Het Voorjaar in en om het Huis: Lichte Lente Inspiratie

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Het Voorjaar in en om het Huis: Lichte Lente Inspiratie

Stoa. Stoa.
Cradle Noach: modern  door VanJoost, Modern
Loading admin actions …

Het lijkt misschien niet zo, maar het voorjaar is alweer in aantocht. Het is daarom goed om alvast je interieur lenteproof te maken. Wij van homify gaan je daarbij helpen door hieronder een aantal super mooie ideeën voor je op een rijtje te zetten. Het zijn eenvoudige ideeën en daarnaast ook nog eens gemakkelijk te realiseren. Wie houdt er nu niet van het voorjaar, met zijn ontluikende bloemen, het aan warmte en kracht toenemende zonlicht en het opgewekte humeur van de mensen! Bekijk onze lente-ideeen en laat je creativiteit ontluiken!

Stralende Ambiance

In de winter kun je soms somber worden: dat is het teken dat je het voorjaar in huis moet halen. Maar hoe doe je dat? Heel eenvoudig: gewoon met deze prachtige heldere muurdecoratie. Studio Fotomurales creëerde deze muurdecoratie zodat je interieur helemaal klaar voor de lente is, maar ook omdat je zo alvast dit seizoen van groei en bloei kunt beleven. De Eams stoelen, de antraciet kleurige industriële lamp en de prachtige Scandinavische tafel staan geweldig bij deze muurkunst.

Lichte Bank

Interieurbouwers Dylan & Van Latuum komen weer met een fantastisch ontwerp. Deze bijzondere sofa is het neusje van de zalm en past door zijn heldere blauwe kleur perfect in de voorjaarssetting van je interieur. Het is mooi als je voorjaarsinterieur veel wit bevat, maar het is extra mooi als sommige meubels subtiel bij dit wit afsteken. Dit meubelstuk staat geweldig tegen de achtergrond van al dat zuivere wit. Het grijze hout en de donkere leuningen komen extra mooi naar voren in een helder interieur.

Conceptueel en Natuurlijk

Tegenstellingen doen het goed in ons hedendaagse interieur. Dat is duidelijk op deze foto te zien. Let op de conceptuele, minimalistische spiegel (ontworpen door Deknudt Mirrors) en het bosje bloemen dat er naast staat. De helderheid van de spiegel, de natuurlijk schoonheid van de bloemen en de bijzondere muurdecoratie geven deze kamer een heerlijke helderheid die past bij het voorjaarsseizoen.

Eclectisch

Wallpaper Ranunculus Blue:   door Snijder&CO, Landelijk
Snijder&CO

Wallpaper Ranunculus Blue

Snijder&CO

Hou je van het experiment, dan is dit eclectische interieur echt iets voor jou. De klok heeft een ouderwetse uitstraling, waardoor deze erg mooi afsteekt bij de levendige wand met de natuurlijke decoraties, die ontworpen is door Snijder & Co. Het rode kleitafeltje met de witte monochrome vaas maakt dit interieur compleet. 

Franse Lente

Wallpaper Ranunculus:   door Snijder&CO, Klassiek
Snijder&CO

Wallpaper Ranunculus

Snijder&CO

Zin in een Macaron? Deze luchtige koekjes zagen het levenlicht in Parijs en zijn sinds 1930 een Frans begrip geworden. De vrolijke kleuren van de Macarons corresponderen prachtig met het bloemenmotief op de witte stof, dit motief is ook als behang verkrijgbaar. We zien je deze lente in Parijs!

Het Zachte Lente Licht

Outdoor speaker weggewerkt in de beplanting: modern  door Studio REDD exclusieve tuinen, Modern
Studio REDD exclusieve tuinen

Outdoor speaker weggewerkt in de beplanting

Studio REDD exclusieve tuinen

Deze wilde siertuin geeft je de mogelijkheid om de lente ten volle te ervaren. Het lijkt wel een impressionistisch schilderij. Het riet wiegt zachtjes in de wind. Dit is een tuin waarin de natuur vrij spel heeft en waarin je de zachtheid van de lente kan voelen. Wat een prachtige creatie van Studio REDD!

Geknoopte Stoel

De lente is het seizoen waarin de natuur het sterkst tot uitdrukking komt. Deze stoel geeft jou het comfort om van al die natuurlijke schoonheid te genieten. Door zijn bijzondere vorm is het een echte sfeermaker. Het meubelstuk is gemaakt van hoogwaardig touw, dat comfortabel en ijzersterk is. Deze stoel is uniek in zijn soort. Studio Rik ten Velde maakt met dit ontwerp echt een statement.

Een Prachtige Wieg

Cradle Noach: modern  door VanJoost, Modern
VanJoost

Cradle Noach

VanJoost

De lente gaat over het nieuwe leven dat opbloeit. Deze wieg is ontworpen door VanJoost en ligt natuurlijk helemaal in het verlengde van het voorjaarsthema. De boom draagt de wieg en geeft je zo de mogelijkheid om met het hele gezin van de buitenlucht te genieten. Naast het praktische nut is het meubelstuk ook erg esthetisch. Als de lente komt zijn jullie er als gezin klaar voor. 

Tot zover de bijzondere voorjaarsontwerpen die alvast de lente bij je thuis brengen. Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij. Veel succes met het inrichten van je lente-interieur.

Voor tips en advies bezoek je ons forum!

Als je in Berlijn woont, dan is het handig om je auto bij de deur te hebben! Bezichtig hier de exclusieve autoloft!

Heb jij je interieur al ingericht voor de lente? Deel je ideeen op ons forum!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!