Top 5 van de week: interieurfouten, spectaculaire buitenverlichting en meer... | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: interieurfouten, spectaculaire buitenverlichting en meer…

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Moderne tuinen van Bolz Licht und Wohnen · 1946 Modern
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze heerlijk op je gemak door. 

Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel over 12 interieurfouten die voorkomen kunnen worden, en check of meteen of jij ook af en toe een uitglijer maakt. De overige artikelen zijn ook zeker de moeite waard, want het is bijvoorbeeld altijd goed om even na te gaan of je het  je gasten wel naar de zin maakt!   

Waar wacht je nog op? Check them out!

1. Dit moet je vermijden

Minimalistische woonkamers van Pop Arq Minimalistisch

Een perfecte woning is een woning die jouw levensstijl symboliseert. Een woning die jouw gewoontes, persoonlijkheid en voorkeuren weerspiegelt. Natuurlijk moet je wel oppassen dat je niet overdrijft. Dus, als je wilt dat jouw interieur in balans is, zorg dan voor een gastvrije woning en kijk met nieuwe ogen naar je interieur. Jouw woning kan namelijk aan alle criteria voldoen die jij belangrijk vindt. Denk daarom goed na; wat wil je graag? Hoe wil je jouw karakter uiten? Welke aspecten van jouw persoonlijkheid wil je laten zien?

We laten je 6 tips zien die je moet vermijden en die ervoor zorgen dat jouw interieur in balans is. Het belangrijkste is dat je zoekt naar perfectie en keuzes durft te maken die weloverwogen zijn:

2. Deze dingen vinden jouw gasten niet leuk

Riggsacre, Corbridge Moderne huizen van MWE Architects Modern
MWE Architects

Riggsacre, Corbridge

MWE Architects

Er zijn een aantal dingen waaraan gasten zich storen zonder dat je het doorhebt. Natuurlijk zijn er altijd een aantal mensen die geen dierenliefhebbers zijn, maar daar gaat het niet om. Gasten willen zich namelijk comfortabel voelen en door een aantal kleine dingen kan het zo zijn dat zij zich niet op hun gemak voelen in jouw interieur.

Om dergelijke ongemakken te voorkomen laten wij je 10 keer een situatie zien waarin een gast zich niet op zijn of haar gemak voelt. Lees mee en leer!

3. Buitenverlichting

Licht is heel belangrijk voor de uitstraling van je huis. Een gastvrije en sfeervolle entree kan de toon zetten voor de rest van je huis. Vaak is dit immers de eerste plek die een bezoeker of jezelf van je huis ziet. Is deze donker en weinig uitnodigend dan bepaalt dat voor een groot gedeelte de uitstraling van de rest van je huis. Mooie verlichting zorgt voor een warme en vriendelijke sfeer. Of het nu in de tuin, op de gevel, bij de entree of op het terras is, een goed verlichtingsplan maakt van elke ruimte een aangename plek om langs te lopen of te zijn!

In dit Ideabook laten we je 15 prachtige ideeën zien

4. Deze fouten lokken inbrekers in je huis

De vakantieperiode is de langverwachte kans om je hoofd leeg te maken, zorgen en werk achter je te laten en weer eens echt te ontspannen. Het maakt niet uit of je naar het strand gaat, de bergen intrekt, een vreemde stad bezoekt of een spannende road trip maakt. De meeste van ons gebruiken de vakantie om avonturen te beleven en de wereld te ontdekken. 

Wil je niet voor onaangename verrassingen komen te staan als je terugkomt, laat je huis dan zo veilig mogelijk achter. In de vakantieperiode maken dieven immers graag gebruik van de situatie. 

In dit Ideabook laten we je zien hoe je je huis beschermt tegen inbrekers, zodat je ontspannen op vakantie kunt gaan.

5. Geniale keukentips

DanKuchen keukenimpressies: modern  door DanKüchen Studio Hengelo, Modern
DanKüchen Studio Hengelo

DanKuchen keukenimpressies

DanKüchen Studio Hengelo

Tegenwoordig hoef je niet meer op droog brood te leven of coupons te verzamelen om geld te besparen. Er zijn talloze mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je geld aan opzij kunt zetten.

Vandaag besteden we aandacht aan de keuken. Want op welke manier kun jij optimaal gebruik maken van jouw keuken en geld besparen? 

Lees mee en laat je inspireren!

Van welk artikel heb jij wat opgestoken?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!