Extravagante woning met zwembad!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Extravagante woning met zwembad!

Stoa. Stoa.
 Huizen door 08023 Architects
Loading admin actions …

Wie wil er nu niet een woning met een zwembad in de tuin? Wat een plezier kun je daarmee hebben! De kinderen zijn er meestal als eerste bij in de middag, terwijl de ouderen vaak nog tot laat in het water te vinden zijn. Want een zwembad is natuurlijk ontzettend romantisch! 

Maar vandaag gaat het over meer dan alleen het zwembad, we laten je namelijk ook de woning zien die erbij hoort, of eigenlijk andersom. Waar het om gaat is dat dit huis ongelooflijk mooi en zeer inspirerend is. Kijk dus snel met ons mee!

Gave deur

 Huizen door 08023 Architects
08023 Architects

Herrero House

08023 Architects

De ingang van de woonkamer ziet er direct al wonderbaarlijk uit: een deur die haast onzichtbaar bevestigd is aan de vloer en deurpost / wand, maakt een subtiele en verwelkomende draai. Zo ziet je kamer er direct gastvrij uit! Het is erg mooi om te zien dat de ontwerpers kijk hebben op kleur, textuur en de geweldige kracht van het contrast: de witte vloer loopt over in de houtvloer, steriele strakheid wordt door een natuurlijke look opgevolgd. Het is alsof je van de ene wereld in de andere loopt. Met een interieurexpert maak je snel een droomwoning

Zuiver wit en blauw

 Zwembad door 08023 Architects
08023 Architects

Herrero House

08023 Architects

Buiten ligt het huis als een oase in het landschap, niet dat het landschap dor en droog is hoor, maar dat even terzijde. Dit zwembad trekt natuurlijk direct de aandacht. Het ligt er zo rimpelloos bij dat je echt zin krijgt om midden in het bad een bommetje te doen. Het water is helder blauw en dat past erg goed bij de witte gevel van de woning. Alles heeft hier een zuivere uitstraling. Met een architect aan je zijde bouw je snel een prachtige vakantiewoning.

Woonkamer

 Woonkamer door 08023 Architects
08023 Architects

Herrero House

08023 Architects

Binnen weet je niet wat je ziet. De grote zithoek van de woning is een favoriete plek van de bewoners van dit huis. Ze komen hier in de avond graag samen voor de nodige gezelligheid. Wat een ruimte heeft deze kamer trouwens!

Sfeermakers

 Woonkamer door 08023 Architects
08023 Architects

Herrero House

08023 Architects

De grote sfeermaker in de kamer, we zagen hem net al, is natuurlijk de eeuwige open haard. Honderden jaren houden we al van hem, natuurlijk vanwege zijn warmte en de sfeer die deze warmtebron ons biedt. Hij is een vriendelijk gezelschap, maar vraagt het nodige onderhoudt als het om vegen en stofzuigen aankomt. Niet alleen de vlammen van de haard staan prachtig in de kamer, ook het abstracte werk past hier perfect. Wat een color boost!

Keukenpret

 Keuken door 08023 Architects
08023 Architects

Herrero House

08023 Architects

We raken aardig in de stemming voor een gezellig feestje als we deze keuken met barkrukken zien. Vaak komen er vrienden over de vloer om alvast een glaasje te doen voordat de hele club naar de stad gaat om uit te gaan. In deze keuken heb je ruimte genoeg. Ook het koken gaat de bewoners hier verrassend gemakkelijk af. Dat komt door de eenvoudige indeling van het aanrechtblad. Wat een werkruimte heb je hier! De sfeer is rustig en ingetogen in deze keuken, een belangrijke reden hiervoor is het wit-grijs pallet. Je kunt door deze basic tinten heel goed spelen met gekleurde accessoires, maar houd het wel eenvoudig.

Privé spa

 Spa door 08023 Architects
08023 Architects

Herrero House

08023 Architects

Genieten van het water kan ook binnen in de privé spa. Je kunt je wel voorstellen dat de bewoners helemaal tot rust komen in het water. Er is zelfs een hoofdsteun gemaakt waardoor je lekker kunt liggen. Ligstoelen op het droge zijn de ideale plek om op te drogen en na te genieten van de bubbels van de jacuzzi.

Avondlichtspektakel

 Huizen door 08023 Architects
08023 Architects

Herrero House

08023 Architects

Het huis ziet er in de avond fantastisch uit. De led-verlichting brengt de lijnen van de architectuur prachtig naar voren. We kunnen onze ogen niet van dit huis afhouden. Ook het zwembad heeft een heerlijke gloed, zo raak je in de perfecte stemming om lekker te genieten van een duik in het warme water. Wat een manier om de avond af te sluiten!

Wij nemen je graag mee naar deze gave huizen! 

Wat vind je van de stijl van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!