Dit kleine huis heeft alle ruimte van de wereld! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Dit kleine huis heeft alle ruimte van de wereld!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne badkamers van Ink Architecture Modern
Loading admin actions …

Een klein huis dat alle ruimte van de wereld heeft. Misschien lijkt dit wel een onoplosbare paradox, maar dat is het niet. Het is namelijk vooral het uitzicht en de locatie die dit kleine onderkomen een schitterend ruimtelijk gevoel geven. Het gaat om een klein penthouse met een schitterend dakterras. Met een ontzettend leuke mix van verschillende stijlen is men hier aan het inrichten gegaan en dat heeft een fantastisch resultaat gegeven. En dat allemaal in het hectische India! De experts van Ink Architecture hebben hun best gedaan om dit ontwerp zo te maken dat iedereen er van onder de indruk is. Kijk lekker mee!

Een indrukwekkend eerste inkijkje

Een eerste inkijkje in deze woning laat ons een indrukwekkend beeld zien. Dit leuke penthouse heeft namelijk ook nog een verdieping en daardoor is een heel mooi ruimtelijk en ruim gevoel ontstaan. De stijl wordt je naar aanleiding van dit plaatje ook direct duidelijk: modern, maar met een fraai oosters randje. Daarnaast stroomt het licht je van alle kanten tegemoet en dat zorgt er natuurlijk ook weer voor dat het ruimtelijke gevoel nog eens extra wordt gestimuleerd.

Een loft

We draaien het beeld een beetje en kijken dan vanuit de woonkamer naar de keuken. Heb je ook niet het gevoel dat je in een loft bent? Alleen dan wel een loft met slechts een paar kleine industriële randjes. Zoals de trap naar de bovenverdieping bijvoorbeeld. De keuken is een leuke plek om culinair aan de slag te gaan en de kleine bar met barkrukken maakt het beeld helemaal af. En let ook vanuit dit perspectief weer op de prachtige lichtinval, dat is toch om vrolijk van te worden?

Een prachtig uitzicht

Een van de voordelen van een penthouse is dat je er meestal een prachtig uitzicht hebt. Dat is hier zeker niet anders, al zou het alleen al maar gaan om het mooie dakterras dat je vanaf de bank kunt zien. Wat een ontzettend inspirerende plek en wat een luxe om zoiets moois midden in de stad te hebben. Reken maar dat er heel wat mensen jaloers zullen zijn op de bewoners van dit huis.

Leuke hoekjes

Deze woning wordt gekenmerkt door hele leuke hoekjes. En wat moet je met hoekjes doen? Een leuke invulling er aan geven! De ontzettend leuke minibar die op deze plek is aangebracht maakt het dakterras nog geschikter voor feestjes. De oosterse uitstraling van het geheel geeft daarnaast een geheel eigen karakter aan dit mooie plekje.

Slaapkamer met schuifdeuren

Via de schuifdeuren kom je in de slaapkamer. En een tweede stel schuifdeuren biedt ook nog eens toegang tot een inloopkast. Wederom een luxe die je misschien niet verwacht had! De stijl in de slaapkamer is vrij sober en dat maakt dit, uiteraard in combinatie met airconditioning, een hele fijne plek om ook tijdens je dromen te genieten van dit huis.

Badkamer in de buitenlucht

Misschien wel de allermooiste plek van het huis is deze fantastische badkamer die in de buitenlucht te vinden is. Wat een plaatje! Stel je voor dat het heel warm is buiten en dat jij vervolgens onder de grote stortdouche heerlijk kunt afkoelen… Met uitzicht op de palmbomen waan jij je bijna in het paradijs.

Het dakterras

Eindelijk zien we het dakterras in volle glorie en ook zie je hier de leuke vorm van dit penthouse. Een juweeltje dat gekoesterd mag worden en vooral een plek om heerlijk van te genieten. Feestjes zullen hier ongetwijfeld heel vaak gehouden worden!

Wil je meer leuke penthouses bekijken? Dat is natuurlijk geen probleem! We kunnen je zeker aanraden om ook dit project even op te zoeken.

Wat vind jij de mooiste ruimte in dit huis? Laat het ons gerust weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!