Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Top 5 van de week: Luxueus Wonen

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Het is weer tijd voor de top 5 artikelen van deze week! Of je de meest populaire designs van de afgelopen week gemist hebt, een opfrisser nodig hebt of gewoon graag weer de prachtige foto's bekijkt –  deze top 5 is voor jou! Lees en kijk verder en kom erachter wat op dit moment de grootste trends zijn op het gebied van architectuur en interieurontwerp!

#1 Voor & Na: Garage verbouwd tot Exclusieve Loft

Loft na verbouwing:   door Studio OxL
Studio OxL

Loft na verbouwing

Studio OxL

In dit Voor & Na project is de gerenoveerde ruimte niet de traditionele verbouwing van een woning of appartement, maar een garage – verbouwd tot luxueus loft appartement. Kijk hier en je zult versteld staan van de transformatie die deze voormalige timmerwerkplaats aan de Van Hasseltstraat in Arnhem heeft ondergaan.

#2 homify 360°: Rieten huisje in Mecklenburg-Vorpommern

Deze rieten huisjes in Duitsland zijn een voorbeeld van moderne bouwkunst, die op een innovatieve manier teruggrijpt op de traditionele bouwstijl van vroeger. Daarmee is het ontwerp een voorbeeld voor de bouwkunst van de toekomst: ontdek het hier!

#3 Wellness Design | De mooiste badkamers

Totaalinrichting stadappartement:  Badkamer door ligne V
ligne V

Totaalinrichting stadappartement

ligne V

Smaak, ruimte, ligging en alle mogelijke andere factoren hoeven duidelijk maar weinig beperking uit te oefenen op een creatief, uniek en vooral mooi badkamerdesign. Onze Nederlandse experts laten hier zien wat er aan stijl en luxe mogelijk is zodat ook jij dagelijks een beetje wellness in huis kunt beleven.

#4 Baden in Luxe – Woonkamer Chic

Dat extravagantie en luxe in het interieur maar één vorm kan aannemen laten we aan de hand van deze 5 geheel verschillende voorbeelden zien. Klassiek, modern, vintage, barok en vooral ook origineel – alles vind je hier en hopelijk inspirerend we je jezelf eens te verwennen met de nodige luxe en comfort!

#5 Stalen Zwembaden – Roestvrije luxe

 Zwembad door Polytherm GmbH.
Polytherm GmbH.

POLYTHERM-Edelstahlpool

Polytherm GmbH.

Kies voor roestvrij staal als basis voor je zwembad, en het plezier van een zwembad in de tuin wordt nu ook een groot gemak! Voor diegenen die snakken naar een meer traditionele vormgeving kan het roestvrij stalen bekken ook bekleed worden met tegels of mozaïek, zonder dat je aan gemak en materiaalvoordelen inlevert. Ontdek hier de verdere voordelen en prachtige foto's!

Voor een lichte opfrisser van de laatste trends kun je hier nog even een blik werpen op de meest populaire topics van vorige week. 

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!