Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Baden in Luxe – Woonkamer Chic

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Als het gaat om onze woonkamer is er vaak maar een gedachte die bij iedereen als belangrijkste opkomt: het moet gezellig zijn. Wat dat betekent is voor iedereen weer anders, maar het komt bij iedereen voort uit de wens ons in onze woonkamers te kunnen ontspannen. Met vrienden en familie of lekker alleen, voor de tv of met een boek – ontspanning, comfort en luxe zijn drie elementen die iedereen zich in zijn of haar woonkamerinterieur wenst. Vandaag laten we dan ook de ultieme antwoorden op deze vragen zien: 5 extravagante woonkamers die je chic en in luxe, stijl en comfort zullen doen baden, met voor iedere smaak wat…

Luxeproducten

Openhaard in de poef :  Woonkamer door Kabaz
Kabaz

Openhaard in de poef

Kabaz

Hier zien we een chic interieur door Kabaz, waar luxe en technologie in een stijlvol pakket samenkomen. Het meest opvallend hier is natuurlijk de open haard die in de poef is geïntegreerd, direct naast het tv-scherm dat naar wens in de poef kan verdwijnen. Ouderwetse gezelligheid en stijl vinden hier naast moderne technologie plaats in een prachtig en stoer chic interieur.

Royale stijl

De oude stijlkamer op de 1e verdieping:  Woonkamer door CUBE architecten
CUBE architecten

De oude stijlkamer op de 1e verdieping

CUBE architecten

In compleet andere stijl, door Cube Architecten, vinden we in deze woonkamer een spectaculaire combinatie van elegante nonchalance en royale luxe. Deze zee van ruimte combineert barokke decoratie en meubels met comfort, kleur en licht tot een aangenaam extravagante maar tegelijk ook luchtige sfeer.

Elegantie

JAB Grandezza Vol.9 Collection Spring 2015:  Woonkamer door House of JAB by Verstappen Interiors
House of JAB by Verstappen Interiors

JAB Grandezza Vol.9 Collection Spring 2015

House of JAB by Verstappen Interiors

Verstappen Interiors maakt hier ook gebruik van de natuurlijke luxueuze uitstraling van meubilair in barokke stijl, maar in een compleet andere context. Geplaatst in een natuurlijke, bijna magisch mysterieuze omgeving, straalt dit meubilair elegante overdaad uit dat er gewoon om smeekt van genoten te worden. Kruip hier heerlijk weg en waan je op een exotische vakantie in een ver verleden, maar met de gemakken van nu…

Rijk

Rijke stoffen, warme materialen, een ruime opzet en decoratieve glamour: zo creëer je moderne luxe met tijdloze extravagantie. Choc Studio laat hier zien hoe je met minder juist heel veel meer kunt maken. De keuze voor donkere kleuren en materialen, gepaard met textiel gehuld in een roomkleurig satijnen glans, schitterende decoratieve accessoires en afgemaakt met rijk bont maakt van een eenvoudige woonkamer deze spectaculaire verwenhoek.

Uitstraling

Tenslotte hebben we hier de laatste, maar niet minder luxe, woonkamer in deze collectie extravagantie woonkamerinterieurs: een ruimte dat barst van sfeer, overdaad, stijl en intelligentie, in de vorm van deze vintage chic rustplek. Alewaters & Zonen heeft hier door middel van de luxueuze, licht eikenhouten panelen een warm, indrukwekkend, maar tegelijk ook licht interieur gecreëerd dat met behulp van de leren clubfauteuils, de open haard als centraal punt, de in de muur geïntegreerde tv en het spectaculaire uitzicht een overdaad aan comfort, stijl, warmte en luxe gemak uitstraalt.

Dat extravagantie en luxe in het interieur maar één vorm kan aannemen hebben we aan de hand van deze 5 geheel verschillende voorbeelden ontkracht. Klassiek, modern, vintage, barok en vooral ook origineel – alles hebben we hier gezien en hopelijk hebben we je geïnspireerd jezelf eens te verwennen met de nodige luxe en comfort!

Voor meer ideeën voor luxe in je interieur kun je ook verder lezen over weelderige kroonluchters in iedere stijl en smaak.

Welke van deze luxe stijlen spreekt jou het meeste aan? Deel je antwoord bij de berichten hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!