Een nieuwe serre: wat een sfeervolle plek! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een nieuwe serre: wat een sfeervolle plek!

Stoa. Stoa.
Tuinkamer te Arnhem Moderne serres van Roorda Architectural Studio Modern
Loading admin actions …

Een riante woning uit de jaren dertig kreeg recentelijk een prachtige tuinkamer als aanbouw. Een goede investering in de waarde van de woning alsmede de woonsfeer. We laten je zien wat een tuinkamer voor je woning kan betekenen. Er is zoveel dat zo’n kamer mogelijk maakt. Zeker weten dat je geïnspireerd zult raken door deze schitterende voorbeelden. Kijk snel met ons mee naar dit top-project!

Fijne plek

Een close-up van de tuinkamer verraadt de fijne sfeer die er binnen heerst. Buiten is het guur, straks in de winter ook, dan ligt de tuin vol met sneeuw, hopelijk, binnen is dan extra gezellig. De kinderen krijgen een kop chocolademelk, terwijl de volwassenen een likeurtje drinken. Alles op z’n tijd. Naast een prachtige relaxkamer is deze tuinkamer ook een geschikte werkkamer, je zult zeker inspiratie krijgen als je vanaf je werkplek naar buiten kijkt. 

Deftig

In de tuin heerst de statige sfeer van de jaren dertig. De woningen in de wijk hebben allemaal die donkere look buiten die we met de jaren dertig associëren. Natuurlijk zijn de meeste woning hier van binnen licht en gemoderniseerd, zo ook onze woning. Toch steekt de laatste er met kop en schouders bovenuit, want recentelijk is er een prachtige tuinkamer bij de woning aangebouwd. Zo brengt je de tuin naar binnen en het huiselijke comfort naar buiten toe. Het gazon en de bomen laten een herfstige sfeer zien, die past op een of andere manier heel goed bij de jaren dertig bouwstijl. We gaan even iets verder de tuin in om je de tuinkamer beter te kunnen laten zien. Samen met een architect bouw je snel een droomhuis.

Tuinkamer

Zicht op de tuinkamer en de opslagruimte Moderne serres van Roorda Architectural Studio Modern
Roorda Architectural Studio

Zicht op de tuinkamer en de opslagruimte

Roorda Architectural Studio

Hier zien we heel goed de good looks van de tuinkamer. Voor je binnenkomt wandel je eerst over een mooie vlonder. Deze is erg slijtvast, geen overbodige luxe in het vochtige Nederlandse klimaat. Je zult er niet veel werk mee hebben, even af en toe de bladeren wegvegen, dat is het wel. Een expert helpt je een tof design te ontwerpen. 

Patio

Deze zijde van de tuinkamer grenst aan de indrukwekkende patio. Jonge bomen staan erin gepland, die over decennia groot een sterk zullen zijn. We vinden het looppad over het gazon erg mooi: lekker eenvoudige en helemaal passend bij de stijl van de woning. Let op de schuifpui en de gevel ernaast: kan het strakker? Deze tuinkamer laat duidelijk zien dat modern design prima past bij architectuur uit de jaren dertig.

Prachtige living

Zicht op de keuken vanuit de tuinkamer Moderne serres van Roorda Architectural Studio Modern
Roorda Architectural Studio

Zicht op de keuken vanuit de tuinkamer

Roorda Architectural Studio

Binnen treffen we een even tijdloos als schatplichtig design aan. Hier treffen we een combinatie van modernistisch design (let op de strakke barkrukken en de stoel links), met jaren zestig design (te zien aan het houten schrootjes plafond). Het resultaat is een schitterende living waarin comfort, huiselijkheid en minimalistische design een eigen plek hebben.

Droomkeuken

Keuken tussen bestaand en nieuw Moderne serres van Roorda Architectural Studio Modern
Roorda Architectural Studio

Keuken tussen bestaand en nieuw

Roorda Architectural Studio

Deze keuken ziet er echt tof uit! Je hebt aan beide kanten van de kamer veel werkruimte. Daarbij beschikt je over de modernste keukenapparatuur die je je maar kunt wensen. Natuurlijk maakt deze keuken vooral indruk door het strakke zwart-wit design. Een prachtige kamer om van te genieten!

Open eetkamer

​Zicht vanuit woonkamer naar tuinkamer Moderne serres van Roorda Architectural Studio Modern
Roorda Architectural Studio

​Zicht vanuit woonkamer naar tuinkamer

Roorda Architectural Studio

Nog meer huiselijkheid vinden we in deze eetkamer. De wanden hebben een frisse paarse tint en dat past mooi bij het hout! Je ziet dat de oude woning heel mooi overloopt in de nieuwe serre. Twee tijdperken vloeien hier samen!

Gezellig

​Zicht vanaf tuinkamer naar tuin Moderne serres van Roorda Architectural Studio Modern
Roorda Architectural Studio

​Zicht vanaf tuinkamer naar tuin

Roorda Architectural Studio

Als de avond gevallen is komen de bewoners van de woning samen in de serre. De grote sofa ziet er ook wel heel verleidelijk uit! Wat vind je van de spotjes in het plafond? Is dat sfeervol of niet! Het tafeltje met de natuurlijke look (rechts), past echt heel mooi in deze sfeervolle ruimte!

We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor meer gave woonideeën

Wat vind je van de stijl? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!