Kandelaars voor een Romantische Sfeer | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Kandelaars voor een Romantische Sfeer

Stoa. Stoa.
van M4design
Loading admin actions …

Voordat de elektrische gloeilamp het levenslicht zag, waren er al diverse  revolutionaire momenten voor de wereld geweest, zoals het verlichten van steden en dorpen in de nacht, dit leidde tot veel nieuwe methoden van werken en leven! We nemen het nu allemaal voor lief, maar destijds wat het zeer bijzonder. Maar hoe zou het zijn als de elektra uit zou vallen. Als de high tech stopt met werken. Wat kunnen we dan doen? Gelukkig is er altijd een oplossing: de kandelaar. Het romantische licht geeft je interieur dat sensuele gevoel, die je in de avond zoekt. Kaarsen zijn natuurlijk het hoofdbestanddeel van de kandelaar, deze zijn tijdloos, eenvoudig en goedkoop; ze maken je huis echt huiselijk. Op de meest simpele manier zijn de kamers in je huis elegant en klassiek te maken. Met wat slimme design ideeën lukt het helemaal. Bij elke stemming past een ander licht, wees gewoon creatief en volg je stemming. 

We gaan je hieronder een paar mooie voorbeelden geven, gewoon om je te inspireren. Laat ze op je inwerken en be creative! Je huis kan een oase van rust zijn, waarin jij helemaal tot jezelf komt.

Sfeervol

Landelijke eetkamers van homify Landelijk

Ok, dus onze voorouders hadden niet de luxe om kaarsen met een schakelaar aan en uit te kunnen zetten. Dit is misschien niet de meest 'traditionele' kandelaar die er bestaat, maar het is wel een erg handige. Zijn aura is luxe, klassiek en erg charmant. Hij werkt, zoals je misschien al wel door had, gewoon op elektriciteit. Als je goed kijkt, dan zie je dat hij fenomenaal staat bij de prachtige houten wanden! De wandlamp, rechts op de foto, lijkt speciaal voor dit interieur gemaakt te zijn. De kroonluchter boven de tafel en de lamp aan de wand horen gewoon bij elkaar en zorgen voor veel romantiek en allure, zonder afbreuk te doen aan de mysterieuze schaduwen.

Decadente Kandelaar

van M4design

Het kan natuurlijk zo zijn dat sommige traditionalisten de voorkeur geven aan een antieke kandelaar, dat mag natuurlijk, maar we kennen die oude dingen al wel een beetje. Gelukkig is er ook een scala aan prachtige moderne kandelaars beschikbaar om je etentjes in de avond heerlijk romantisch te maken. Deze kandelaar is er één uit een set van drie identieke kandelaars, deze gaan je gasten door hun zilveren kleur zeker verblinden. Drie kandelaars zorgen voor een tijdloze elegantie aan tafel. Steek de kaarsen aan voor een romantisch diner en je nacht staat in lichterlaaie!

Cabine

Deze klassieke Noord-Amerikaanse houten cabine roept beelden op van ultieme gezelligheid, door het vuur verwarmde avonden en romantisch kaarslicht. Als ijzige sneeuwstormen buiten te keer gaan en er een dik pak sneeuw ligt, is deze plek jouw toevluchtsoord. Deze kamer is comfortabel zonder de 'ruige' kant van de dingen te verhullen. Dit schattige huisje is een mooi voorbeeld van het ouderwetse dat zich mengt met het nieuwe. De royale open haard in de moderne lounge gaat een bijzondere symbiose met de blokhut-esthetiek aan, waarin kaars, licht en vuur een prominente rol spelen. De kroonluchter doet ook een duit in het zakje. Wat een bijzondere vormgeving! De blokhut bevindt zich in een bosrijke omgeving, getuige het hert boven de haard. In deze kamer is de romantiek nooit ver weg!

Less is More

van SILVERA

De eenvoud van dit kaarslicht is een typisch voorbeeld van 'less is more', deze filosofie kon niet overtuigender naar voren worden gebracht. In een modern interieur staan kaarsen altijd goed. Je kunt ze in een kaarsenvaasje of potje zetten, zoals op de foto, maar ook gewoon in een ouderwetse kaarsenstandaard, die moet dan natuurlijk wel een bijzondere vorm hebben! Dit waxinelichtje is sowieso makkelijk en mooi. Deze lichtjes kun je echt in heel veel verschillende waxinelichthouders stoppen, met de gekste vormen en meest expressieve vormen! Maar nogmaals, 'less is more'.

Tot zover de mooie kandelaars en kaarsen. Je hebt kunnen zien dat het creëren van een bijzonder en romantisch interieur niet moeilijk is. Een beetje creativiteit en moeite brengt je een heel eind op weg. Gewoon doen wat goed voel! 

Heb je vragen of wil je advies? Bezoek dan ons forum!

Er is een tijd om te dineren en er is een tijd om te genieten van je badkamer. Hier vind je verschillende top ideeën.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!