15 budget ideeën om vloeroppervlak aan je huis toe te voegen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

15 budget ideeën om vloeroppervlak aan je huis toe te voegen

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
 Terras door The Manser Practice Architects + Designers
Loading admin actions …

Wanneer je extra leefruimte in huis nodig hebt, maar niet wilt wachten op een langdurig programma van huisverbeteringsprojecten, heb je in plaats daarvan wel eens nagedacht over een kleine prachtige aanbouw?

Maak je geen zorgen wanneer je niet direct begrijpt wat we bedoelen, we laten het je zien! Van een kleine loft tot een handig tuinhuisje er zal tal van manieren waarop je nutteloze ruimte kunt toevoegen aan je woning dus bereid je klusteam voor en besluit of je een grotere keuken, extra slaapkamer of nieuwe studeerkamer nodig hebt en ga aan de slag!

1. Wanneer je een gastenverblijf wilt creëren maar simpelweg geen ruimte over hebt dan is een tuinhuis wellicht de perfecte oplossing

 Garage/schuur door Blankstone
Blankstone

Garden annex

Blankstone

2. Een zelf gebouwd kantoor in je tuin maakt ruimte vrij in je huis en geeft toegang tot een rustige plek om productief te zijn. Twee voordelen ineen!

 Studeerkamer/kantoor door Garden Fortress
Garden Fortress

Garden Office with hidden storage shed built by Garden Fortress , Surrey

Garden Fortress

3. Is dit een schuur of privé yogastudio? Misschien een hobbyplek! Een grote tuinschuur kan makkelijk tot wat je maar wilt worden getransformeerd. Voeg wat isolatie toe zodat het er heerlijk warm is.

 Tuin door homify
homify

Small garden extension

homify

4. Wanneer je een plat dak hebt dan is het rijp voor transformatie! De perfecte plek om buiten te eten en je krijgt een extra ruimte voor je gasten!

 Huizen door homify
homify

Exterior

homify

5. Een aanbouw op de begane grond voegt precies genoeg ruimte toe maar je hoeft er niet je hele huis voor uit te breiden.

 Woonkamer door Haydn Bennett Chartered Architect
Haydn Bennett Chartered Architect

Marlborough Road – Extension to Single Room

Haydn Bennett Chartered Architect

6. Wanneer je de ruimte gebruikt die normaal gesproken als parkeerplaats of garage wordt gebruikt en je er een aanbouw van maakt met plat dak heb je een prachtige ruimte en dakterras. Je kunt er ook een tweede verdieping boven plaatsen.

7. Serres zijn een prachtige niet permanente manier om extra woonruimte (en daglicht) toe te voegen in je huis en je kunt zo creatief zijn als je wilt.

  door ROCOCO
ROCOCO

Traditional Garden Room Project

ROCOCO

8. Een zomerhuis kan een fantastische extra kamer opleveren. De toevoeging van een groendak hier is geweldig omdat het de structuur camoufleert en warmte vasthoudt.

 Tuin door Unique Landscapes
Unique Landscapes

Garden Room with Sedum Room

Unique Landscapes

9. Wanneer je niet je hele huis wilt uitbreiden dan kan een kleine aanbouw de juiste oplossing zijn. Nauwelijks zichtbaar maar levert een zee aan extra vloeroppervlak op: dit is een fantastische budgetvriendelijke optie.

 Tuin door London Building Renovation
London Building Renovation

Ground Floor Extension, Drury Rd

London Building Renovation

10. Een grote uitbouw kan wel eens teveel solide zijn qua aanblik van je huis. Maar wat dacht je van een volledig glazen aanbouw?

11. Het eind van je tuin is een goudmijn qua potentieel dus wanneer je meer ruimte nodig hebt bouw dan simpelweg daar een kamer. Dit is geweldig voor tieners of je schoonouders!

12. Hout en metaal maken deze kleine uitbouw een relatief snelle en makkelijke toevoeging.

 Woonkamer door Southpoint
Southpoint

Rural extension, Dorset, UK

Southpoint

13. Een loft is een grandioze toevoeging wanneer je deze simpel en minimaal houdt. Het biedt een kosteneffectieve manier om je huis te openen voor meer ruimte.

 Slaapkamer door K-Tribe Studió
K-Tribe Studió

The guest bedroom

K-Tribe Studió

14. Moeilijke ruimtes kunnen zeker waardevol worden dus zie het potentieel van je tuin niet over het hoofd. Zo'n simpele modulaire aanbouw plaats je snel zonder dat deze de hoofdwoning op negatieve wijze beïnvloedt.

 Woonkamer door Fraher and Findlay
Fraher and Findlay

Large external doors to blur the boundaries between outside and inside

Fraher and Findlay

15. Een kleine slaapkamer heeft niet veel invloed op de totale aanblik van je huis maar levert veel extra ruimte op dankzij het creëren van een loft ruimte.

 Slaapkamer door homify
homify

​dormer loft conversion wandsworth

homify
Een gastenverblijf in de tuin voor je schoonouders of pubers.. Ideaal!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!