Muurbloem Design Studio: Nederlands Design voor Thuis

Stoa. Stoa.
homify Moderne muren & vloeren
Loading admin actions …

Veelzijdigheid is belangrijk in de designwereld, want als je uiteenlopende hoogwaardige producten biedt, dan kun je ook sneller een klantenkring opbouwen. Muurbloem Design Studio heeft een veelzijdig repertoire van hoogwaardige ontwerpen die je huis een superluxe en hedendaags uiterlijk geven. Ze richten zich op meubels, muur- en vloerdecoraties en op verlichting. Hun ontwerpen zijn telkens fris en innovatief, waardoor ze een onmiskenbare eigen persoonlijkheid in zich dragen. Nederlands design zoekt de grenzen op, en gaat daar overheen om te komen tot nieuwe concepten en ontwerpen die uniek zijn. In dit artikel gaan we je aantal van hun ontwerpen laten zien. Kijk met ons mee voor inspiratie en artistieke motivatie. Hier vind je Nederlands design voor thuis!

Monochroom

Muurbloem Design Studio Chandelier of Beads homify Moderne woonkamers Verlichting

De minimalistische stijl is populair en wijdverspreid in het Westen. Muurbloem Design Studio haakt in op deze stijl, waarbinnen de eenvoudige vorm een grote rol speelt. Deze lamp is erg uniek en mooi. De vormen zijn geometrisch en staan daarom supergoed in een strak modern interieur. Er spreekt een zekere rust uit deze lamp, die zijn invloed in je interieur zeker zal laten gelden. Ondanks zijn innovatieve design lijkt de lamp wel aan te sluiten op de oude conventies van de schemerlamp, want bij deze laatste was ook altijd de lampenkap, aan de onderkant van de lamp,  groter dan de versieringen erboven.

Groen en Fris

Muurbloem Design Studio Chandelier of Beads Special homify Moderne woonkamers Verlichting

Als je het interieur nu eens heerlijk lentefris wilt hebben, dan is het een goed idee om je te laten inspireren door deze limoengroene designlamp. De limoen is niet typisch Nederlands, maar hier wel erg geliefd om zijn frisheid en vrolijke kleur. Deze lamp haakt daarop in. Je interieur krijgt veel vrolijkheid door deze bijzondere lichtbron. Het wordt moeilijk om nog een chagrijnig humeur te hebben als deze designlamp in je huis hangt. Deze lamp staat goed in strakke interieurs, waarin veel lichte kleuren aanwezig zijn. Wit is bij deze lamp een goede achtergrond kleur!

Sterrenstof

Muurbloem Design Studio DotShow homify Moderne woonkamers Verlichting

Als je deze lamp in je interieur hebt hangen krijgt deze een hemelse sfeer. Het is net alsof je door de ruimte zweeft, langs de eeuwige sterren. De lamp lijkt gemaakt van sterrenstof. Het glinsteren van deze kroonluchter is een lust voor het oog. Het zachte licht verleidt ons op visuele wijze en geeft je interieur een sensuele sfeer. Een romantisch avond is met deze lamp nooit ver weg. Het is een veelzijdig lamp, die ook in diverse interieurs past. Laat je gewoon inspireren door deze lamp en fantaseer er een mooi interieur om heen.

In een speciale context

Muurbloem Design Studio_Collection Dots_FirstBotany_dBR homify Moderne muren & vloeren Behang

Muurbloem Design Studio creëert wanddecoraties, zoals te zien op deze foto. Dit is direct de context waarin de lamp van zojuist supergoed staat. De muurdecoratie is erg expressief en gedetailleerd. Er zijn maar weinig decoraties die zo'n visuele kracht op je interieur uitoefenen. De studio creëert als het ware een totaal-interieur, waarin al hun creaties fantastisch naar voren komen. Omdat alles ambachtelijk gemaakt wordt zijn de producten uniek en passen ze goed bij elkaar. Ben je dol op authentiek en uniek design, laat je dan door deze schoonheden inspireren.

Deco

Muurbloem Design Studio_Collection Dots_FirstFlower_dBR homify Moderne muren & vloeren Behang

De grijze kleur van dit design is mateloos populair, natuurlijk vanwege zijn rustgevende kwaliteit. We moeten tegenwoordig hard werken en de hectiek lijkt soms de overhand te krijgen. Maar deze muurdecoratie gaat dat tegen. We hebben het hier over een schitterend behang van Muurbloem Design Studio, dat zich bediend van de kleur grijs, maar er toch iets bijzonders mee doet. Kijk maar naar het mooie blauwe patroon, ook al zo'n rustgevende kleur. Een beetje variatie kan geen kwaad, het patroon heeft een speelse en natuurlijk vorm. De bloemen op het behang staan gewoon geweldig in je interieur!

Spijkerbroek

Muurbloem Design Studio_Collection Folds & Pleats_BlueJeansPleated homify Moderne muren & vloeren Behang

Met dit spijkerbroek designbehang doet Muurbloem Design Studio een stapje naar voren, een stapje dat nog niet eerder gedaan is. Wat een waanzinnig bijzonder ontwerp is dit! Stel je voor, dat je nu eindelijk eens dat gewaagde interieur kunt creëren waar je altijd al van gedroomd hebt. Wat een ander er van denk? Wat maakt het uit! Het gaat om jouw creatieve fantasie! Vrienden en familie zullen verbaast staan te kijken als ze dit behang zien. Je hoeft niet alle muren met dit behang te versieren. Misschien kun je één lange saaie muur met dit behang onder handen nemen! Wat je ook beslist, volg je gevoel en wees creatief!

Tot zover het grensverleggende design van Muurbloem Design Studio. Hopelijk ben je overtuigd van de charme van het Nederlandse design. We houden je in ieder geval op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling op dit gebied!

Voor tips en advies kun je terecht bij onze experts op het forum!

Laat je betoveren door een luxe meergezinswoning! Kom meer voor een tour door het huis!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine