Versleten woning kreeg een gloednieuwe look

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Versleten woning kreeg een gloednieuwe look

Stoa. Stoa.
 Keuken door ERRASTI,
Loading admin actions …

Yes! Vandaag kunnen we het weer aan je laten zien: een gave verbouwing van een versleten woning. Vaak is de keuze simpel: verhuizen, afbreken of verbouwen. De bewoners van de woning van vandaag kozen voor het laatste. Het resultaat is prachtig. Kijk met ons mee en doe geweldige ideeën voor je eigen woning op!

Woonkamer versleten staat

  door ERRASTI,

De woning was niet altijd mooi, zoals we aan deze foto kunnen zien. De wanden zijn versleten en de vloer ook. Wat moet er nog van deze kamer terecht komen? Natuurlijk komt het allemaal op z’n pootjes terecht. Voor het contrast met de nieuwe staat is het echter goed dat we even deze foto gezien hebben. Nu snel weer terug naar de tegenwoordige tijd. Samen met een expert ontwerp je snel je droomwoning.

Woonkamer resultaat

 Woonkamer door ERRASTI,

De woonkamer heeft een heldere vibe: het donkere hout en witte wanden passen bij elkaar als de zee en het strand. Let eens op de houten vloer: ziet deze er niet geweldig uit! De deur naar de kamer heeft een wonderlijke vorm: het is een dubbele klapdeur. Qua sfeer is er in de kamer het onderste uit de kan gehaald: de spotjes zorgen voor de juiste vide om in te genieten. Een opvallend deel van de kamer is de houtconstructie, die oogt en is erg oud. Juist daardoor krijgt het een geheel eigen charisma.

Keuken

 Keuken door ERRASTI,

Deze keuken is heerlijk modern, glimmend, glanzend en lekker minimalistisch. Je kunt hier erg goed uit de voeten op culinair gebied. Let eens op de praktische indeling van de ruimte. De vele kasten en lades zorgen ervoor dat al je keukenspullen in principe uit het zicht kunnen blijven. Happy cooking!

Bijzonder

 Keuken door ERRASTI,

De vrolijkheid straalt van dit design af. De glaswanden hebben een bloemenmotief, en iedereen weet het: mensen houden van bloemen, en andersom. Wij vinden die rode hanglamp erg goed gekozen, alleen de witte stippen ontbreken nog. Past toch perfect bij de bosbloemen (wij denken dat ze in het bos staan). Of zweven de witte stippen als lichtpuntjes in de ruimte? Hoe het ook zij: erg sfeervol is het hier zeker.

Kleur

 Gang en hal door ERRASTI,

In deze woning is duidelijk de voorkeur geven aan natuurlijke kleuren: licht en donker hout. Ook komen we hier en daar felle kleuren tegen, zoals hier links op de wand en natuurlijk zojuist de hanglamp bij de bloemen op het glas.

Luxe

 Badkamer door ERRASTI,

Als je van luxe houdt zit je in dit huis helemaal op de juiste plek. Deze inloopdouche is ruim en prachtig strak uitgewerkt. Let eens op de planken boven het toilet, deze sluiten mooi aan bij de stijl van de douche. Dit is wat we noemen een uitgebalanceerd design. Een architect kan je adviseren bij het ontwerp van je woning.

Zwierig

 Slaapkamer door ERRASTI,

Frivool design heeft ook z’n plaats in het huis. Hier in de slaapkamer zien we een wand met een zwierige look. Echt kunstig en leuk dit design! We weten zeker dat zo’n motief het ook goed doet op een kinderkamer. Om een mooie eenheid te creëren in de woning is er gekozen om ook op de bovenste verdieping een houten vloer neer te leggen. Deze biedt de visueel warme basis aan het interieur van deze kamer. Het ziet er fantastisch uit! Ook de kleur groen is een thema dat we in de woning vaker tegenkomen.

Verfrissend

 Badkamer door ERRASTI,

We vinden het erg leuk dat er eenheid in een woning gecreëerd wordt, maar een rebelse kamer, eentje die anders is dan de anderen, moet er ook kunnen zijn. Deze badkamer vervult deze rol, met zijn oranje wandtegeltjes. Het witte sanitair, een stalen handdoekenrek en de donkere wandplank matchen goed met deze expressieve wand. En wat dacht je van de spiegel? Een grootse manier om de badkamer ruimer en lichter te laten lijken! 

Met deze schitterende en vooral ook verfrissende kamer zijn we aan het einde van onze tour door deze mooie woning gekomen. Blijf ons vooral volgen voor meer mooie projecten!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!