Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Wellness Design | De mooiste badkamers

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Een weekendje wellness met je partner, een verwendagje met vriendinnen of een cadeautje voor jezelf: je lichaam een beetje verwennen met luxe, comfort en stijl is iets wat we allemaal wel eens voor onszelf doen, of zouden moeten doen. We laten je hier dan ook zien hoe je een beetje van deze extravagantie luxe nu ook in huis kunt halen, in de vorm van de mooiste badkamers die je je kunt wensen. Verwen jezelf en je huis met een beetje wellness design en voel jezelf ontspannen bij het betreden van deze mooie ruimtes:

Meer dan alleen wit

Kinderbadkamer privewoning Amsterdam:  Badkamer door Not Only White B.V.
Not Only White B.V.

Kinderbadkamer privewoning Amsterdam

Not Only White B.V.

Als eerste laten we gelijk een badkamer zien met een andere doelgroep dan anders: voor onze jongste wellnessgenieters. Deze kinderbadkamer, ontworpen door NotOnlyWhite, is natuurlijk een prachtig ontwerp, ook voor volwassenen, maar dan aangepast aan de kleinere afmetingen van kinderen. Het bad is lager en kleiner, de wastafel kan makkelijk bereikt worden en over ruimte voor onze beweeglijke kleinen is nagedacht. Het minimalistische interieur zorgt voor een neutrale ruimte waar iedere kinderwens in vervulling kan gaan en met de leeftijd en smaak mee aangepast kan worden. En het belangrijkste: deze badkamer is gewoon heel erg mooi!

IJzersterk design

In deze badkamer van ontwerpstudio IJzersterk is met maar een paar handelingen groots badkamerdesign ontstaan. Dankzij het neutrale wit van het meubilair en de muren, de sfeervolle donkere tegels op de vloer en de glazen partitie is een open, lichte en ruime kamer gecreëerd waar we door de drie groene verticale elementen afgewisseld door spiegels achter de wastafel een glimp van kleur en fris design opvangen.

Au Naturel

Wat dit badkamerontwerp door Piet-Jan van den Kommer kenmerkt is de serene en natuurlijke uitstraling, gecreëerd door het gebruik van wit en lichte aardtonen. Met behulp van een aantal neutrale decoratieve objecten worden de rechte lijnen doorbroken tot een ontspannen geheel. Het minimalisme en de warme aardtonen zorgen zo voor rust en harmonie in de verder verrassend gevormde ruimte.

Met effect

Interne verbouwing 2-onder-1-kap-woning:  Badkamer door a-LEX
a-LEX

Interne verbouwing 2-onder-1-kap-woning

a-LEX

Wat ons bij deze badkamer direct opvalt is het bijzondere effect die de kleur- en materiaalkeuzes in deze ruimte op ons hebben. Studio a-Lex heeft hier door middel van zwart-wit contrasten een indrukwekkende ruimte gecreëerd die met behulp van strategisch geplaatste verlichting bijna zelf licht lijkt te geven. Het ontbreekt hier ook niet aan sfeer waardoor een lang, warm bad met plezier uren mag duren.

Elegantie

badkamer aan de gracht:  Badkamer door CUBE architecten
CUBE architecten

badkamer aan de gracht

CUBE architecten

Bijna in complete tegenstelling tot het vorige design vinden we hier een elegante combinatie van licht, luxe en landelijke details. Deze bijna eclectisch aandoende ruimte is een project van Cube Architecten, die hier eenvoud en elegantie tot een spectaculaire combinatie heeft weten te verweven. De bad-eendjes vormen hier een humoristisch detail en nodigen ieder familielid – groot of klein – uit om van de luxe te genieten.

Ontspannen

In een villa aan de Vecht ontdekken we deze idyllische badkamer, met een spectaculair uitzicht over het Hollandse landschap. Met eigentijdse badkamermeubels in elegante en eenvoudige lijn, in combinatie met het badkamertextiel in natuurtinten en het donkere hout, heeft architect en interieurontwerper Paul Seuntjens een landelijk maar tegelijk ook modern luxe geheel gecreëerd dat zonder problemen een plekje in deze lijst mooiste badkamers verdient.

Sereen

zwart - wit penthouse badkamer en suite:  Badkamer door Interieurvormgeving Inez Burvenich
Interieurvormgeving Inez Burvenich

zwart – wit penthouse badkamer en suite

Interieurvormgeving Inez Burvenich

In een vergelijkbare stijl, maar in geheel andere uitvoering, is de interieurvormgeving van deze badkamer door Inez Burvenich eveneens een elegant en natuurlijk design. Het grijze tegelwerk zorgt voor een prachtige basis waartegen het meubilair spectaculair afsteekt zonder de eenheid te breken. Het lichte hout van de wastafel, die de gehele breedte van de ruimte bespant, vormt een natuurlijke warme toevoeging aan het heldere design.

Sfeervol

Bad in lager gelegen deel:  Badkamer door ABC-Idee
ABC-Idee

Bad in lager gelegen deel

ABC-Idee

De restauratie van een monumentale woning in Utrecht door ABC-Idee heeft geresulteerd in dit prachtige en unieke badkamerdesign. De ruimte op meerdere niveaus vormde een uitdaging, maar het ontwerp is bijzonder succesvol ten uitvoer gebracht. Achter ons bevindt zich het toilet en de douche, hier voor ons zien we de sfeervolle combinatie van de warme, bijna rode tint van het houtwerk om het moderne bad en het blauw van het afwisselende tegelwerk. De antieke wit-blauwe wandtegels combineren prachtig met het egale turkoois op de vloer en vullen deze monumentale badkamer met een unieke sfeer.

Decoratief

Residential Villa:  Badkamer door Wonderwall Studios
Wonderwall Studios

Residential Villa

Wonderwall Studios

Ook in deze badkamer vinden we een unieke sfeer en wel voornamelijk dankzij de spectaculaire decoratieve houten wand door Wonderwall Studios. Het neutrale en bijna koude wit en grijs van het meubilair en de wand- en vloertegels wordt hier op bijzondere wijze gecontrasteerd met het warme, sierlijke en decoratieve hout dat zich over de gehele linkerwand uitstrekt. Het televisiescherm en de geïntegreerde open haard maken de luxe uitstraling af waardoor deze badkamer een ruimte is geworden dat men niet snel weer zal willen verlaten…

Ruimtelijk

Totaalinrichting stadappartement:  Badkamer door ligne V
ligne V

Totaalinrichting stadappartement

ligne V

Tenslotte zien we hier een laatste, spectaculaire badkamer – nu in compleet moderne, minimalistische stijl. Het vele wit, het gebruik van glas als afscheiding, de schuifdeur en de grote spiegel zorgen voor een indrukwekkende ruimtelijkheid in deze kleine badkamer. De keuze voor een donkere houten vloer en een glanzende muur in dezelfde tint voegen warmte en definitie toe die deze badkamer waardig onderdeel uit laten maken van dit prachtige stadsappartement, ontworpen door Ligne V.

Smaak, ruimte, ligging en alle mogelijke andere factoren hoeven duidelijk maar weinig beperking uit te oefenen op een creatief, uniek en vooral mooi badkamerdesign. Onze Nederlandse experts hebben hier laten zien wat er aan stijl en luxe mogelijk is zodat ook jij dagelijks een beetje wellness in huis kunt beleven. Worstel je desondanks nog steeds met Hollandse badkamerafmetingen? Doe dan hier tips op voor een kleine badkamer.

Welke van deze badkamers spreekt jou het meeste aan? Deel je smaak en laat hieronder een berichtje achter.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!