Blok Meubel: Bijzonder Design Voor je Interieur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Blok Meubel: Bijzonder Design Voor je Interieur

Stoa. Stoa.
Kitchen 'blue'/ Keuken 'spa blauw' Industriële keukens van Blok Meubel Industrieel
Loading admin actions …

BLOK Meubel maakt unieke interieurs, meubels en objecten. Dit doen zij in eigen beheer en in opdracht. Ze ontwerpen binnen een breed spectrum, variërend van bijzondere keukens tot een eikenhouten veranda en van een klassiek fauteuil tot een robuuste stalen buitenkachel. Ze werken in verschillende stijlen en brengen die vaker wel dan niet bij elkaar, waardoor ze geweldige artistieke resultaten bereiken.

Wat is precies hun werkwijze? In vele gevallen komen klanten naar hen toe met een ontwerp, het kan dan gaan om een globaal idee, maar ook om een uitgewerkte tekening. Na overleg rolt er een plan uit waar beide partijen blij mee zijn. BLOK Meubel werkt het plan uit met behulp van de de modernste techniek, je moet daarbij denken aan 2D- en 3D-technieken, waardoor het ontwerp visueel inzichtelijk wordt. Daarna worden er keuzes gemaakt over de bouwwijze, materialen en details van een ontwerp. Er volgt daarna nog een overleg met de klant om de puntjes op de i  te zetten, waarna het ontwerp daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Tijdens het maakproces blijft BLOK Meubel in contact met haar klanten, zodat er een goede afstemming blijft bestaan tussen het idee en de praktijk, waardoor het eindresultaat aan de verwachtingen voldoet. Blok Meubel maakt alles in haar eigen werkplaats, waardoor het bedrijf flexibel is, dit maakt het eenvoudig om tussentijds het proces aan te passen. 

Het is een mooie werkwijze die BLOK Meubel hanteert. Laten we nu snel eens kijken naar de prachtige meubels die op basis van deze methode tot stand gekomen zijn!

Een Geheim

Secret Room Cabinet/ Geheime kamer-kast: modern  door Blok Meubel, Modern
Blok Meubel

Secret Room Cabinet/ Geheime kamer-kast

Blok Meubel

Iedereen heeft geheimen en dat is prima. Om je geheimen te bewaren heb je speciale plekken nodig om ze op te bergen. Voor je gedachten heb je bijvoorbeeld een dagboek, die je zelfs in een kluis zou kunnen bewaren, maar waar verstop je de kluis? BLOK Meubel heeft de oplossing voor je gevonden: deze prachtige boekenkast verbergt de ruimte en fungeert dus als geheime deur. Je studeerkamer is de uitgelezen ruimte om deze kast te herbergen. Als je hem dichtklapt lijkt hij gewoon langs de wand te staan, maar wij weten dat dit een illusie is. Het is de ideale manier om een geheime ruimte te creëren, waar niet iedereen vanaf hoeft te weten. Naast het feit dat hij erg praktisch is, oogt hij ook super mooi. Door zijn blanke kleur en strakke design heeft hij een heldere en rustgevende uitwerking op je inrichting!

Donker

Display cabinet Steel/ Vitrinekast Staal van Blok Meubel Industrieel
Blok Meubel

Display cabinet Steel/ Vitrinekast Staal

Blok Meubel

Als je dol bent op een donker en temperamentvol design, dan is deze kast precies wat je zoekt. Hij houdt een beetje het midden tussen modern en klassiek. De vorm is welhaast antiek, maar de stijl is vrij strak en modern. Daarnaast is deze kast erg praktisch, omdat hij je veel ruimte biedt om je servies op te bergen. Natuurlijk past hij door zijn donkere kleur ook perfect in een licht interieur, waardoor je eenvoudig een prikkelend licht-donker contrast in je interieur aanbrengt. Dit bijzondere design is echt een creatieve boost voor je interieur!

Feestelijk

Hanging Lamp Frederique/ Hanglamp Frederique van Blok Meubel Industrieel
Blok Meubel

Hanging Lamp Frederique/ Hanglamp Frederique

Blok Meubel

Deze hanglamp is erg feestelijk door zijn taartvorm. Maar je kunt er natuurlijk ook een piramide inzien. De lamp is dus op verschillende manieren te interpreteren, dit gegeven dankt hij aan zijn abstracte en eenvoudige vorm. De lichtbron is werkelijk een must voor elke liefhebber van bijzonder Nederlands design en past perfect in een industrieel en minimalistisch interieur.

Kapsalon

Hair Dresser/ Kapperszaak Industriële winkelruimten van Blok Meubel Industrieel
Blok Meubel

Hair Dresser/ Kapperszaak

Blok Meubel

BLOK Meubel ontwerpt ook voor de commerciële klanten. Deze kapsalon is daar een goed voorbeeld van. Het bijzondere design is geïnspireerd op de ouderwetse kaptafeltjes die van oudsher een belangrijke rol spelen in de cosmeticacultuur. Door deze invalshoek is een kapsalon ontstaan die uniek is in zijn soort. Op een of andere manier gaat er een rustieke rust uit van dit ontwerp. Stel je voor, dat je hier even geknipt en/of geschoren wordt. Hoe ontspannend is dat!

Buiten Haard

BLOK Outside hearth/ BLOK buiten haard van Blok Meubel Industrieel
Blok Meubel

BLOK Outside hearth/ BLOK buiten haard

Blok Meubel

We komen hem al enige jaren tegen, maar zijn populariteit daalt niet. Het is natuurlijk de buiten haard waarover we spreken. Deze haard van BLOK Meubel is wel heel bijzonder. Je kunt er zelfs pizza's in bakken. Stel je voor, dat je op een zomeravond hier met je gasten een goed glas wijn heft, geniet van het zwoele klimaat en natuurlijk van je vers gebakken pizza! Het uiterlijk van de haard ziet er super industrieel uit! Door zijn gecorrodeerde oppervlakte heeft hij een schitterende rustieke authenticiteit!

Spa Blauw

Kitchen 'blue'/ keuken 'spa blauw' Industriële keukens van Blok Meubel Industrieel
Blok Meubel

Kitchen 'blue'/ keuken 'spa blauw'

Blok Meubel

Deze minimalistische keuken is één blok comfort, eenvoud en gemak. Alle opbergruimtes zijn verborgen, waardoor de keuken strak en netjes oogt. Het marmeren aanrechtblad is erg makkelijk schoon te houden en is van een hoogwaardige kwaliteit. Zo strak als het aanrechtblok is, zo rustiek is de bakstenen muur achter de koelkast en de magnetron. De combinatie tussen deze verschillende werelden maakt deze keuken zo bijzonder en mooi. BLOK Meubel laat met dit ontwerp zien dat ze de creatieve durf heeft om over stijlgrenzen heen te stappen! 

Tot zover de prachtige ontwerpen van BLOK Meubel. Ben je benieuwd naar meer projecten? Bekijk dan hun profiel!

Als je een garage hebt waar je eigenlijk niets mee doet, waarom maak je er dan geen prachtige loft van? Hier lees je hoe je dat kunt doen!

BLOK Meubel maakt unieke interieurs, meubels en objecten. Dit doen zij in eigen beheer en in opdracht. Ze ontwerpen binnen een breed spectrum, vari...
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!