Een salontafel, een Boost voor je Woonkamer | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een salontafel, een Boost voor je Woonkamer

Stoa. Stoa.
van Ebénisterie d'Art P. AVRILLA Eclectisch
Loading admin actions …

Een salontafel in de woonkamer is een belangrijke aanvulling op je interieur. Dus als je opzoek bent naar meubels voor je woonkamer, zoals een tafel, dan val je vandaag met je neus in de boter, want we gaan je hieronder een paar bijzondere tafels laten zien die je interieur een creatieve boost gaan geven. De salontafel is een van de meest spraakmakende meubelstukken uit ons interieur, daarom besteden we in dit artikel veel aandacht aan deze specifieke tafel. De tafel is het meubelstuk waar je met vrienden en familie aan gaat zitten, om bijvoorbeeld een goed glas wijn te drinken tijdens een levendig gesprek. Kijk met ons mee naar de meest uiteenlopende bijzondere tafels die er op dit moment in de wereld van het design te zien zijn. 

Veelvormig

PP design presenteert een tafel met verschillende gekleurde modules die je op verschillende manieren kunt neerzetten. Best een uniek concept! Het is een eclectische en innovatieve salontafel die een creatieve sfeer creëert in je interieur. Deze tafel biedt de gebruiker alle vrijheid om de tafel in de gewenste vorm neer te zetten. Het is ook een zeer praktische tafel, omdat je hem helemaal op de rest van je woonkamer kunt aanpassen, hij past dus altijd bij de bestaande meubelstukken!

Industrieel

Met deze tafel gooien we het over een geheel andere boeg. Deze industriële salontafel is een compromis tussen hout en metaal. Erg handig zijn de opbergdozen, waarin je persoonlijke spullen opgeborgen kunnen worden. Tijdschriften en dvd's slingeren niet langer rond in de woonkamer, maar zijn netjes opgeruimd. De lichte kleuren van het eikenhout contrastreren mooi met de donkere stalen structuur, waardoor een harmonieuze esthetiek ontstaat.

Atypisch

van homify Eclectisch

Deze salontafel is gemaakt van atypische materialen, namelijk de takken van kastanjebomen. Hoewel dit materiaal uit Europa komt, lijkt de tafel eerder een Aziatische uitstraling te hebben, het hout lijkt ook een beetje op bamboe. Maar niets is minder waar: dit hout komt uit Frankrijk en daardoor zijn de transportkosten laag. Door de korte transportroute wordt het milieu ontzien. Dat is goed nieuws! 

Hout en Staal

Ook hier zien we een combinatie van hout en staal. Wat een prachtige salontafel! Ruw materiaal en gelakt massief cederhout gaan in dit meubelstuk een esthetische symbiose aan. De vormgeving van deze tafel is uniek en het mooiste is dat het tafelblad in verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar is, want de tafel wordt met de hand gemaakt; jij kunt dus bij de maker jouw persoonlijke voorkeur aangeven. Heb jij al een goede plek voor deze salontafel uitgezocht in je woonkamer?

Upcycling

Upcycling is een trend die steeds populairder wordt in de wereld van het design. Deze salontafel is er een goed voorbeeld van; de tafel is volledig gemaakt van hout dat al een vorig leven heeft gehad. Door het gebruik van dit specifieke hout krijgt de tafel zijn bijzondere vormen en kleuren. Wat een unieke en tijdloze uitstraling! Deze salontafel wordt zeker het gesprek van de dag als je vrienden langs komen!

Organische Vorm

Ook de organische vormgeving is populair. Deze salontafel laat ons zien wat organische vormgeving voor je woonkamer kan doen. Het glazen blad is ambachtelijk bewerkt en heeft een authentieke uitstraling die je alleen maar vindt bij traditioneel handwerk. De bladvorm is prachtig en bestaat uit gelamineerd en gefineerd notenhout uit Frankrijk. Wat een persoonlijkheid heeft deze tafel! Deze atypische en poëtische salontafel geeft je interieur grandeur en een creatieve boost!

Modern

Het ontwerp van deze salontafel is erg interessant. De onderdelen van de tafel zijn intrekbaar, waardoor je als eigenaar veel plezier kun hebben aan het telkens opnieuw vormgeven van je tafel. Deze salontafel is gemaakt van eik- en beukenhout, waardoor het meubelstuk een hoogwaardige uitstraling krijgt. Het kleurenschema is ingetogen en gedistingeerd. Met deze tafel krijgt je woonkamer een warme uitstraling, waarin huiselijkheid en creativiteit voorop staan.

Oud en Nieuw

Project Koetshuis Kesteren van Antequercus Landelijk
Antequercus

Project Koetshuis Kesteren

Antequercus

De combinatie tussen oud en nieuw is beproeft en zeer krachtig bevonden. Ook in dit interieur zien we de combinatie op een bijzondere wijze toegepast. De donkere tafel contrasteert erg mooi met de witte moderne stoel. Zo zie je maar weer: ook een robuuste, klassieke salontafel kan prima gecombineerd worden met een minimalistische stoel. Het gaat erom dat je woonkamer in evenwicht is. 

Tot zover de bijzondere salontafels. Veel plezier met het inrichten van je interieur. Be creative!

Wil je een waanzinnig mooi interieur? Lees dan dit artikel!

Heeft modern en strak jouw voorkeur? Hier vind je mooie voorbeelden!

Welke salontafel past bij jouw interieur? Deel je voorkeur op ons forum!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!