Voor en Na: de renovatie van een oud herenhuis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: de renovatie van een oud herenhuis

TILL BEHNE TILL BEHNE
Renovatie herenhuis te Den Haag Moderne keukens van Studiohecht Modern
Loading admin actions …

Vandaag bekijken we dit prachtige herenhuis dat door Studio Hecht flink onder handen genomen is. Het huis heeft van zichzelf al heel veel charme, maar kon wel een cosmetische opfrisbeurt gebruiken. Laten we gauw gaan kijken hoe goed dat gelukt is.

Voor: keuken

Bestaande situatie van de keuken Klassieke keukens van Studiohecht Klassiek
Studiohecht

Bestaande situatie van de keuken

Studiohecht

We zien hier de gesloten keuken in de oude situatie. Op zich heel charmant, maar tegenwoordig willen veel mensen toch een open keuken. En dan misschien ook een iets rustigere kleur.

Voor: gang

Bestaande situatie van de gang Klassieke gangen, hallen & trappenhuizen van Studiohecht Klassiek
Studiohecht

Bestaande situatie van de gang

Studiohecht

We zien hier de gang in de oude situatie. Prachtige oude elementen, maar niet meer van deze tijd, qua kleur en decoratie. Aan de slag dus!

Voor: woonkamer

Bestaande situatie van de eetkamer Klassieke eetkamers van Studiohecht Klassiek
Studiohecht

Bestaande situatie van de eetkamer

Studiohecht

Deze woonkamer heeft duidelijk veel potentieel, maar is overduidelijk aan een update toe. Het staat redelijk vol en ook qua kleur is het niet meer van deze tijd.

Na: keuken

Keuken Moderne keukens van Studiohecht Modern

In de nieuwe situatie is de keuken open en staat deze in verbinding met de eetkamer. De keuken is iets verhoogd waardoor je, als je staat te koken, een goed uitzicht hebt over de woonkamer. We zien aan de ene kant een kookeiland met daaraan vast een bar. En aan de muur rechts nog een groot keukenblok. Deze keuken is weer helemaal van deze tijd.

Na: gang

Gang Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van Studiohecht Modern

We zien hier de gang beneden. De vloer heeft fraaie natuurstenen tegels gekregen. De originele deuren zijn behouden, maar gelakt in een frisse witte kleur. Al met al is dit een modern geheel met toch veel karakteristieke eigenschappen.

Na: woonkamer

Eetkamer met open keuken Moderne eetkamers van Studiohecht Modern
Studiohecht

Eetkamer met open keuken

Studiohecht

De woonkamer is weer helemaal up to date. En dat met behoud van de originele details als de schouw en de ornamenten aan het plafond. Er ligt een nieuwe vloer in en qua inrichting is er gekozen voor neutrale kleuren, hetgeen bijdraagt aan de lichtheid van de ruimte. En daar helpt natuurlijk het doorbreken van de muur naar de keuken ook bij.

Voor: badkamer

Bestaande situatie van de badkamer Moderne badkamers van Studiohecht Modern
Studiohecht

Bestaande situatie van de badkamer

Studiohecht

We zien wederom een charmante ruimte, maar ook de badkamer is niet meer helemaal van deze tijd. Tijd dus voor een update.

Na: badkamer

Ouder badkamer Moderne badkamers van Studiohecht Modern
Studiohecht

Ouder badkamer

Studiohecht

Dat is al een stuk beter. We zien een ruime en lichte badkamer met een groot ligbad waarvan de tegel doorloopt op de vloer. Boven de grote wasbak zien we een natuurstenen muurtje dat de strakheid van badkamer aangenaam onderbreekt.

Na: wc

Toilet Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van Studiohecht Modern

Ook in deze moderne wc zien we een leuke twist. In het nisje boven de wc zien we een klein stukje natuursteen, die we eerder al in de badkamer zagen. Leuk detail.

Meer moderne badkamers kan je hier bekijken. Is jouw huis ook toe aan een totale renovatie? Vraag dan deze professionals wat zij voor jou kunnen betekenen. En in dit Ideabook zien we nog een geweldige metamorfose van een oud pand.

Wat vind je? Is deze renovatie goed gelukt? Geef je mening hieronder in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!