Prachtig woonhuis in de buurt van Warschau | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Prachtig woonhuis in de buurt van Warschau

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van stando interior design Modern
Loading admin actions …

Vandaag nemen we je mee naar een bijzonder woonhuis in de buurt van Warschau. Het is een combinatie van traditie en moderniteit. Het exterieur van de woning heeft de natuurlijke uitstraling die we kennen van hout; zo past de woning precies in zijn omgeving; deze twee zijn één. Het is hiermee een woning geworden die stijl en originaliteit uitstraalt. Je zult zien dat het huis veel verrassingen herbergt en dat de omgeving waarin het staat voldoet aan de eisen van menig huizenjager. Het is van een zonderlinge snit en ademt als geheel een ultiem gevoel van vrijheid. Hoe dat allemaal precies in elkaar zit ga je hieronder zelf ervaren. En in de tussentijd: doe gewoon de nodige inspiratie op. Be creative!

Modern

Dit huis heeft een moderne, hedendaagse look en past door het gebruik van het vele hout precies in de natuurlijke omgeving. De bomen en gevel hebben zogezegd een visuele interactie. Het huis heeft een eenvoudige vorm en een opvallend schuin dak. Het werd gebouw in een kruisvormig plan, hetgeen we ook vaak in kerken tegenkomen. De woning heeft zogezegd een ongecompliceerde vorm en oogt door zijn bouwmaterialen zeer vriendelijk en gastvrij. Het hout is in feite Siberische lariks: een traditioneel materiaal dat hier in verticale panelen is aangebracht. Zo ontstaat er een interessant contrast tussen dit hout en het donkere grafie waarvan de dakpannen gemaakt zijn. Echt een combinatie van onze tijd!

Terras

De tuin is prachtig en het zwembad heerlijk om in te dobberen. Het terras is mooi aangelegd en sluit nauw aan bij het zwembad. Ook hier zien we weer een combinatie tussen modern (het witte bad) en traditioneel (het houten terras); het lijkt een combinatie die nooit gaat vervelen. Deze tuin is natuurlijk de ideale plek om met familie en vrienden te genieten in de open lucht, en dit alles omgeven door de weelderige natuur. Wat wil je nog meer?

Close-up

Een close-up op de tafel maakt het direct duidelijk dat er ruimte genoeg is voor iedereen. Het is terras is de sociale hotspot bij uitstek en biedt de bewoners de ruimte om te recreëren. Daarbij heb je een mooi uitzicht over de tuin; daar kunnen de kinderen ravotten; jij kunt ten alle tijden over hun waken. De ruimte rond het huis doet onze fantasie op hol slaan: het leven is hier goed!

Interieur

De kleur van grafiet is niet alleen op het dak te zien, ook binnen zien we de kleur in de meubels en accessoires terugkomen. Het meubilair heeft hier en daar interessante vormen, zoals de salontafel en de oranje rietenstoel. Deze woonkamer is elegant en heeft een geheel eigen karakter. Vaak is een interieur een weerspiegeling van de persoonlijkheid van de bewoners van het huis. In deze woonkamer leren we hen kennen als levenslustig en dynamisch, dat kan ook niet anders met een huis dat in zo´n vrije omgeving gebouwd is. De grote ramen bieden een mooi uitzicht op de omgeving en zorgen dat het daglicht de kamer weet te overspoelen. De juiste experts kunnen je helpen om je droominterieur te realiseren.

Keuken

In deze droomkeuken was de esthetische vormgeving een belangrijk idee. De woon- en eetkamer worden door het minimalistische keukeneiland gescheiden; zo heb je een logische indeling, maar toch ook de nodige transparantie. Wonen, leven en eten zijn in deze open ruimte nauw met elkaar verweven, waardoor je als bewoners helemaal op kunt gaan in het gezinsleven. Samen genieten is toch het fijnst.

Slaapkamer

De slaap- en badkamer zijn een eenheid, deze zijn alleen van elkaar gescheiden door een glazen wand. Visueel is deze echter bijna onzichtbaar voor het blote oog. Het grote bed neemt de centrale plaats in, in deze slaapzone. Er is veel ruimte en het meubelstuk oogt zeer comfortabel. Echt een plek om te genieten van je rust. Meer excellente ideeën voor de slaapkamer kun je hier vinden. 

Badkamer

In deze luxe badkamer zien we veel glas, natuursteen, wit keramiek en warm hout, het kon niet stijlvoller! We kunnen hier welhaast spreken over een home spa, zo elegant en functioneel is deze badkamer. De douche en het ligbad zorgen voor een bijzonder hoog niveau van comfort dat je maar zelden aantreft. Vaak is de badkamer de geheime parel van een huis, dit voorbeeld sluit daar zeker bij aan. Vooral de open ruimte maakt deze badkamer verleidelijk mooi!

Klein, maar fijn. Een appartement hoeft niet groot te zijn. Klik hier om het met eigen ogen te zien.

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!