Smullen bij Gourmet Burger Kitchen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Smullen bij Gourmet Burger Kitchen

Stoa. Stoa.
GBK Earls Court Eclectische gastronomie van Moreno Masey Eclectisch
Loading admin actions …

Hamburgers zijn erg populair, we mogen wel haast spreken van een voedseltrend, want ze hebben de afgelopen jaren de wereld veroverd. Het aantal trendy hamburgertenten is in de grote steden verbazingwekkend snel toegenomen. Het restaurant met de gele M kenden we natuurlijk al wel in het straatbeeld van de metropolen, maar de ambachtelijke burgers waren schaars. Het is een van de wonderen van de Amerikaanse gastronomische cultuur, die over de hele wereld wordt gewaardeerd. Het lijkt erop dat chef-koks er ook mee aan de haal gaan, waardoor overal ter wereld bijzondere creaties ontstaan waarin de hamburger een hoofdrol speelt. De hamburger wordt dus een exellent stukje voedsel, dat mogen we zo langzamerhand wel stellen. Maar wees gewaarschuwd, dit artikel kan je eetlust opstoken en je zeer hongerig maken! We willen je graag de onlangs gerenoveerde zaak Gourmet Burger Kitchen (GBK) laten zien. Deze zaak is gelegen in Earls Court, op de hoek van Earls Court Road. Het restaurant was voor de renovatie al populair, maar nu de facelift plaats gevonden heeft, zijn de mensen helemaal niet meer te houden, en komen ze in grote getale op de GBK af. De gevel is nieuw en het interieur is extra aantrekkelijk gemaakt. Laten we snel gaan kijken wat het eindresultaat is!

Mooi aanzicht

GBK Earls Court Eclectische gastronomie van Moreno Masey Eclectisch
Moreno Masey

GBK Earls Court

Moreno Masey

Helaas hebben mensen de neiging om zaken op grond van de buitenkant te beoordelen, zo gaat dat met een boek, een huis, maar ook met een hamburgertent. Daarom was het belangrijk om ook de gevel van het gebouw een update te geven. Het heeft nu een eigenzinnig uiterlijk, dat aantrekkelijk blijkt te werken. In tegenstelling tot veel andere fastfood restaurants is de buitenkant niet schreeuwerig qua kleur, deze ziet er juist mooi en subtiel uit. Een ingetogen uiterlijk verraad klasse en kwaliteit, dit is natuurlijk een perfecte reclame voor Gourmet Burger Kitchen. Goede gerechten zijn belangrijk, maar het oog wil ook wat. Gelukkig ziet dit restaurant eruit om te smullen! De houten lambrisering past perfect bij de goed ontworpen en stijlvolle neonreclame.

Kijkje binnen

GBK Earls Court Eclectische gastronomie van Moreno Masey Eclectisch
Moreno Masey

GBK Earls Court

Moreno Masey

Het interieur van Gourmet Burger Kitchen is expres heel aantrekkelijk gemaakt. Veel fastfood restaurants zijn ongezellig ingericht, dit is met opzet zo gedaan, omdat deze restaurants willen dat jij je eten nuttigt en daarnaar snel weer weg gaat. Maar hier is dat gelukkig niet het geval. De honingraat patronen van de tegels hebben een zachte grijze, witte en blauwe kleur, dit zorgt voor een vrolijke en ontspannen sfeer, terwijl de tafels, stoelen en verlichting de ruimte een retro charme geven. Je waant je in de jaren´50, maar dan met een vleugje 21ste eeuw! Alles oogt hier netjes en fris, zonder steriel en banaal te zijn. GBK is een perfect voorbeeld hoe diners er uit kunnen zien, net zoals in de oude films en series!

Nostalgie

GBK Earls Court Eclectische gastronomie van Moreno Masey Eclectisch
Moreno Masey

GBK Earls Court

Moreno Masey

We blijven even in de nostalgische stemming. Op de foto zien we intieme cabines in een klassieke retro uitvoering. Let eens op de muur, dat ziet er toch vorstelijk uit. Die burgers van Gourmet Burger Kitchen zijn ook royaal! Wie had gedacht dat de bloemen en de glanzende blauwe tegels zo prachtig zouden staan op de muur van een hamburgerrestaurant? Dit is een interieur waar je heerlijk van je hamburger en frietjes te smullen!

Menu

GBK Earls Court Eclectische gastronomie van Moreno Masey Eclectisch
Moreno Masey

GBK Earls Court

Moreno Masey

Hier zien we prachtige gecapitonneerde stoelen die super goed staan bij de rest van het interieur. Het zachte aura van het blauw heeft een mooie uitwerking op de ruimte. Het vintage kleurenpalet doet weer sterk denken aan vervlogen filmische tijden. Het bord met het menu is slim ontworpen en kan telkens worden bijgewerkt. Het is eenvoudig en makkelijk te gebruiken. Heb jij al honger gekregen na het zien van al dat lekkers wat uit de keuken van Gourmet Burger Kitchen komt!

Gezellig met een groep

GBK Earls Court Eclectische gastronomie van Moreno Masey Eclectisch
Moreno Masey

GBK Earls Court

Moreno Masey

Voor grote groepen is deze industriële intieme setting gecreëerd, waarin een sloophouten lambrisering de hoofdrol speelt. De ontwerpers zijn erin geslaagd om de wanden en de houten stoelen (die we overal in het restaurant zien) met elkaar te verbinden, waardoor er een uniciteit in het restaurant ontstaat. Het kleurenpalet in deze ruimte is rauw en gestript, maar toch modern en verleidelijk. Stel je voor, dat je in deze ruimte heerlijk met je vrienden of familie aan het eten bent. Gewoon heerlijk. En het kan bij Gourmet Burger Kitchen!

Heerlijke sauzen

GBK Earls Court Eclectische gastronomie van Moreno Masey Eclectisch
Moreno Masey

GBK Earls Court

Moreno Masey

Heerlijke sauzen mogen niet ontbreken in een hamburger restaurant. Gourmet Burger Kitchen pakt het groots aan en heeft daarom een grote selectie van excellente sauzen en specerijen die je eten extra spice geven. Bij deze bar zien we het bloemetjesbehang weer, dat ook in de grote eetzaal de muur versierde, op een subtiel en delicate manier. De blauwe planken fungeren bijna als een grens, zodat je weet, dat er in de kast iets waardevols staat! Het resultaat is funky en fris. Blauw en fit: een heerlijke combinatie! 

Dit was de tour door het hamburgerrestaurant. Hopelijk vond je het leuk en inspirerend! Alvast eet smakelijk!

Voor tips en advies bezoek je ons forum!

Een vurige avond begint met vuurdecoratie! Bekijk hier de top stukken!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!