homify 360º: Een Landelijk Paradijs in Wales | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

homify 360º: Een Landelijk Paradijs in Wales

Stoa. Stoa.
Welsh Farmhouse Keuken van Hackett Holland
Loading admin actions …

Er is geen plek op aarde zoals het platteland van Wales en deze landelijke boerderij maak het landschap nog mooier. Het pand is recentelijk gerenoveerd en teruggebracht in zijn oude staat. Dit huis is zó traditioneel dat het zelfs geen elektriciteit heeft, waardoor je echt terug in de tijd gaat – maar niet zonder comfort. Er is geen beter paradijs denkbaar dan deze oude boerderij. Voor de renovatie had de boerderij er 40 jaar vervallen bijgelegen, maar gelukkig zag de projectontwikkelaar Hackett Holland toekomst in het project. Het bedrijf is gespecialiseerd in gedetailleerd en ambachtelijk werk. Het pand en de omgeving staan in een prachtige natuurlijke verhouding tot elkaar. Kom mee op een tour door deze prachtige oude boerderij!

Buitenkant

Welsh Farmhouse van Hackett Holland
Hackett Holland

Welsh Farmhouse

Hackett Holland

Leisteen is een veel gebruikt materiaal in de traditionele architectuur van Wales en vanaf het einde van de 18e eeuw was het gesteente het meest gebruikte en verhandelde bouwmateriaal daar. Er is zelfs een leisteen museum in Lianberis, waar je talloze foto's en andere voorbeelden van leisteen in de architectuur van Wales kunt zien. Met behoud van het leisteen is het dak van dit huis compleet gerestaureerd, zelfs de eeuwenoude eikenhouten balken zijn bewaard gebleven. 

Landschap

Welsh Farmhouse van Hackett Holland
Hackett Holland

Welsh Farmhouse

Hackett Holland

Het landschap is natuurlijk een van de meest bijzondere aspecten van het wonen in een boerderij. Op de foto zie je wat we bedoelen. De prachtig velden en bossen strekken zich mijlenver uit en geven het huis een mystieke & transcendente kwaliteit. Het platteland van Wales is de perfecte setting voor Keltische legendes en het oogt nog precies zoals in die voorouderlijke tijd. Een bezoek aan dit gebied is als een reis terug in de tijd.

Woonkamer

Welsh Farmhouse Woonkamer van Hackett Holland
Hackett Holland

Welsh Farmhouse

Hackett Holland

De originele balken zijn het centrale punt van deze gezellige en rustieke kamer. Het schapenvel en de zachte meubels geven deze kamer een uitstraling zoals we die in het begin van de twintigste eeuw vaak tegenkwamen. De ouderwetse hanglamp straalt die sfeer ook uit. De grote open haard is de enige manier waarop de kamer warm blijft. De haard samen met de antieke dakbalken geven de kamer een historische uitstraling.

Keuken

Welsh Farmhouse Keuken van Hackett Holland
Hackett Holland

Welsh Farmhouse

Hackett Holland

De rustieke keuken barst van karakter en charme. De kleine details en decoraties maken deze kamer tot wat hij is: gewoon gezellig en comfortabel. Alle kerkbanken, bankjes, antieke ornamenten, oude klokken en oude stijl planken aan de muur geven de keuken een historische sfeer, waarin het verleden nog leeft. Let ook even op de prachtige oven die op hout brandt. 

Andere Blik

Welsh Farmhouse Keuken van Hackett Holland
Hackett Holland

Welsh Farmhouse

Hackett Holland

Hier zien we de keuken vanuit een ander perspectief. De houten kast herbergt het kostbare Wedgwood servies en geeft de kamer een rustiek uiterlijk. De zachte kussens op de historische meubels geven de kamer een warme sfeer en stijl. Het rode en gouden design van de ouderwetse olielamp staat geweldig in deze keuken, maar dit zou ook perfect passen in een modern industrieel interieur.

Trap

Welsh Farmhouse Gang, hal & trappenhuis van Hackett Holland
Hackett Holland

Welsh Farmhouse

Hackett Holland

Deze rustieke trap is een prachtig voorbeeld van een vakkundig en ambachtelijk vervaardigde trap, die je in veel huizen uit deze periode aantreft. De muren zijn gewit, waardoor het hout prachtig uitkomt en de ruimte aan historiciteit wint.

Badkamer

Welsh Farmhouse Badkamer van Hackett Holland
Hackett Holland

Welsh Farmhouse

Hackett Holland

De badkamer van het huis is uitgevoerd in de Victoriaanse stijl. Delticate tegels decoreren de muren van deze kamer, en het hout is ook in deze kamer alomtegenwoordig. Het oppervlak van de stenen muren is oneffen, waardoor de kamer authentiek en levendig oogt, deze levendigheid zien we overal in het huis terug.

Badkamer II

Welsh Farmhouse Badkamer van Hackett Holland
Hackett Holland

Welsh Farmhouse

Hackett Holland

Deze badkamer is gedecoreerd naar traditioneel model, eigenlijk zoals ook in de rest van het huis het geval is, maar in deze kamer komen een aantal elementen naar voren, zoals het strakke, modern aandoende bad met zijn gouden poten, die ook in een eigentijdse woning niet zouden misstaan.

Mooiste Uitzicht

Welsh Farmhouse Slaapkamer van Hackett Holland
Hackett Holland

Welsh Farmhouse

Hackett Holland

We sluiten onze tour af met de kamer met het mooiste uitzicht. De ramen van het huis bleken tijdens de restauratie niet meer te redden en moesten worden vervangen met moderne ramen, die vervaardigd zijn uit duurzaam hardhout. Deze elegante ramen framen je uitzicht perfect. Welke kamer heeft er nu zo'n mooie uitkijk op de prachtige omgeving? Alles in deze kamer ademt klasse, vintage en authenticiteit. In deze kamer zul je heerlijk dromen over het mysterieuze Wales.

Tot zover onze tour, hopelijk ben je net zo enthousiast als wij! Veel creatief plezier met het ontwerpen van je interieur!

Heb je vragen? Raadpleeg onze experts op het forum!

De trends voor 2015 zijn bekend! Hier vind je alle trends omtrent de inrichting van je huis!

Waar staat jouw droomboerderij? Vertel erover bij de berichten hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!