Realistische olieverfkunst: Het werk van Saskia Vugts | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Realistische olieverfkunst: Het werk van Saskia Vugts

Stoa. Stoa.
Saskia Vugts Portretschilder: modern  door Saskia Vugts Portretschilder, Modern
Loading admin actions …

Saskia Vugts mag met recht een Hollandse meester genoemd worden. Haar portretten zitten vol met passie en sprankelende details, waardoor de persoonlijkheid van het onderwerp van het linnen spat! Haar filosofie is helder: ’ieder persoon is uniek en deze unieke persoonlijkheid wil ik vastleggen.’ In haar werken maakt ze dit meer dan waar. De portretkunst kan de foto overtreffen, misschien niet qua exactheid, maar wel qua ziel. Het duurt maanden eer een werk af is, maar als het eenmaal aan de muur hangt, wordt het kunstwerk absoluut het centrum van je interieur. Vugts werkt ook in opdracht, dus als je een idee hebt voor een prachtig portret, dan is je concept bij haar in goede handen. We gaan je een aantal prachtige werken laten zien, gewoon om je bekend te maken met het schitterende werk van Saskia Vugts. Kijk met ons mee en verbaas je over deze wonderschone portretten. 

Sophia Loren

Olieverfportret Sophia Loren: modern  door Saskia Vugts Portretschilder, Modern
Saskia Vugts Portretschilder

Olieverfportret Sophia Loren

Saskia Vugts Portretschilder

Dit olieverfportret van Sophia Loren is geschilderd met olieverf op linnen. Je ziet dat het kleurenpalet van het schilderij perfect aansluit op het interieur waarin het hangt. Dit is niet toevallig, want Vugts spreekt met je af hoe de kleurstelling van het schilderij moet worden, zodat het perfect bij je interieur past. Het schilderij heeft een krachtige uitwerking in je interieur en laat goed zien hoe imponerend het werk van Vugts is.

De koning

Staatsieportret Koning Willem Alexander : modern  door Saskia Vugts Portretschilder, Modern
Saskia Vugts Portretschilder

Staatsieportret Koning Willem Alexander

Saskia Vugts Portretschilder

Dit staatsieportret is geschilderd in opdracht van de gemeente Vught. We zien natuurlijk onze koning in een sfeervolle royale ambiance. Saskia Vugts is een gerenommeerd kunstenaar die verschillende opdrachtgevers heeft, in dit geval de overheid, maar ook bedrijven en particulieren kunnen bij haar terecht. Let op het detail en het kleurgebruik in het schilderij. De blauwgrijze achtergrond past goed bij de rode hermelijnen mantel, deze combinatie geeft de koning een keizerlijk aura.

Modern portret

Olieverfportret in opdracht Paul en Dominique: modern  door Saskia Vugts Portretschilder, Modern
Saskia Vugts Portretschilder

Olieverfportret in opdracht Paul en Dominique

Saskia Vugts Portretschilder

Familieportretten zijn van alle tijden. Vroeger was het vooral de adel die zich op doek liet vereeuwigen. Daarna kwam de fotografie, die maakte het portret toegankelijk voor het grote publiek. Nu de portretkunst niet langer slechts toebehoort aan de adel is het een prachtige optie voor jouw interieur. Saskia Vugts bewijst met deze modieuze familieportretten, dat ze op artistieke wijze weet aan te sluiten op het hedendaagse interieurdesign. Ook dit portret is in opdracht gemaakt. Let op het bijzondere perspectief dat uit deze portretten spreekt!

Groepsportret

Olieverfportret in opdracht van 5 kleinkinderen: modern  door Saskia Vugts Portretschilder, Modern
Saskia Vugts Portretschilder

Olieverfportret in opdracht van 5 kleinkinderen

Saskia Vugts Portretschilder

De kracht van een zwart-wit pallet is algemeen bekend. Dit olieverfschilderij is wel heel bijzonder. Het heeft veel weg van een houtskooltekening, waardoor het extra bijzonder is. Saskia Vugts besteedt veel aandacht aan de geportretteerden, voordat zij kan beginnen aan haar werk maakt zij tot wel 300 foto's en wanneer het gaat om een groepsportret zoals op de foto hier te zien is, worden er nog veel meer foto's genomen. Aan de hand van deze foto's weet zij tot zulke realistische resultaten te komen. Stel je voor, dat jij je familie op deze bijzondere manier kan laten uitbeelden. Dit is een kunstwerk dat na vele generaties nog steeds bekeken gaat worden!

Vele stijlen

Olieverfportretten in opdracht.: modern  door Saskia Vugts Portretschilder, Modern
Saskia Vugts Portretschilder

Olieverfportretten in opdracht.

Saskia Vugts Portretschilder

Saskia Vugts is thuis in vele stijlen, door deze veelzijdigheid kun je als kunstkoper veel kanten op. Samen met de kunstenaar bespreek je de mogelijkheden, waardoor het kunstwerk perfect bij je persoonlijke smaak en interieur past. Als je een favoriet dier hebt, of hebt gehad, die je graag wil laten vereeuwigen in een olieverfschilderij, dan is er in overleg heel veel mogelijk.

Iconen

Olieverfportretten van Actrices: modern  door Saskia Vugts Portretschilder, Modern
Saskia Vugts Portretschilder

Olieverfportretten van Actrices

Saskia Vugts Portretschilder

Filmsterren zijn de iconen van deze tijd. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat ze onze huizen opfleuren. Als je fan bent van een ster, zoals James Dean, Sandra Bullock of Halle Berry, dan is een olieverfschilderij voor in huis een goede keuze. Dit interieur is smaakvol ingericht en daarbij hoort natuurlijk en uitstekend kunstwerk. Het is wel handig als je van te voren met de kunstenaar afspreek wat het kleurenschema van het werk moet worden, want dan haal je het maximale uit je interieur. Het voordeel van een zwart-wit schilderij is, dat het qua kleur goed staat bij diverse designstijlen.

Intiem portret

Olieverfportret in opdracht Max: modern  door Saskia Vugts Portretschilder, Modern
Saskia Vugts Portretschilder

Olieverfportret in opdracht Max

Saskia Vugts Portretschilder

Als je een kind of kleinkind hebt is het bijzonder en mooi om een intiem portret te laten maken. Bij Saskia Vugts is jouw wens in goede handen. Met haar schilderkunst wil ze de essentie van je kinds persoonlijkheid vangen. Dit resultaat weet ze te bereiken door haar jarenlange ervaring in de schilderkunst. De fotografie legt de wereld zeer exact vast, maar de schilderkunst reikt tot aan de binnenwereld waarin de persoonlijkheid schuilt. Een portret is mooi voor nu, maar ook voor later! 

Tot zover het bijzondere werk van Saskia Vugts. Hopelijk ben je net zo onder de indruk van haar werken als wij. 

Voor tips en advies neem je even contact op met onze experts op het forum.

Zoek je een droomhuis aan zee? Lees hier alles over de mediterraanse inrichting.

Heb jij al een mooi idee voor een olieverfschilderij? Deel je ideeën op ons forum!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!