Voor & Na: De totale renovatie van een strandappartement | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor & Na: De totale renovatie van een strandappartement

Stoa. Stoa.
Moderne badkamers van PEANUT DESIGN STUDIO Modern
Loading admin actions …

Vandaag gaan we een kijkje nemen bij een prachtige project, dat gerealiseerd werd door Pinda Design Studio. Deze studio heeft diverse interessante en innovatieve projecten op zijn naam staan die toonaangevend zijn. We reizen af naar Spanje en komen aan in een prachtige stad aan zee, namelijk het bruisende Valencia. Aldaar klimmen we helemaal naar de elfde verdieping van een gebouw met een prachtig uitzicht op zee. Kom met ons mee op deze unieke tour door het appartement.

Prachtige Duplex

De renovatie van het interieur was een hele klus en omvatte het vervangen van de vloeren, de wanden en de meubels, waardoor er een totaal andere sfeer in de ruimtes van dit lichte appartement ontstond. Het appartement bestaat uit: vier slaapkamers, twee badkamers, een keuken, een lounge en een terras, verspreid over 120 vierkante meter.

Foto's

De architect heeft tijdens de renovatie diverse foto's genomen, zodat het proces goed in beeld gebracht werd. Sommige foto's tonen de staat van de ruimtes voordat de renovatie was afgerond. We zien op veel gebieden een mismatch, een slechte kwaliteit afwerking en de verouderde uitstraling van het traditionele appartement. Traditie is goed, maar als een pand verpaupert is, moet de sloophamer er eens flink doorheen! Het resultaat is verrassend: dit appartement aan het strand is uitgegroeid tot een moderne duplex, die aangepast is aan de hedendaagse levensstijl en alle designnormen, die daar meer verbonden zijn.

Wonen

De verschillende leefruimtes bevinden zich op de begane grond. Naast de keuken is een slaapkamer en een luxe badkamer. In de woonkamer zien we een focus op de kleur blauw, waardoor er een verbinding ontstaat tussen de kamer binnen en het landschap buiten. Het meubilair is speciaal op kleur uitgekozen, het steekt door zijn monochrome karakter mooi af bij de zachte kleur van de muur. De materialen, kleuren en meubels creëren een functionele en comfortabele setting, waarin je heerlijk kunt wonen.

De Keuken

De keuken is natuurlijk ook gerenoveerd, zoals duidelijk te zien is op deze foto. De keuken is relatief klein, waardoor er zeer efficiënt met de beschikbare ruimte omgegaan moest worden. Het keukenmeubilair werd in een hoek geplaatst om zoveel mogelijk ruimte te creëren. De ontwerper van de keuken koos de kleuren wit, grijs en zwart, want deze zorgen voor een rustige en relaxte sfeer waarin heerlijk gewerkt kan worden. Het is echt een landschap van bijzondere tinten met een elegante afwerking.

Slaapkamer

Het laatste vertrek op de begane grond is de slaapkamer. Ondanks de relatief kleine ruimte is de ontwerper er toch in geslaagd om met meubels, kleuren en decoraties een mooie en comfortabele kamer te creëren. De licht blauwe tinten creëren een verbinding met de zee.

Slaapkamer

Boven bevinden zich de slaapkamers, die zeer creatief ingericht zijn. Deze kamer heeft een retro stijl, waarin grijs, hout en wit de hoofdrol spelen. Het meubilair is geïnspireerd op de Scandinavische stijl. Het vertrek blinkt uit door zijn functionaliteit en eenvoudige vormen. Stel je voor, dat je in dit ontspannen en gezellige vertrek een uiltje gaat knappen! Let ook even op de prachtige illustratie op de muur aan het hoofdeinde. Dit is een interieur dat er tegenwoordig toe doet!

Badkamer

We sluiten onze tour af, maar niet voordat we in de badkamer zijn geweest. Ook dit vertrek heeft een stevige renovatie ondergaan. Het was een sleetse en aftandse ruimte, maar nu is de kamer het juweeltje van het huis. Door het interessante, aantrekkelijk spel tussen de proporties, kleuren en texturen, heeft deze badkamer een elegante, luxe en moderne ambiance. Let op de donkere tegels van de vloer, deze contrasteren toch perfect met de natuurstenen wand! Er is een compleet nieuwe wereld in dit pand geschapen, waarin mensen in een hedendaagse stijl kunnen wonen. Super inspirerend dit! 

Tot zover het bijzonder huis in Valentie. Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij en zit je hoofd nu vol creatieve ideeën! 

Heb je tips nodig om deze ideeën te verwezenlijken, raadpleeg dan de experts van ons forum!

In welk land staat jouw droomhuis? Deel je ideeën bij de berichten hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!