Woning met een barn-look | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Woning met een barn-look

Stoa. Stoa.
Barn Living Moderne woonkamers van Bureau Fraai Modern
Loading admin actions …

Soms ben je klaar met je huidige woning, dan is het verkassen of verbouwen. Vandaag laten we je een schitterende manier zien waarop jij je oude woning nieuwe looks kunt geven. Deze nieuwe uitbreiding heeft de looks van een barn, een schuur uit Amerika waar de tractor en andere benodigde andere apparatuur in opgeslagen ligt. 

In het geval van deze woning zul je zulke robuuste middelen niet vinden, wel herbergt deze schuur schitterend design en een prachtige woonsfeer. Kijk snel met ons mee naar de mooie voorbeelden van eigentijdse design.

Uniek

Barn Living Moderne woonkamers van Bureau Fraai Modern Aluminium / Zink
Bureau Fraai

Barn Living

Bureau Fraai

Het is een bijzonder gezicht, deze gevel spreekt boekdelen. Bij aankomst ben je direct onder de indruk van het moderne design. Het donkere dak fungeert als een lijst voor de lichte balken en de witte wanden die de ingang van de barn vormen. Dat stonden pad geeft een extra monumentale look aan deze woning. Naast de barn zien we de bestaande woning, die nu met de komst van de uitbouw extra woonruimte heeft. Samen met een expert ontwerp je snel een gave droomwoning.

Aanvulling

Barn Living Moderne woonkamers van Bureau Fraai Modern
Bureau Fraai

Barn Living

Bureau Fraai

Hier zien we de woning naast de barn liggen. Wat een verschil qua stijl. Maar hoe verschillende de beide bouwwerken ook zijn, we kunnen niet zeggen dat ze niet bij elkaar passen. Sterker nog, op een of andere manier vullen ze elkaar perfect aan. We zien aan dit voorbeeld, dat een ietwat oude woning heel mooi uitgebreid kan worden door een minimalistische, moderne uitbouw. Een interieurexpert kan je helpen om je woning een nieuwe look te geven.

Stralend

Barn Living Moderne woonkamers van Bureau Fraai Modern
Bureau Fraai

Barn Living

Bureau Fraai

Eenmaal binnen gekomen worden we weer verrast door de mooie looks van de barn. Blank hout en zuiver witte plafonds maken hier de dienst uit. Let eens op de mooie eettafel. Zit dat er niet geweldig uit in deze grote eetkamer. Die fruitschaal past er perfect bij, dat fruit komt echt naar voren tegen de achtergrond van het wit. Een minimalistisch interieur vraagt om kleurig design. Hier en daar een color-boost past zo’n kamer goed!

Binnen en buiten

Barn Living Moderne woonkamers van Bureau Fraai Modern
Bureau Fraai

Barn Living

Bureau Fraai

Lekker genieten van binnen en buiten, in een living als deze kom je helemaal tot rust. De donkere kozijnen steken mooi af bij het zuivere wit. Ga lekker zitten in de schommelstoel van Eames, we genieten van deze look. Let eens op die prachtige bos bloemen ernaast: mensen houden van bloemen, en andersom. Erg sprekend is het tafeltje met de minimalistische look. Wij zijn fan! In de lente en zomer is het hier goed toeven, want je zet eenvoudig de tuindeuren open zodat binnen en buiten in elkaar kunnen overlopen. Heerlijk fris!

Droomkeuken

Barn Living Moderne keukens van Bureau Fraai Modern
Bureau Fraai

Barn Living

Bureau Fraai

De keuken is een oase van rust. Hier kun je heel goed uit de voeten als het gaat om je culinaire kunsten. De gietvloer, die overigens de gehele ruimte draagt, is ook hier in de keuken een uitkomst. Even met een vochtige doek of dweil erover en je vloer is weer picobello in orde! Kijk eens naar dat mooie hout, die keukenkasten zien er echt fantastisch uit!

Open woonsfeer

Barn Living Moderne woonkamers van Bureau Fraai Modern
Bureau Fraai

Barn Living

Bureau Fraai

Vanuit deze hoek hebben we een schitterende kijk in de barn. Zo wil je altijd wel in een schuur wonen! De ramen in het plafond zorgen voor de unieke lichtsfeer die hier te vinden is. Zo is de woonsfeer altijd erg fijn. We zien nu ook goed hoe de balken van blank hout deze leefruimte een authentieke look geven. Aan die eettafel kun je met je familie en vrienden van alle heerlijkheden die uit de koken komen. Qua design scoort deze kamer hoog, want die hanglampen hebben echt een fantastische, conceptuele look! Precies waar we van houden. 

We zijn aan het einde van deze tour door de nieuwe barn gekomen. Hopelijk ben je net zo geïnspireerd als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie designideeën en woontrends. 

Deze woning is schitterend!

Wat vind je van deze barn? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!