Onze 10 allermooiste woonkamerprojecten!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Onze 10 allermooiste woonkamerprojecten!

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
 Woonkamer door EF_Archidesign,
Loading admin actions …

Het decoreren van de woonkamer en het creëren van functionele en visueel effectieve combinaties van materialen, accessoires en kleurenpalet, is niet altijd even eenvoudig. Het is leuk om te doen maar is in de praktijk vaak een activiteit die veel aandacht voor detail vraagt waarbij we voortdurend kijken naar de belangrijke internationale interieurtrends. In de komende 10 interieurprojecten vind je dan een breed scala aan interessante ideeën die kunnen worden benut voor je eigen woonkamer en daarbuiten. Kijk mee en laat je inspireren!

Lineair is het devies!

Het TV-meubel, de salontafel in twee verschillende hoogtes en een sofa bestaande uit twee symmetrische delen in hetzelfde kleurenpalet. En voor het visuele effect vinden we hier een mooie oversized plaid tapijt waar de belangrijkste tinten van het interieur in terugkomen, een goed idee om over te nemen! Rechte lijnen en geometrische vormen zijn een actuele trend en in deze woonkamer zien we hier een prachtige invulling van. 

Totaal wit

Van vloer tot plafond, van meubels tot armaturen en ramen. Alles is hier helemaal wit. Maar met een aangename uitzondering bestaande uit de metalen lamp en houten salontafel. In deze totaal witte omgeving zorgen het de bekleding van de sofa en houten plankenvloer voor de nodige dynamiek. Belangrijk wanneer je kiest voor totaal wit is dus om wat verlevendiging te creëren met texturen en accessoires zodat het niet te steriel lijkt.

Fascinerend en elegant

Beige en crème-tinten geven een heerlijk gevoel van ontspanning in deze volgende royale living. Een lederen sofa en grote kroonluchters met LED-verlichting en transparante en glanzende oppervlakken zorgen voor een balans tussen vorm en een onberispelijke stijl.

Een industriële loft

Een idee om te verwelkomen zien we in onze volgende minimalistisch ingerichte woonkamer: een ruime en open loft die wordt gekenmerkt door de industriële details. De heldere en strakke indeling geven de ruimte een ongeëvenaarde optimale ordening en een zeer eigentijdse look.

Modern-klassiek

Een modern-klassieke ruimte. Door deze super comfy bank met contrasterende elementen in de vorm van hoogglans tafels en glamoureuze plafondlampen wordt deze ruimte luxueus en stijlvol. De accessoires en muurbekleding verrijken de toegevoegde waarde van het geheel.

Met natuurlijke materialen

De houten balken van dit plafond zijn ongetwijfeld een positieve noot in deze zorgvuldig ingerichte woonkamer. De natuurlijke componenten verwijzen naar de rustieke stijl maar hier in een meer Scandi-chic uitvoering met lichte houten meubels en zachte kleuren. Hou je van rustiek? In dit artikel lees je hoe je de rustieke sfeer toevoegt aan je huis.

Eclectisch

Een woonkamer met eclectisch karakter zien we in ons volgende project. Een grote bibliotheek en gecapittoneerde sofa brengen hier een touch van de memorabele vintage look maar zijn ook perfect geschikt voor modernere omgevingen.

Trendy kleuren

 Woonkamer door homify,

Hier trekt onze aandacht direct naar de heerlijke maar ook strakke retro sofa vergezeld van goed gecoördineerde en contrasterende tinten ernaast. Deze woonkamer is niet alleen onderscheidend omdat deze een nieuwe trend toont, maar is ook zeer waardevol vanwege het zorgvuldig gebalanceerde en goed doordachte ontwerp.

Eenvoud wint

Eenvoud wint en brengt kwaliteit in een ruimte. Hier zien we daar een goed voorbeeld van: sobere kleuren en functionele meubels, goed afgestemde accessoires en zachte verlichting.

Wanneer de mix charne creëert

 Woonkamer door Mauricio Arruda Design,
Mauricio Arruda Design

ANTONIO CARLOS RESIDENCE

Mauricio Arruda Design

Hoe kun je de charme van contrasten weerstaan? Onmogelijk, wanneer het gaat om dergelijke combinaties. Deze woonkamer wordt gekenmerkt door een spel tussen levendige sprankelende kleuren en vormen van verschillende aard. Een verblijf met een mix voor iedereen die niet van saai houdt!

Een paar kleuraccenten maken soms al het verschil
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!