Top 5 van de week: interieurfouten en meer..

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Top 5 van de week: interieurfouten en meer..

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
 Kleedkamer door meine möbelmanufaktur GmbH,
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze heerlijk op je gemak door. 

Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel over 12 interieurfouten die voorkomen kunnen worden, en check of meteen of jij ook af en toe een uitglijer maakt. De overige artikelen zijn ook zeker de moeite waard, want het is bijvoorbeeld altijd goed om even na te gaan of je misschien nog iets meer ruimte kunt creëren thuis!  

Waar wacht je nog op? Check them out! 

1. Interieurfouten

 Woonkamer door Polygon arch&des,
Polygon arch&des

APARTMENT “VERBI”

Polygon arch&des

In dit artikel gaan we in op de vraag welke fouten je in het ontwerp van jouw interieur kunt maken. Omdat velen het antwoord op deze vraag niet weten, kan het zo zijn dat jij jouw droomhuis nog niet bereikt hebt en nog steeds op het internet zoekt naar manieren om jouw perfecte huis te creëren. Daarom willen wij jou helpen tijd en geld te besparen en door middel van tips ervoor te zorgen dat je een stapje dichter bij jouw ideale woning komt.

We hebben allemaal een hekel aan fouten maken en veel mensen negeren ze zelfs. Maar door er over te praten en ze toe te lichten krijgen we de kans om ze op te lossen en anderen te redden van het maken van soortgelijke fouten. Dus, lees mee en laat je inspireren!

2. Meer ruimte

Ruimtebesparende trucs zijn niet alleen handig voor mensen met kleine huizen. Of je nou een klein of een groot huis hebt, in elk formaat thuis kun je profiteren van ruimtebesparende technieken. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Opbergruimte onder het bed, of gebruik van ruimte onder de trap kunnen je al het gevoel van meer ruimte geven.

Wij hebben 10 trucs voor je verzameld die je huis groter laten lijken!

3. Mensen met een opgeruimd huis

Troep in huis is voor velen van ons een doorn in het oog. Het liefst willen we allemaal te allen tijde een opgeruimd huis of appartement. Zeker omdat de meeste appartementen niet heel erg groot zijn. In dit Ideabook hebben we 10 dingen op een rijtje gezet die je kunnen helpen bij het creëren en houden van een opgeruimd appartement. 

Lees snel verder en erger je nooit meer aan de troep in huis!

4. Transformatie van een bungalow

Suzanne de Kanter Architectuur & Interieur benadert elk gebouw op specifieke wijze. Elke omgeving is immers anders. Evenwicht en harmonie zijn sleutelwoorden bij haar ontwerpen. Zij zoekt naar de juiste balans tussen architectuur en omgeving, maar ook tussen architectuur en interieur. Basiselementen voor het komen tot een ontwerp zijn lichtinval, zichtlijnen, ruimte en functionaliteit. In de fotoserie hieronder laten we jullie een van haar projecten zien. Het betreft de renovatie van een zwaar verouderde en versleten villa in een bosrijke omgeving. 

Getracht werd om de villa een meer logische plattegrond te geven, alsmede het creëren van een lichtere en helderdere woning. Kijk mee naar het verbluffende resultaat!

5. Landelijke villa

Landelijk gelegen vrijstaande villa in boerderij-stijl:   door 01 Architecten,
01 Architecten

Landelijk gelegen vrijstaande villa in boerderij-stijl

01 Architecten

Dennis Kemper van 01 Architecten ontwierp deze woning. Destijds werkte hij nog bij EVE architecten. Inmiddels heeft hij een zelfstandig bureau in Nijverdal wat gespecialiseerd is in vrijstaande woningen. Vandaag mogen we dit prachtexemplaar bewonderen. 

Deze woonboerderij staat in een prachtige groene omgeving. Naast een riante en groene tuin zien we daarachter een bosrijke omgeving. Het huis is rond om voorzien van grote ramen om van al deze pracht te kunnen genieten.

Welk artikel ga nog eens lezen? 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!