Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Top 5 van de week | Design voor binnen en buiten

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Het is weer zover… de homify highlights van de afgelopen week! Door jullie zelf verkozen tot de beste woonideeën van de laatste 7 dagen staat de top 5 hier weer even op een rij. Ontdek de vele verschillende en unieke designideeën van onze experts, voor zowel binnen als buiten, of geniet weer opnieuw en kijk naar deze meest populaire projecten…

#5 Trendreport: Inrichtingtrends 2015

 Slaapkamer door KwiK Designmöbel GmbH
KwiK Designmöbel GmbH

Möller Design Bohemian C American Boxspring Bett

KwiK Designmöbel GmbH

Van trendkleuren tot slaapkamerdesigns: hier vind je alle tips en trends voor het jaar 2015. Ontdek de nieuwste warme kleuren, bijzondere materialen, unieke technologieeën en knusse details in dit trendoverzicht.

#4 Dutch Design | 6 Opvallende Woonkamertafels

handgemaakte bijzettafel:  Tuin door Stam Hoveniers
Stam Hoveniers

handgemaakte bijzettafel

Stam Hoveniers

En als het overzicht van inrichtingstrends je laat snakken naar meer vernieuwende ideeën voor je huis of woonkamer, dan kun je hier 6 opvallende woonkamertafels vinden die je interieur gegarandeerd die unieke flair zullen meegeven.

#3 Exclusieve Autoloft in Berlijn Kreuzberg

Van onafhankelijke interieurideeën stappen we op plaats 3 over naar een compleet interieur, en wel van een heel bijzonder project… een autoloft in de hipste wijk van Berlijn. Wat een autoloft is? En hoe de rest van het interieur eruitziet? Vind het hier…

#2 Vijver ideeën voor de tuin

Een villatuin voor levensgenieters:  Zwembad door Studio REDD exclusieve tuinen
Studio REDD exclusieve tuinen

Een villatuin voor levensgenieters

Studio REDD exclusieve tuinen

Eindelijk nemen we nu een uitstapje buitenshuis, waar we verschillende eigentijdse interpretaties van de tuinvijver vinden. Ga eens voor iets anders dan een rotsvijver, en ontdek de mogelijkheden van deze zwemvijver bijvoorbeeld,  of bekijk hier de decoratieve mogelijkheden van mozaiek en water in een kleine stadstuin. 

#1 Vijf Nederlandse Droomhuizen

Schuurwoning Leusden:  Huizen door Kwint architecten
Kwint architecten

Schuurwoning Leusden

Kwint architecten

Op plaats 1 tenslotte vinden we een highlight dat zelf alleen maar uit highlights bestaat: hier vind je namelijk een overzicht van 5 van de meest unieke, mooie en idyllische droomhuizen in Nederland. Bekijk ze allemaal en droom er (weer) bij weg…

Blijf op de hoogte van alle recente trends en ontdek hier de top 5 van vorige week voor meer woonideeën voor binnen en buiten!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!