Voor en na: de verbouwing van een chic appartement | homify

Voor en na: de verbouwing van een chic appartement

Stoa. Stoa.
van blackStones
Loading admin actions …

Vandaag gaan we je de verbouwing van een appartement in Parijs laten zien. Het beloofd een openbaring te worden, dat je zoveel luxe kunt maken in een oude woning hadden we ons nauwelijks kunnen voorstellen. Het pand was bijna geen woning meer te noemen, hier en daar was graffiti op de muur gespoten en de staat van het pand was miserabel. Gelukkig hebben de nieuwe bewoners een expert in de arm genomen om snel en vakkundig de woning totaal te strippen en deze weer opnieuw in te richten. Kijk snel meer naar deze gave verbouwing!

Ernstig

Deze douche is toch wel een van de slechtste die we recentelijk gezien hebben. De kitranden zijn totaal versleten en het sanitair lijkt wel uit grootmoeders tijd te komen, wat ook zo is. Echt de hoogste tijd voor verandering, want hier durft toch niemand meer een “frisse” douche te nemen. In deze oude ruimte is het motto: ‘snel erin, en er weer uit!'.

Wazige wereld

We zien hier de wazige wereld zoals die voor de verbouwing was. Het uitzicht is wel mooi, maar de rest brengt ons in een ietwat treurige stemming. Er is zoveel meer uit deze woning te halen, nu is er totaal geen sfeer in te bekennen. Maar gelukkig weten wij hoe mooi het er binnen nu uitziet. Huur een interieurexpert in om je droomwoning te realiseren.

Oude hal

De hal was in het verleden een waar relikwie van armetierigheid, we bedoelen dat er sinds de jaren ’60 niets meer aan de wanden en deuren gebeurd was. Wat een donkere boel hier! De plavuizen dateren waarschijnlijk uit de jaren ’80, zo smakeloos en ronduit lelijk! Om over het behang nog maar te zwijgen. Maar het kan erger!

Fleurig

De looks van deze woonkamer zijn lekker eigentijds, typisch Frans en helemaal Parijs waardig. Deze woning ligt op een perfect locatie, dicht bij het hoofdstation van de Franse hoofdstad en je zit dan ook helemaal centraal. We vinden de meubels lekker licht en uitnodigend. Hier willen wij wel ons stokbroodje eten. Let eens op de zitstoel: lekker artistiek! Parijs is en blijft een kunststad, daar houden wij van! Maar was deze woning altijd zo mooi? Samen met een expert ontwerp je snel een droomwoning.

Andere hoek

We hebben hier zicht op de woning vanaf een andere zijde, zo krijgen we ook een goede indruk van de indeling van de woning. De hal rechts ziet er uitnodigend uit! De strakke industrieel look past precies in de setting. Het is mooi om in een basic setting als gast onthaalt te worden om vervolgens in de woonkamer door veel kleur verrast te worden!

Fris en strak

En zo ziet het er nu uit! Kan het strakker, frisser en aantrekkelijker? Wij denken van niet! Die schitterende tegels staan goed bij de strakke kraan. Alles in deze douche ademend de moderniteit, iets waar Parijs al vele jaren bekend om staat. Hier kun je als bewoners zeker goed uit de voeten!

Nieuwe keuken

Lekker eten is voor de Fransen van een zeer groot belang. Je zou kunnen zeggen dat de culinaire creaties bij hen op nummer 1 staan. Wij geloven dan ook dat in deze prachtige, moderne, mediterraanse keuken heel wat heerlijk gerechten bekokstooft gaan worden. De sfeer is hier super! Wat denk je van de hanglampen, kan het moderner? De oven, de gaspitten en de prachtige afzuigkap vormen de juiste assistenten tijdens jouw kooksessies met vrienden en familie! Dit is de perfecte plek om afscheid te nemen. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons vooral volgen zodat je altijd op de hoogte bent van de mooiste designs en woontrends. 

We nemen je graag meer naar een ander project om je te inspireren!

Wat vind je van dit appartement? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!