Wit en modern appartement: net een sprookje! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Wit en modern appartement: net een sprookje!

Stoa. Stoa.
Moderne woonkamers van EF_Archidesign Modern
Loading admin actions …

Soms kan je woning klein aanvoelen, maar meestal heeft dat te maken met een verkeerd gebruik van kleuren, te weinig lichtval en een onlogische verdeling van de beschikbare woonruimte. Je hoeft echt niet te verhuizen als je het idee hebt dat je woning te klein wordt. Samen met een expert een nieuwe inrichting maken kan al heel veel schelen en je woning weer een nieuwe look geven. Laten we snel gaan kijken welke tips er hieronder op je liggen te wachten.

Opgeknapt

Hier zien we een woning die erg opgeknapt is door een herinrichting van het interieur. Vroeger stond de bank centraler in de kamer, nu dichter na het raam toe waardoor je veel meer woonruimte hebt. De ramen van de woning zijn ook groter gemaakt waardoor de bewoners nu een veel betere lichtval hebben. Zo ervaar je de omgeving ook veel beter: het uitzicht is hier geweldig!

Veel comfort en licht

Hier zien we de kamer vanuit een andere hoek, het valt direct op dat de ramen een gave authentieke look hebben die goed past bij de grote witte bank. Je hebt vanuit je luie stoel een mooi zicht op de televisie die lekker plat is, ook een idee dat je kamer veel transparanter laat ogen. We zijn gecharmeerd van de warme houtvloer in contrast met de witte wanden. Een uitgebalanceerd interieur noemen wij dit. Samen met een expert wordt de verbouwing van je woning een stuk makkelijker.

Keukenpret

In de keuken is er gekozen voor een grote eettafel die op een handige plek is neergezet, zodat je veel bewegingsruimte tot je beschikking hebt als je aan het koken bent. Daardoor wordt het heel gemakkelijk om de lekkerste gerechten samen met je vrienden klaar te maken. De grote tafel is natuurlijk de ideale plek om deze op te peuzelen. Richt je interieur op een unieke manier in die bij je past, raadpleeg een interieurexpert!

Slaapkamer

In deze slaapkamer komt iedereen heerlijk tot rust. Dat komt door de fijne lichte sfeer die door de witte wanden en de slaapkamerlamp wordt opgeroepen. Je kunt in dit bed heerlijk dromen over de mooiste designideeën die je allemaal in dit huis kunt uitwerken. We zijn blij verrast om te zien hoe je met eenvoudig design je kamer zo mooi kunt inrichten. Ook hier weer zien we de warme houtvloer, echt een romantische setting zo!

Eigen kamer

Ook voor de kinderen is er een plek in het huis gereserveerd. Een eigen kamer is een groot goed voor opgroeiende kinderen, zeker als de school steeds meer een serieuze aangelegenheid begint te worden en er gestudeerd moet worden. In deze lichte kamer kun je makkelijk lezen en een beetje ontspannen zo nu en dan. De inrichting heeft natuurlijke en een jeugdige twist en matcht helemaal met de rest van het huis.

Badkamer I

Lang of kort genieten kan heel goed in deze badkamer. De stijl is lekker luxe en past goed bij het temperament van de bewoners. Op vrijdagavond even lekker in bad liggen is heerlijk, een prosecco erbij dringen is goddelijk. Let eens op die spiegel, is het geen excentriek ding? De wastafel eronder past er mooi bij door zijn ingetogenheid. Erg populair tegenwoordig zijn de grote plavuizen, deze zorgen voor de nodige visuele rust.

Badkamer II

Zelfde badkamer, maar een andere hoek. Let eens op die douche. Dat is toch een super mooie open lay-out. Echt heerlijk om hier te douchen. 

Douche

Als je echt even behoefte hebt aan een snelle opfris-sessie, dan is deze douche erg handig. Vooral in de ochtend wordt er met veel plezier gebruik gemaakt van deze ruimte. Twee douches in huis hebben is erg fijn, omdat je dan niet (lang) op elkaar hoeft te wachten. Het design is erop gericht om je visueel te prikkelen, zo word je lekker snel wakker om je dag fris en fruitig te kunnen beginnen. 

Hopelijk ben je geïnspireerd door deze ideeën. Blijf ons volgen voor meer designtrends!

Deze badkamers zijn ook erg gaaf. 

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!