Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

De Mancave – Mannelijke Luxe door Kabaz

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

De interieurdroom van iedere man is natuurlijk een aparte ruimte geheel ingericht voor zijn hobby's, naar zijn smaak en ideaal om met vrienden in te relaxen, een potje te poolen, muziek te draaien of een pokeravondje te hebben. Een mancave dus! Overgewaaid uit Amerika vinden we ook in Nederland steeds vaker interieurs die plaats maken voor de “mannengrot” – waar vrouwen niet mogen komen, plezier een must is en mannenhobby's centraal staan. Waar de kamer voor de man vroeger vaak een studeerkamer of kantoor was is het nu een mediakamer, fitnessruimte of een werkplaats waar de man of mannen in huis hun mannending kunnen doen. Hoe zo'n mancave eruit kan zien willen we jullie vandaag laten zien, in de vorm van dit spectaculaire design in Blaricum, door luxe-experts Kabaz.

Glamour

Woonvilla Blaricum:  Mediakamer door Kabaz
Kabaz

Woonvilla Blaricum

Kabaz

In een prachtige woonvilla in Blaricum, zich uitstrekkend over het gehele souterrain, vinden we een verdieping vol luxe, stijl, sfeer en deze mancave. Naast een luxueuze wellness ruimte hebben we deze kamer ontdekt die alle mogelijke wensen voor een mancave beantwoordt. Dit betekent natuurlijk niet dat vrouwen een ruimte als deze niet ook kunnen waarderen – mannen echter vinden hier zeker hun walhalla. Lees verder en ontdek wat zich hier allemaal afspeelt…

Thuisbioscoop

Woonvilla Blaricum:  Mediakamer door Kabaz
Kabaz

Woonvilla Blaricum

Kabaz

Deze helft van de mancave huist de royale thuisbioscoop waar dankzij deze luxe beklede fluwelen sofa's een Die Hard-marathon of voetbalwedstrijd met je vrienden een onvergetelijke ervaring wordt. Beter dan de bioscoop biedt deze ruime zithoek perfect kijkcomfort in onbeschaamde glamour. Met de isolerende muurbekleding kan er ongestoord van het geïntegreerde geluidssysteem gebruik gemaakt worden terwijl de sfeerverlichting en favoriete filmposters aan de muur voor een persoonlijke touch zorgen.

Actie

Woonvilla Blaricum:  Mediakamer door Kabaz
Kabaz

Woonvilla Blaricum

Kabaz

Naast relaxen en sport of films kijken is een fantastische vrijetijdsbesteding natuurlijk in een bar met vrienden een potje pool spelen. Hier zien we hoe dat ook thuis kan: nooit meer wachten op je ronde, geen geduw en getrek meer aan de bar om aan een drankje te komen en je eigen popcornmachine voor het grijpen… Ideaal toch? Daarnaast ziet de combinatie van zwart meubilair en de strakke kroonluchter er natuurlijk fantastisch uit.

In detail

Woonvilla Blaricum:  Mediakamer door Kabaz
Kabaz

Woonvilla Blaricum

Kabaz

Hier zien we nog even in detail de bar met alles erop en eraan en de indrukwekkende decoratie in de vorm van een boeddha-sculptuur in de wand geïntegreerd. De spots zorgen ervoor dat het glaswerk en de verschillende stenen elementen schitteren en glanzen en maken van deze mancave een glamoureuze club – thuis.

En nog meer…

Woonvilla Blaricum:  Fitnessruimte door Kabaz
Kabaz

Woonvilla Blaricum

Kabaz

Last but not least laten we een derde afdeling van het souterrain-ontwerp zien: deze all-inclusive fitnessruimte! Een waar mannenparadijs strekt zich hier uit over de lengte van het souterrain waar spiertraining, cardio, boksen en nog meer in een professionele omgeving kan gebeuren. Design ontmoet hier lifestyle in een stijlvol interieur waar iedere man zijn hart kan ophalen! Kabaz heeft hier zichzelf weer overtroffen in de vorm van een interieur dat glamour, luxe en design combineert tot spectaculaire hoogten.

Cliché of niet, typisch mannelijk design spreekt iedereen ergens wel aan – maar ontdek hier of deze mannelijke stijl eigenlijk wel bestaat…

Hoe zou jij een mancave of womancave inrichten? Deel je creativiteit bij de berichten hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!