Minimalistische Keukens: Rust en Reinheid | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Minimalistische Keukens: Rust en Reinheid

Stoa. Stoa.
Keukens van Proest Interior Minimalistisch
Loading admin actions …

De keuken is een ruimte waarin je rustig moet kunnen werken, die praktisch is ingericht en makkelijk schoon te houden is. Een minimalistische keuken biedt je al die dingen, want vuil krijg geen kans in zo'n heldere transparante keuken, daarnaast zorgt de eenvoudige vormgeving voor een bepaalde rust. Natuurlijk is een minimalistische keuken ook erg mooi en erg hip. Daarom willen wij van homify je graag meenemen op een tour langs een aantal mooie en bijzondere ontwerpen. Laat je gewoon inspireren en wees niet bang om creatief te zijn. Creëer de keuken van je dromen die helemaal past bij je persoonlijkheid, want je staat per slot van rekening elke dag in deze ruimte je dagelijkse maaltijd te bereiden. Dan mag je er best een beetje extra effort in steken!

Minimalistisch, Zwart-wit

Zicht vanuit keuken op eetplaats en middagterras. van aHa-architecten gcv Minimalistisch
aHa-architecten gcv

Zicht vanuit keuken op eetplaats en middagterras.

aHa-architecten gcv

De ruimte is helder, strak, spatzuiver en helemaal hip. We vinden in deze keuken de rust en reinheid die we zoeken in een vertrek als dit. Het werkblad is glad en overzichtelijk waardoor vuil geen kans krijgt. De eenvoudige vorm heeft een meditatieve werking, zodat het koken in deze keuken elke dag een ontspannende activiteit wordt. Op deze foto hebben we een goede blik op het interieur. We zien op de voorgrond het keukenblad en daarachter het eetgedeelte, dat in dezelfde stijl is uitgevoerd. Let ook op de schaal met de zwarte decoraties erin. Dit interieur heeft een sterke monochrome kwaliteit, ondanks de zwarte en witte elementen, waardoor expressieve felle objecten, zoals bijvoorbeeld rode rozen, een extra krachtige visuele uitwerking zullen hebben.

Prachtige Kast

Meubel als verbinding tussen eetplaats en keuken. van aHa-architecten gcv Minimalistisch
aHa-architecten gcv

Meubel als verbinding tussen eetplaats en keuken.

aHa-architecten gcv

Deze prachtige kast loopt langs de wand vanaf de keuken naar het eetgedeelte. We zien een aantal bijzondere zilveren accessoires, die natuurlijk prachtig staan bij dit minimalistische meubelstuk. Het eenvoudige monochrome design bereikt een bijzondere rust en reinheid, waardoor de woonsfeer in deze kamer erg prettig is. Als je zin hebt in koffie, dan kun je gebruik maken van het luxe, zwarte koffiezetapparaat, waarna je de warme drank op je gemak in deze prachtige ruimte nuttigt.

Helder en Fijn

Leefgenot Moderne keukens van homify Modern
homify

Leefgenot

homify

Deze keuken heeft, evenals de vorige, minimalistische trekken, waardoor je de rust en reinheid ook in dit vertrek kunt vinden. Het bijzondere van deze keuken is dat er ook gebruik gemaakt is van een prachtige natuurlijke houtkleur die de dominantie van het wit doorbreekt. De keuken is helder en transparant, waardoor vuil geen kans krijgt. De houtkleur geeft het vertrek iets warms en vertrouwd. De snijplank, de braadpan en de prachtige ingebouwde oven: ze spelen allemaal een rol in deze droomkeuken! Stel je voor, dat je hier 's ochtends een eitje kookt! Het is een heerlijke ruimte om in te ontspannen!

Vanuit een andere Hoek

Leefgenot Moderne keukens van homify Modern
homify

Leefgenot

homify

We kijken nu vanuit de kamer de keuken in. Het valt direct op dat de afzuigkap uitgevoerd is in een prachtig roestvrij staal, die de ruimte een professionele en hygiënische uitstraling geeft: echt een keuken voor een topkok! Er bestaat een mooie continuïteit tussen de keuken en de rest van het huis: de boekenkast rechts en de doorgang naar de keuken links, volgen het strakke design dat het hele huis kenmerkt. Het is echt een keuken om in te wonen, die al snel de sociale hotspot van je woning wordt, gewoon omdat het er zo gezellig en huiselijk is! 

Bijzondere Module

Deze prachtige module haakt aan bij de hedendaagse ontwerptraditie, waarin een monochroom en abstract design een dominante rol spelen. Dit keukenmeubel wordt gekenmerkt door een bijzonder fraaie rechthoekige vorm, die je keuken direct een centrale positie in je woning geeft. Dit meubel is de smaakmaker van je interieur, en door zijn eenvoudige vorm biedt hij je de rust en reinheid die je in een keuken zoekt. Let ook op de bijzondere industriële lamp boven het meubel! De combinatie tussen het meubel en de lamp bewijst dat een minimalistisch design niet alleen rust in je interieur brengt, maar ook zeer eenvoudig met andere stijlen te combineren is. Dit meubel biedt je veel opbergmogelijkheden en is eenvoudig schoon te houden, waardoor orde en netheid eenvoudig te bereiken zijn, dus ook hier weer: rust en reinheid!

Tot zover deze prachtige minimalistische keukens. Hopelijk heb je veel interessante creatieve ideeën kunnen opdoen! Wij van homify houden je zeker op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, dus blijf ons volgen! 

Voor tips en advies bezoek je ons forum, waar onze experts voor je klaar staan! 

Een frisse en fleurig keuken is gezond en fijn. Maak je keuken prachtig groen! Lees hier hoe je dit kunt doen!

Heb jij al Nederlands design in huis? Vertel erover op ons gezellige forum!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!