20 balkons en terrassen om het hele jaar van te genieten

Johan van Dijk Johan van Dijk
GALERIA , JUNOR ARQUITECTOS JUNOR ARQUITECTOS Moderne tuinen
Loading admin actions …

Een balkon of een terras: je kunt er net zoveel kanten mee op als met het interieur van je huis. Om je een indruk te geven van hele diverse opties, hebben we een leuk lijstje samengesteld met daarin maar liefst 20 verschillende balkons en terrassen. Er zit vast wel een tussen die jou aanspreekt! Experts van over de hele wereld laten jou dan ook graag de schitterende eindresultaten zien, kijk lekker mee!

Oosterse sferen

Met een veranda als deze waan je je direct in oosterse sferen. In één woord: prachtig!

Een fleurige veranda

Met kleurrijke bloemen kun je een veranda heel erg fleurig maken. Dit is daar wel een heel erg mooi voorbeeld van. In koudere landen, zoals Nederland, is het zeker aan te bevelen om op een plek als deze te kiezen voor planten en bloemen die in verschillende seizoenen bloeien. Dan kun je het hele jaar door van je mooie plek genieten!

Prachtige hangbank

Een prachtige hangbank is de ultieme manier om lekker te kunnen genieten en te ontspannen na een harde dag werken. In deze prachtige omgeving moet dat zeker lukken.

Nostalgisch

Met de bomen en de prachtige oude houten bankjes is dit een wel zeer nostalgische plek. En het kan natuurlijk ook heel erg romantisch zijn!

Rustieke plek

Al woon je in een modern flatgebouw, dat hoeft je er niet van te weerhouden je balkon lekker rustiek in te richten. En zelfs met een smalle ruimte zoals hier kun je prima uit de voeten.

Een hoekbankje

Heb je niet zoveel ruimte voor grote meubels op je balkon? Een hoekbankje, zoals dit exemplaar, kan prima ruimte bieden aan heel veel mensen.

In de hangmat

Lekker luieren in de hangmat. Op deze ontzettend stijlvolle plek wordt dat extra leuk: wat een heerlijke eclectische sfeer is hier gecreëerd.

Inspirerend dakterras

Een inspirerend dakterras als deze mag gerust tot een van de hoogtepunten van deze lijst gerekend worden. Misschien niet voor iedereen weggelegd, maar als dat wel zo is mag je je zeer gelukkig prijzen.

Gietijzeren meubels

Gietijzeren meubels kunnen een fantastisch effect geven als je ze op een balkon plaatst. Dit is daar een schitterend voorbeeld van.

Een hip tintje

homify Moderne balkons, veranda's en terrassen

Waar we eerder een modern balkon met een meer ouderwetse inrichting zagen, zie we hier juist het tegenovergestelde. En dat hippe tintje heeft ook zeker wel iets.

Een klein zwembad

Een klein zwembad om lekker af te koelen. Heerlijk voor een warme zomerdag!

Een fantastisch uitzicht

Met zo’n fantastisch uitzicht als dit, kan geen enkel dakterras meer stuk. En een leuk ingerichte plek is dan natuurlijk ook erg mooi meegenomen.

Zitzakken

homify Minimalistische balkons, veranda's en terrassen

Als je genoeg ruimte hebt, dan is een zitzak een ideale oplossing. Heerlijk om in te zitten en ook nog eens heel eenvoudig te verplaatsen.

Unieke planten

Wat een sfeervolle foto is dit! Met deze unieke planten kun je extra privacy creëren op je balkon en kan de foto zo door naar een van de favorieten uit dit overzicht.

Een intieme plek

Een terras kun je met de nodige beschutting een hele intieme plek maken. Met heel veel privacy kun je hier ultiem van heerlijk weer genieten.

Groot contrast

Het kan niet anders dan dat hier bewust een heel groot contrast is gecreëerd. Wat bijzonder om het dak hier als een tuin helemaal te laten begroeien. Een grasmaaier is alleen wel handig!

Boven het water

Wil je een grote vijver maar heb je niet zoveel ruimte? Dit is dan de ideale oplossing.

Het mooiste uitzicht

Porthleven, LEIVARS LEIVARS Eclectische balkons, veranda's en terrassen

Er zijn al wat fraaie uitzichten voorbij gekomen, maar mooier dan op deze manier kan eigenlijk niet.

Bloemenpracht

Voor de echte bloemenliefhebbers is dit natuurlijk de meest gedroomde plek.

Net als een tuin

Dit balkon ziet er uit als een tuin, alleen dan op grote hoogte. Wederom een leuk plaatje

En met deze foto zijn we al weer aan het einde van dit overzicht gekomen. Voor meer soortgelijke inspiratie kun je ook hier even kijken.

Welk terras of balkon vind jij het mooist? Laat het ons weten!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine