Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

De Moderne Open Haard | Boley Design

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Waar vroeger de meubels in de woonkamer rondom de open haard geschaard stonden, staan deze nu meestal naar de tv gericht: het centrum van gezelligheid, samenzijn en entertainment. Hoe ideaal dit ook mag zijn, dit is nog geen reden de open haard de deur uit te doen. Integendeel! Haal de warmte en comfort van vuur weer in huis en vul je mediasysteem aan met stijlvolle en tijdloze sfeer. Hoe prachtig dit eruit kan zien, ook in combinatie met moderne media, laten we je zien aan de hand van de moderne haardproducten van Boley Design.

In Uden

haard blauwstaal:  Woonkamer door Boley
Boley

haard blauwstaal

Boley

Boley, dat sinds 1970 “hartverwarmend design” met succes produceert, heeft in Uden deze blauwstalen gas-openhaard geinstalleerd. De voordelen van een gashaard zijn duidelijk: geen hout hakken, geen onvoorspelbaar vuur en natuurlijk geen as in huis. Andere moderne mogelijkheden zijn een combinatie van hout en gas voor het stoken, of bio-ethanol.

Naast gebruiksgemak levert Boley ook prachtige designproducten af zoals deze geometrisch gevormde haard: vervaardigd in hun eigen metaalatelier! In een hoek van de wand geïnstalleerd vormt deze haard een prachtige en warme overgang tussen de zithoek en de rest van de woonruimte. Het blauwstaal is daarnaast over de achterwand doorgetrokken en creëert daardoor een prachtige moderne eenheid in de ruimte tussen meubel en wand.

Hoekhaard

Hoekhaard:  Eetkamer door Boley
Boley

Hoekhaard

Boley

Ook hier is een modern haardontwerp op een hoek in de ruimte geconstrueerd. Ook hier kunnen we dan ook vanuit verschillende hoeken van het aanblik van het open vuur genieten. Uniek aan dit model is de glaswand, die het mogelijk maakt het vuur zowel open als dicht te stoken, of op een niveau daartussen. Naar wens kun je de geur van deze houtgestookte haard dus in de ruimte laten of het vuur geheel veilig achter glas sluiten.

Landelijke Schouw

Schouw:  Woonkamer door Boley
Boley

Schouw

Boley

Een moderne open haard in huis betekent niet een onvermijdelijke stap richting een puur minimalistisch modern interieur. Integendeel: moderne open haarden kunnen ook, zoals hier, in een landelijk interieur geïntegreerd worden. In deze bestaande schouw, die het centrum vormt van deze landelijke woonkamer, is een moderne gashaard op maat geïnstalleerd dat qua stijl ook perfect in dit interieur past. Met alle aandacht op de warmte en gezelligheid van het vuur gericht vormt deze haard de perfecte aanvulling op het interieur.

In Vlijmen

project 'Vlijmen':  Woonkamer door Boley
Boley

project 'Vlijmen'

Boley

Ook dit unieke haardmeubel is in Boley's eigen metaalatelier gemaakt, in een combinatie van geroest cortenstaal en een zwarte stalen basis. De combinatie van robuuste materialen en afmetingen en de elegant golvende lijnen geven dit meubel een karakter dat blijft fascineren. Daarnaast is dit meubel meer dan slechts een open haard: ook de tv en de audio-installatie zijn hierin geïntegreerd tot de ultieme representatie van modern woongenot – technologie en pure huiselijkheid in één.

Buspro

lijnvuur:  Woonkamer door Boley
Boley

lijnvuur

Boley

Ten slotte eindigen we de indrukwekkende variatie aan moderne open haarden met dit luxueuze, tweezijdige exemplaar. In samenwerking met Eric Kuster heeft Boley een open haard ontworpen dat van twee kanten gezien kan worden. In plaats van knus haardgenot te beperken tot de woonkamer kan hier ook vanuit de keuken naar deze lijn van vuur gekeken worden. Ook hier is de tv geïntegreerd in dezelfde wand zodat er niet gekozen hoeft te worden tussen romantisch haardvuur en entertainment. Daarnaast is Boley een indrukwekkende stap verder gegaan en heeft het mogelijk gemaakt alle gashaarden op afstand te kunnen bedienen. Kies dus niet meer tussen technologie en ouderwetse gezelligheid, maar combineer deze twee tot nieuw en modern woongenot!

Zoek je nog meer producten die winterse gezelligheid in huis kunnen halen? Lees dan verder over vloerkleden voor de woonkamer…

Welke van deze haarden zou in jouw interieur passen? Deel je smaak en laat hieronder een bericht achter!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!