Top 5 van de week: interieurmissers en meer.. | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: interieurmissers en meer..

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Aanbouw en renovatie van 2-onder-1-kapper met ruime woonkeuken met kookeiland, gietvloer en luxe aluminium vouwschuifpui Moderne keukens van Joep van Os Architectenbureau Modern
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze heerlijk op je gemak door. 

Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel over 6 veelgemaakte interieurmissers en check of meteen of jij ook af en toe een uitglijer maakt. De overige artikelen zijn ook zeker de moeite waard, want het is bijvoorbeeld altijd goed om even na te gaan of je al op de hoogte bent van de hipste slaapkamerideeën!  Waar wacht je nog op?

1. Veelgemaakte interieurmissers

Laten we maar direct met de deur in huis vallen: interieurmissers maken we allemaal. Ergens in je leven heb je een meubelstuk in huis gehaald of een inrichting bij elkaar bedacht waarvan je nu denkt: hoe kreeg ik het voor elkaar. En toch was je toentertijd ongetwijfeld trots en vol enthousiasme over je zelfbedachte interieur, terwijl je met de wijsheid van nu wel beter weet. 

In dit Ideabook bekijken we een aantal veelvoorkomende interieurfouten die op dit moment spelen. Laten we samen op basis van de kennis die we nu over interieurontwerp hebben de lijst van veelgemaakte missers bekijken en met elkaar afspreken dat we deze in ieder geval niet in ons eigen interieur toelaten. Want als we samen zo'n lijst hadden opgesteld ten tijde van jouw persoonlijke misser, had ongetwijfeld ook die voorkomen kunnen worden. 

2. Droomvilla van 1.100 m2!

Excellente woningen komen we vaker tegen in Zuid-Afrika. Deze moderne beauty heeft een ontspannen look en een eigenaardige eigentijdse vormgeving. Het pand is gebouwd door Meulen Architectes, in een natuurreservaat (Bedfordview) dichtbij Johannesburg. 

Deze woning draag de eigenzinnige naam Kloof Road House en komt prachtig naar voren tegen de achtergrond van de noordelijke horizon van Johannesbrug. Het is ontworpen als een typisch familiehuis. Het uitzicht, zowel binnen als buiten, is hier ongelooflijk en met geen pen te beschrijven. De verschillende ruimtes in de woningen zijn ruim en vol comfort. Juist een woning die veel leuke ideeën op het gebied van design kan genereren. Kijk met ons mee naar deze prachtige woning en doe zelf ook de nodige inspiratie op.

3. Slaapkamerideeën

Een grote verandering in de slaapkamer hoeft niet altijd veel geld te kosten. Je kan deze ruimte ook een nieuwe look geven zonder een fortuin uit te geven. In dit Ideabook geven we je een aantal tips hoe je de slaapkamer van nieuw elan kan voorzien. En het geld dat je bespaart, kan je dan weer voor andere leuke dingen bewaren.

Lees snel verder!

4. Prefab woningen

One Bedroom Wee House Exterior van The Wee House Company Klassiek
The Wee House Company

One Bedroom Wee House Exterior

The Wee House Company

Prefab woningen kies je uit een catalogus. De onderdelen zijn, zoals de naam al impliceert, geprefabriceerd en worden vervolgens op een bepaalde locatie gemonteerd. In tegenstelling tot conventionele projecten, worden geprefabriceerde huizen als een soort Lego-project in elkaar gezet.

Om die reden hebben prefab woningen een groot aantal voordelen, zoals de bouwsnelheid, voorspelbaarheid en nauwkeurigheid tijdens het project, het verminderen van verspilling van materiaal, lagere kosten en een lagere ecologische voetafdruk. Deze huizen bieden de ideale oplossing voor mensen die niet  maanden willen wachten tot de bouw klaar is en willen besparen op de kosten van de werkzaamheden. We laten je vijf mooie prefab woningen zien. 

Lees snel verder en doe inspiratie op!

5. Ruimte besparen

Aanbouw en renovatie van 2-onder-1-kapper met ruime woonkeuken met kookeiland, gietvloer en luxe aluminium vouwschuifpui Moderne keukens van Joep van Os Architectenbureau Modern
Joep van Os Architectenbureau

Aanbouw en renovatie van 2-onder-1-kapper met ruime woonkeuken met kookeiland, gietvloer en luxe aluminium vouwschuifpui

Joep van Os Architectenbureau

Om de beschikbare ruimte in je huis te optimaliseren is het altijd mogelijk om verbeteringen aan te brengen. Vaak zijn het simpele oplossingen waarmee je veel ruimte kunt besparen vergezeld van een vleugje creativiteit! Elke centimeter van je huis is waardevol en wordt zo optimaal benut. Wel zo handig, zeker wanneer je over weinig ruimte beschikt.

Veel oplossingen om ruimte te besparen kennen we al.. Het zit hem dus in de details en de meer creatieve oplossingen. Het volledige gebruik van de ruimtes in huis in de hoogte, breedte en de smalle nissen en ruimtes die je vaak niet eens had herkend als potentieel. Lees mee waar het verborgen ruimtepotentieel in jouw huis zit en hoe je dit op slimme wijze kunt inzetten om ruimte te besparen.

Heb jij wel eens een interieurmisser gemaakt? 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!