modern en westers, maar eerbiedigen de rust die uit een Oosters design zou moeten spreken. De heerlijke stoel biedt jou de mogelijkheid om rustig te gaan liggen, te genieten van je rust of van een goed boek. De takjes geven de kamer een zenachtige sfeer, die eenvoud en rust uitstraalt. Het is een prachtig ontwerp van IJzersterk Interieurontwerp. In deze kamer kom je tot jezelf!

Andere Hoek

Ze zien we de relaxte kamer nu vanuit een ander perspectief en het blijkt een woonkamer te zijn! Wat een bijzondere wijze om je woonkamer in te richten. Een topstuk in dit vertrek is de houtkachel, wie wordt er nu niet verliefd op deze warmtebron! Het ding geeft niet alleen de karakteristieke warmte, maar ziet er natuurlijk ook erg esthetisch uit. Stel je het knisperende hout voor, de rustige momenten in de stoel, het fijne daglicht dat naar binnen valt en de fijne gesprekken die je in deze kamer met je vrienden voert! Een IJzersterk Interieurontwerp!

De Keuken

Witte keuken met oranje accent Moderne keukens van IJzersterk interieurontwerp Modern
IJzersterk interieurontwerp

Witte keuken met oranje accent

IJzersterk interieurontwerp

Helder wit en zuiver, zo mogen we deze keuken wel omschrijven. Het monochrome wit biedt jou de mogelijkheid om prachtig gekleurde accessoires en decoraties visueel sterk uit te laten komen, zoals bijvoorbeeld de prachtige oranje bloemen. Door zijn zuivere vorm is de keuken een oord van rust, waarin jij op een ontspannen manier je gerechten kunt bereiden. Natuurlijk is de keuken ook geschikt voor een fijne maaltijd met vrienden en familie, want het huis was immers een tempel voor het gezinsleven! Pak je rust en pak die kostbare momenten met geliefden. Deze keuken is daarvoor het perfecte decor!

Kinderkamer

meisjeskamer met retro elementen Eclectische kinderkamers van IJzersterk interieurontwerp Eclectisch
IJzersterk interieurontwerp

meisjeskamer met retro elementen

IJzersterk interieurontwerp

De kinderkamer draagt vaak een engelachtige ambiance van onschuld in zich. Deze kamer is daarop geen uitzondering, maar heeft wel een bijzondere toevoeging, namelijk de donkere houten kast, die de ruimte een antieke sfeer geeft. De familietraditie, de geschiedenis, lijkt te waken over het nieuwe leven van de jongste telg van de familie. In de kamer zijn diverse attributen en accessoires te vinden die de kamer een mooie vintage look geven, zoals het klapstoeltje en het ledikantje. Een moderne invloed vinden we op de muur, wat een prachtige kleur! Ook het kleed oogt modern en geeft de kamer een comfortabele zachte sfeer. Deze kinderkamer bewijst dat vintage en nieuw design prachtig samen gaan!

De Jongenskamer

jongenskamer met zwevend bed Moderne kinderkamers van IJzersterk interieurontwerp Modern
IJzersterk interieurontwerp

jongenskamer met zwevend bed

IJzersterk interieurontwerp

Een kind dat ouder wordt vraag natuurlijk om een andere kamer. Deze kamer past precies bij het opgroeiende kind. De hoogslaper is een ideale manier om je kind het gevoel te geven dat het een eigen plek heeft. Dit is een goede stap richting de ontwikkeling van een zelfstandig bewustzijn. De kast biedt je de opbergruimte die nodig is om de kleren op te bergen. Het slaapgedeelte is hoog gelegen, waardoor er meer leefruimte beschikbaar is. Let ook even op de prachtige zwarte elementen tegen de achtergrond van de witte muur: gewoon geweldig! Elke jongen voelt zich hier thuis.

Tot zover de prachtige ontwerpen van IJzersterk Interieurontwerp. Dit is Nederlands design op topniveau! 

Heb je vragen of wil je graag wat advies? Bezoek dan ons forum!

Ook vintage design heeft een expressieve kracht! Leer het hier kennen!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!