De coolste containerwoning die je ooit gezien hebt! | homify

De coolste containerwoning die je ooit gezien hebt!

Stoa. Stoa.
homify Rustieke huizen
Loading admin actions …

Vandaag zien ween project waarbij duurzaamheid goed samengaat met elegantie. We nemen je me naar Brazilië, waar we een prachtige containerwoning aan je laten zien. Deze stalen doos is nu een fijn thuis geworden voor zijn bewoners. De integratie van de verschillende natuurlijke elementen zorgt ervoor dat de woning goed opgaat in de omgeving. Het glas, dat veel in de woning gebruikt is, zorgt voor een lage temperatuur binnen. Kijk snel even met ons mee naar deze fantastische containerwoning: de coolste die je ooit gezien hebt!

Eco en elegant

In onze moderne tijd is het een trend om ecologische verantwoord te bouwen. De tijd van de grijze industrie loopt op zijn einde, want de meeste mensen zijn het er wel over eens dat het zo niet langer kan. Onze leefwijze wordt ook anders, want nu is het in de mode om kleiner en eenvoudiger te gaan wonen. Dit huis is gebouwd met al deze goede ideeën in het achterhoofd, maar voor de luxe was er ook alle ruimte. Eigenlijk is dit huis gewoon het keiharde bewijs dat eco en elegant heel mooi samen kunnen gaan! De tuin van deze woning is zo’n beetje de mooiste die we de laatste tijd gezien hebben, deze past goed bij de containerwoning, die zich naar deze schitterende setting opent. Samen met een expert ontwerp je snel je droomwoning.

Open

Containers associëren we vaak met donkere en kleine ruimtes, maar dit project laat zien dat een containerwoning ook heel ruimtelijk kan ogen en aanvoelen. Echt een fijne woning om in leven! Hier kun je lekker zitten om te genieten van het mooie design en de sfeer van de woning. Laat je door een architect adviseren als je voor zo’n woning gaat.

Sfeer en licht

De ruimte is open en de glazenwand laat het daglicht lekker naar binnen stromen. Zo lopen binnen en buiten moeiteloos door elkaar. Zo krijg je het gevoel dat er aan je interieur geen einde komt! De woonkamer is gezellig en heeft wat je noemt een natuurlijke touch: let op het hout aan de muren, op het plafond, het kleed op de grond, de bijzondere krukken erboven, en dan hebben we natuurlijk het gave terras nog! We weten zeker dat jij daar heerlijk zult genieten. De temperatuur is hier het hele jaar vrij hoog waardoor het meeste van het leven zich buiten afspeelt, zoals in veel mediterraanse landen het geval is. Hier is het dan ook niet verwonderlijk dat we buiten een sterk staaltje sfeermakerij zien, in de vorm van prachtige vegetatie en wonderlijke verlichting.

Slaapkamer

Het is natuurlijk fijn als je woning zo optimaal mogelijk functioneert. We bedoelen dat je er goed in moet kunnen bewegen, genieten en gewoon uitstekend in moet kunnen leven. Hier zien we de slaapkamer met de mooie spiegels. Het interieur ziet er toch fantastisch uit, niet waar? Zie jij hier een spoor van de zeecontainer waarmee het allemaal begonnen is? Nee, wij ook niet eigenlijk. De kamer heeft een mooie lichte look, dat zorgt ervoor dat je lekker tot rust komt. Een fijne plek om te genieten in de avond. Wij vinden de open wand ook een uitkomst, zo ervaar je op een geweldige manier de connectie met de natuur.

Slaapkamer

De glazenwanden scheiden de douche en de slaapkamer, maar optisch is alles met elkaar verbonden. Dit is een manier om de containerwoning transparanter en dus groter te laten lijken. Je hebt tijdens het douchen het gevoel onder een waterval te staan, omdat je zo mooi kunt kijken naar de heuvels en rotsen rond de woning. Met deze prachtige laatste foto zijn we aan het einde van deze tour door de containerwoning gekomen. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. 

Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën.

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!