10 schitterende plaatjes uit een inspirerende woning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

10 schitterende plaatjes uit een inspirerende woning

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne keukens van Johnny Thomsen Arquitetura e Design Modern
Loading admin actions …

Een inspirerende woning in 10 schitterende plaatjes: dat moet toch meer dan voldoende zijn om een goed beeld te krijgen! En dat is dan ook precies wat we voor je gedaan hebben. Een heel leuk huis waarin het interieur een hele opvallende eclectische vorm en stijl heeft gekregen. Daarmee is dit onderkomen ontzettend geschikt als inspiratiebron. Kijk dus maar lekker met ons mee naar dit prachtige ontwerp van interieurarchitect Johnny Thomsen.

Een wirwar van stijlen

We hadden je iets eclectisch beloofd en dat kun je hier dan ook direct in volle omvang zien. Een keukenblok dat qua vorm modern oogt, maar dat op het gebied van materiaalgebruik een meer koloniaal of rustiek tintje heeft gekregen. Maar dat is niet het enige! Kijk maar naar het fraaie oosterse tintje dat wordt toegevoegd door de prachtige tegels. En dat vormt dan weer zo’n mooi contrast met het aanrecht.

Tegels op de vloer

Dezelfde tegels die ook op de muur achter het aanrecht zitten, zijn ook op de vloer aangebracht. Dit verhoogt de sfeer natuurlijk nog meer! De leuke zwarte retro koelkast heeft gezelschap gekregen van een bijpassend kastje en een leuke muur met schoolbordkrijt. Deze samenstelling maakt de keuken nog dynamischer dan die al is.

Een klein café

Je zag het zwarte kastje net met de nodige drankflessen staan en dat is ook niet zonder reden: als je het geheel ziet zie je namelijk een prachtige kleine bar staan! Het lijkt op deze manier wel een klein café. Ontzettend leuk ook zijn de lampjes boven de bar, terwijl de grote wereldkaart een metropolitaanse sfeer aan alles geeft.

Uitgebalanceerde woonkamer

In de woonkamer is ook niets aan het toeval overgelaten en is alles in een prachtige uitgebalanceerde manier bij elkaar gebracht. Modern en retro bepalen het beeld. De kussens en schilderijtjes zorgen voor extra kleur. En de boekenkast lijkt wel van dezelfde onderneming als de keuken te komen!

Licht

In de woonkamer is lekker veel licht. Dat komt door de ramen, maar vooral ook door het fraaie verlichtingsplan dat de interieurarchitect heeft gemaakt. In dit huis is geen plaats voor donkere plekjes!

Aan tafel!

Voor we de slaapkamers in het huis gaan bekijken, zien we nog even een laatste sfeerimpressie van de woonkamer met de eettafel. Een hele leuke plek om gezellig en lang te dineren. Maar je kunt hier ook heel goed aan het studeren of aan het werk gaan.

Slaapkamer als loft

Een iets andere sfeer kom je tegen in de slaapkamer. Hier lijkt een loft meer het uitgangspunt te zijn geweest. Dat komt natuurlijk vooral door de bakstenen muur. Maar er zijn ook duidelijk overeenkomsten met de rest van het interieur: de houten kasten zie je ook hier weer terugkomen. En heel erg mooi is de halfopen badkamer die is aangebracht. Het lijkt op die manier wel een trendy hotelkamer!

Houten meubels

Nog even richten we de aandacht op die bijzondere houten meubels die je overal weer terug ziet. Vind je ook niet dat het op die manier voor een hele bijzondere sfeer zorgt?

Kinderkamer

De kinderkamer, met een hoogslaper die ‘uit hetzelfde hout is gesneden’ als de rest van de meubels, geeft ook weer een ontzettend stijlvol beeld. En hier komt het loft gevoel ook weer naar voren door middel van een bakstenen muur.

Moderne kast

Nog een laatste kiekje uit de kinderkamer en uit dit huis laat de moderne kast zien zie is geplaatst. Dat is juist weer zo’n leuke eclectische tegenhanger van alle houten kasten die we gezien hebben.

Heb je een goede indruk kunnen krijgen met deze 10 schitterende plaatjes? Voor meer soortgelijke wooninspiratie laten we je ook graag dit project zien.

Wat is het mooiste aan deze woning volgens jou? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!