door LAUREN CREATION

Voor en Na: saaie keuken wordt culinair paradijsje!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Loading admin actions …

Een saaie keuken, het is niet de eerste die je op homify tegen zult komen! Maar zoals je weet: voor elke saaie keuken hebben we een oplossing. Ook in dit geval is dat aan de orde, maar gelukkig waren er de Franse interieurarchitecten van Lauren Creation die de saaie en gedateerde ruimte hebben weten te veranderen in een waar culinair paradijsje. Ben je net zo benieuwd naar het eindresultaat als wij? Reis dan snel met ons mee om dit mooie project te bekijken!

Voor: een beetje rommelig

  door LAUREN CREATION
LAUREN CREATION

cuisine avant travaux de rénovation

LAUREN CREATION

Een beetje rommelig en gedateerd zag de oude keuken eruit. Het was niet zo dat er niet meer te koken viel, maar erg aantrekkelijk was het toch niet. Wel was er een leuke lamp uitgezocht voor de ruimte, maar in deze combinatie komt dat toch een beetje neer op de spreekwoordelijke vlag op de modderschuit…

Voor: mogelijkheden

  door LAUREN CREATION
LAUREN CREATION

cuisine avant travaux de rénovation

LAUREN CREATION

Iedereen die een beetje voorstellingsvermogen en creatieve ideeën heeft ziet niet alleen negatieve punten, maar ziet vooral mogelijkheden. En dat is nou precies wat je in dit plaatje kunt zien! Je ziet namelijk een heel erg leuk oud huis dat op sommige punten wat verouderd is, maar waar je gewoon iets heel erg leuks van kunt maken. Voor we het eindresultaat laten zien willen we je ook de plaatjes van de verbouwing zelf graag even laten zien.

Tijdens: raadselachtige constructie

  door LAUREN CREATION
LAUREN CREATION

cuisine pendant les travaux

LAUREN CREATION

Tijdens een verbouwing is het soms raden wat er precies allemaal gaat gebeuren, zeker als je niet weet wat de plannen precies zijn. En dat is ook wat geldt voor de raadselachtige constructie die we in het midden zien. Wat zal dit gaan worden? Het is een feit dat het iets industrieels uitstraalt. Maar over het hoe en wat laten we je nog even gissen. Een mooie plek gaat het in ieder geval worden, dat staat vast.

Tijdens: een groot fornuis

  door LAUREN CREATION
LAUREN CREATION

cuisine pendant les travaux

LAUREN CREATION

Je ziet hier dat het fornuis al in de keuken is gearriveerd. En aangezien dit een culinair paradijsje moet gaan worden is het dan ook een groot fornuis dat in de keuken van een restaurant niet zou misstaan. Ook zie je de prachtige oude radiator die weer herplaatst gaat worden en die aangeeft dat er een hele fraaie balans gecreëerd gaat worden tussen oude en nieuwe elementen. Laten we je dan ook niet langer in spanning houden en gewoon lekker gaan kijken naar het eindresultaat.

Na: stijlvolle huiselijkheid

moderne Keuken door LAUREN CREATION
LAUREN CREATION

travaux achevés

LAUREN CREATION

De stijlvolle huiselijkheid spettert op een zeer fraaie eclectische wijze van het scherm af. Een heerlijke mix tussen moderne en rustieke elementen is zichtbaar. Vooral de prachtige houten vloer zorgt voor dat leuke effect. Maar wacht eens even, we zagen toch net al een groot gasfornuis en fraaie natuurstenen tegels op de vloer? Het lijkt hier op een pantry en we zien waarschijnlijk nog niet alles van de keuken!

Na: achter de glazen wand

  door LAUREN CREATION
LAUREN CREATION

travaux achevés

LAUREN CREATION

Als je nog wat vragen had over deze keuken, dan vallen alle puzzelstukjes nu waarschijnlijk op hun plek. Deze glazen wand vormt namelijk de scheiding tussen de pantry en de eigenlijke keuken. Wat een prachtige manier om zo’n scheiding aan te brengen! De prachtige wand zorgt voor het industriële tintje en ook de keuken zelf heeft een professionele uitstraling. Ideaal voor de ware kookliefhebber.

Na: een laatste doorkijkje

  door LAUREN CREATION
LAUREN CREATION

travaux achevés

LAUREN CREATION

Met een laatste doorkijkje nemen we al weer afscheid van dit bijzondere project. Voor iedereen die voldoende ruimte heeft en iets bijzonders met de keuken wil doen, een absolute aanrader. Als je trouwens nog meer foto’s van dit project wilt zien, klik dan gewoon even op de link van de ontwerpers. En voor nog meer keukeninspiratie laten we je ook graag dit interessante Ideabook zien.

Wat vind jij van dit project? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!