Fris Nederlands Design: Het is Tijd voor de Lente! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Fris Nederlands Design: Het is Tijd voor de Lente!

Stoa. Stoa.
TABLES van RENATE VOS product & interior design Scandinavisch
Loading admin actions …

Wat is het toch heerlijk als de lente weer aanbreekt! De donkere winterdagen zijn ideale dagen voor ontwerpers om te dromen van het voorjaar, en deze dromen uit te werken in frisse bloeiende ontwerpen voor de nieuwe lente. Homify zou homify niet zijn als we je niet een aantal nieuwe top ontwerpen van toonaangevende Nederlandse ontwerpers zouden laten zien. Daarom trakteren we jou in dit artikel op een paar heerlijk frisse voorjaarsontwerpen voor het nieuwe jaar. Kijk snel met ons mee.

Mooie Subtiele Tafeljes

Renate Vos is een Nederlandse ontwerper die haar hart verpand heeft aan functionele interieurobjecten en accessoires. Haar werk kunnen we karakteriseren als experimenteel, vanwege de uiteenlopende materialen en technieken die ze aanwendt. Vos zoekt in haar design naar de eenvoudige vorm en de sprankelende schoonheid van de essentie.

Een goed voorbeeld van haar eenvoudige vormtaal zijn deze bijzondere tafeltjes. Qua kleur en ontwerp zijn ze inderdaad herkenbaar en minimalistisch. De eikenhouten poten en het betonnen tafelblad maken dit tot een eigentijds en bijzonder design. In een industrieel interieur zullen deze tafeltjes zeker niet misstaan.

Dik Scheepers

Sine cabinet.      : modern  door Dik Scheepers, Modern
Dik Scheepers

Sine cabinet.

Dik Scheepers

Een heldere stralende kast heeft een frisse uitstraling in je interieur. Dik Scheepers is een ontwerper die nadenkt over het leven van ons meubilair. Meubels zijn in zijn beleving niet statisch, maar hebben een dynamisch bestaan. Een kast begint erg georganiseerd en transparant, maar na verloop van tijd wint de willekeur het van de orde in de kast en maakt de transparantie plaats voor een mysterieuze rommelige sfeer. 

Let op de heldere houtkleur en de prachtige groene panelen. Dit meubel past perfect bij de lente!

Heldere Decoratie

Pieces of π: modern  door Dik Scheepers, Modern
Dik Scheepers

Pieces of π

Dik Scheepers

Normaal maakt een ontwerper diverse voorbeelden en mallen voordat hij of zij begint aan de daadwerkelijke productie. Dik Scheepers slaat dit proces over, waardoor hij sneller tot interessante resultaten komt. Hij werk direct met het materiaal dat hij intuïtief tot een bepaalde vorm boetseert. Fouten bestaan voor Scheepers niet, deze maken zelfs deel uit van het ontwerp en de esthetische kwaliteit van zijn uiteindelijke decoraties. ¨Ze worden er zelfs mooier van!¨, zo stelt hij. We zien een bijzonder decoratief object, waarop een zeeanemoon bevestigd lijkt. Monochroom wit en prachtig fel oranje. Wat een heldere frisse lente decoratie!

Verstappen Interiors

JAB Grandezza Vol.9 Collection Spring 2015: modern  door House of JAB by Verstappen Interiors, Modern
House of JAB by Verstappen Interiors

JAB Grandezza Vol.9 Collection Spring 2015

House of JAB by Verstappen Interiors

De collectie Grandezza vol.9 biedt een fantastisch palet van exclusieve woonstoffen en transformeert prozaïsche kamers in magische plekjes. De opvallend mooie decoratie- en meubelstoffen betoveren vooral door hun subtiele verfijning. Elegante structuren en fijne weefsels, driedimensionale impressies en vakkundig gemoduleerde glanseffecten stralen een informele luxe uit met een vleugje extravagantie. Ook qua kleuren is de exclusieve collectie nobel en terughoudend: de zes subtiel op elkaar afgestemde kleurenwerelden worden gedomineerd door harmonieuze champagne- en goud tinten, zilvergrijs en antraciet, zacht blauw en abrikoos met een koperen kus.

Prachtig Blauw-Paars Kleed

Patchwork - Pale Purple 8008 - Interior: modern  door louis de poortere, Modern
louis de poortere

Patchwork – Pale Purple 8008 – Interior

louis de poortere

Louis de Poortere is één van de beste tapijtfabrikanten en dat mag gezegd worden! De Vintage Collection is een wereldwijd succes. Deze collectie heeft prachtige expressieve kleuren en innovatieve patronen. Op de foto kan je zien hoe je een lente setting kan creëren met de prachtige tapijten van De Poortere.  Zet er een aantal tuinstoelen omheen, nodig een stel gezellige vrienden uit, waarvan er tenminste één gitaar kan spelen, en je hebt je oriëntaals tuinfeest.

Tot zover het frisse en heldere lentedesign. Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij! We houden je op de hoogte van de trends op het gebied van het Nederlandse lentedesign!

Voor een top 5 van binnen en buitendesign lees je dit mooie artikel!

Eclectisch design is helemaal van nu! Lees dit artikel om de stijl te leren kennen!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!