Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Dutch Design | Bijzondere Bureaus

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Thuis werken is iets wat de meesten van ons wel doen – niet alleen als je zelfstandig ondernemer bent maar ook als scholier, student, als je je administratie moet doen, iets wilt knutselen, een kaart schrijven of wat dan ook. Een plekje om dit soort klusjes aan te doen is altijd handig in huis, en de keukentafel is maar zelden een praktische mogelijkheid. Een eigen bureau in huis is dan ook een must – ook als het gaat om design. Onze experts laten je namelijk zien hoe een bureau een belangrijke en prachtige plaats kan innemen in je interieur in de vorm van deze bijzondere bureaus. Doe wat Dutch Design inspiratie op en werk met plezier en in stijl vanuit huis!

Zwevend

VISION ELEMENTS WORKSTATION landscape:  Woonkamer door Pastoe
Pastoe

VISION ELEMENTS WORKSTATION landscape

Pastoe

Het eerste bijzondere bureau dat we aan jullie willen voorstellen is dit “zwevende” exemplaar van Pastoe. Als deel van hun serie opbergmeubels of in stijlvolle eenzaamheid zal dit bureau bij iedere blik weer indruk maken door de strakke eenvoud, karakteristieke lijnen en opvallende zwart-wit contrasten. Met geïntegreerde opbergruimte en in de vorm van slechts enkele lichte blokken lijkt dit wandmeubel zonder vloercontact een gewichtsloos, ruimtelijk en bijna magisch object dat in een modern interieur de show zal stelen.

Vintage

Alewaters & Zonen laten hier een fantastisch vintage interieur zien waar het bijzondere antieken bureau de blikvanger vormt. Met een unieke meubelvondst als dit, met sfeervol en donker gelakt hout dat in contrast staat met de lichte klassieke vormgeving van de overige objecten, is nog maar weinig nodig om een bijzondere sfeer te creëren dat studeren of werken iedere keer weer tot een uitzonderlijke belevenis maakt. En soms hoef je niet ver te zoeken: kijk eens rond bij de lokale antiekwinkels, zoek op marktplaats, op de rommelmarkt of bij je grootouders op zolder, en je zult verrast staan van wat voor prachtige objecten er te vinden zijn.

Op maat

Van de hand van KleurInKleur vinden we hier opnieuw een houten bureau dat de stijl en sfeer van de ruimte bepaalt, maar nu in compleet andere stijl. Ingebouwd in de ruimte vormt dit bureau geen apart meubelstuk maar is eigenlijk deel van de architectuur van de kamer. Net als de brede ramen, die langs twee van de vier muren lopen, vormt dit licht houten bureau een deel van de muren, waardoor het interieur eenvoud, licht en ruimte uitstraalt. Daarnaast is het uitzicht vanaf iedere plek aan het bureau natuurlijk fantastisch, waardoor men het idee heeft midden in de natuur te werken.

Industrieel

Stalen bureau:  Studeerkamer/kantoor door Exclusive Steel
Exclusive Steel

Stalen bureau

Exclusive Steel

Centraal in dit bureauontwerp staat nu niet hout, maar staal. Exclusive Steel, dat bekend staat om prachtige stalen producten, heeft hier een indrukwekkend meubelstuk in industriële stijl gecreëerd. Als deel van dit prachtige atelier vormt het grote bureau met twee zitplaatsen een uniek en functionele toevoeging dat met de industriële elementen tegelijk ook decoratieve eigenschappen heeft. De vele stalen lades in dit meubel bieden een zee van opbergruimte waardoor het atelier open, ruim en opgeruimd blijft.

Klassiek gemak

Ook hier vinden we weer een meubelstuk op maat, dat prachtig qua afmetingen en stijl in dit meer klassieke interieur past. Voornamelijk functionerend als boekenkast heeft dit meubel een geheime aanvulling: de uittrekbare werkbladen die op deze praktische plaats snelle werkplekken biedt. Ontwerpbureau Dylan & Van Laatum heeft hier klassiek ontwerp gepaard laten gaan met bijzondere inventiviteit door op vier plaatsen een praktische werkplek te integreren. Voor een snelle extra plank, een plek voor de laptop of om snel een hapje aan te eten: de mogelijkheden zijn eindeloos. En als deze praktische elementen even niet nodig zijn verdwijnen deze eenvoudigweg in het wandmeubel zodat alle ruimte in deze kamer weer benut kan worden.

Voor ieder dus wat wils: een groot werkblad, veel opbergruimte, onzichtbare functionaliteit of een passende stijl – een bureau hoeft geen sta-in-de-weg te zijn maar kan een elementair en bijzonder mooi onderdeel vormen van een bestaand interieur. Ga thuis werken dus niet uit de weg en lees verder over het inrichten van een thuiswerkplek.

Aan welke van deze bureaus zie jij jezelf wel thuis werken? Deel je keuze bij de berichten hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!