Modern en rustiek wonen in Limburg | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Modern en rustiek wonen in Limburg

Johan van Dijk Johan van Dijk
woonhuis S Neerharen van 3d Visie architecten
Loading admin actions …

Wonen in het prachtige heuvellandschap van Limburg is een beetje alsof je een woning bezit in het buitenland. In dit meest ‘on-Nederlandse’ stukje van Nederland vinden we het prachtige huis dat het onderwerp is van dit Ideabook. De omgeving vergeet je bijna letterlijk als je dit huis ziet, want het huis is een schitterend stukje architectuur waarin moderne en rustieke elementen op een zeer charmante wijze bij elkaar komen. Verlekker je vooral aan dit project en wie weet kan het jou wel inspireren als je van plan bent een nieuw huis te gaan bouwen. Kijk met ons mee naar dit bijzondere project van de architecten van 3d Visie.

Bijzondere vormen en lijnen

Je ziet wel vaker dat een woning gekenmerkt wordt door bijzondere vormen en lijnen, maar de manier waarop dat hier is gebeurd, mag gerust behoorlijk uniek genoemd worden. Vooral het ‘extra’ bouwdeel dat een gigantische overkapping vormt van het terras en waarmee een soort van veranda wordt gecreëerd mag gerust uniek genoemd worden. Een uitgesproken modern geheel, maar als je iets beter kijkt zie je dat de natuurstenen muur voor het rustieke randje zorgt. Het begin is in ieder geval goed, we gaan snel kijken wat de rest van het huis ons brengt.

Moderne voorgevel

Nog meer dan de achterzijde, ziet de moderne voorgevel er zeer modern uit. Ook hier spelen de lijnen weer met je ogen doordat er een verdiepte garage is aangebracht. De bakstenen lopen echter op zo’n manier door dat begrip van perspectief een beetje van slag raakt. Wederom architectuur die de aandacht weet te pakken. En daardoor blijft dit huis zo boeien!

Monumentaal

woonhuis S Neerharen van 3d Visie architecten
3d Visie architecten

woonhuis S Neerharen

3d Visie architecten

Voor we binnen gaan kijken hoe het interieur er uit is komen te zien, nemen we nog een kijkje aan de prachtige achterzijde van de woning. En vanuit dit perspectief mag je het geheel gerust monumentaal noemen! En als de schemering is ingevallen zie je ook heel goed hoe er een doordacht plan voor de buitenverlichting gemaakt is. Wat een heerlijke luxe is het om op deze plek buiten te kunnen eten op het leuke terras! Het geheel lijkt op deze manier wel de moderne uitvoering van een klein paleis.

Gezellige woonkamer

woonhuis S Neerharen Moderne woonkamers van 3d Visie architecten Modern
3d Visie architecten

woonhuis S Neerharen

3d Visie architecten

Met zo’n opvallende architectuur, had je misschien wel een heel ander interieur verwacht. Opvallend genoeg zie je hier juist meer de rustieke dan de moderne kant terug. Door al die rustieke elementen (en niet te vergeten de open haard) ontstaat een heel erg gezellige sfeer. En door het speelhoekje weten we dat hier jonge kinderen wonen. En dan mag het ook best een beetje rommelig en niet te stijf in huis zijn. Dat is hier nou precies het geval!

Eclectische keuken

woonhuis S Neerharen Moderne keukens van 3d Visie architecten Modern
3d Visie architecten

woonhuis S Neerharen

3d Visie architecten

De keuken is een prachtig voorbeeld van een eclectisch exemplaar. Alhoewel de moderne stijl het meest duidelijk aanwezig is, is het rustieke gevoel ook duidelijk te onderscheiden. Erg leuk is ook het grote contrast tussen de levensgrote muurposter van New York met het zo landelijke uitzicht. Dat is nog eens eclectisch! Heel handig is verder de grote keukentafel, die ongetwijfeld zeer veel gebruikt wordt.

Aardse badkamer

woonhuis S Neerharen Moderne badkamers van 3d Visie architecten Modern
3d Visie architecten

woonhuis S Neerharen

3d Visie architecten

De aardse badkamer is weer zo’n ander hoogtepunt in het huis. Eigenlijk alleen de badkuip zelf is modern, de rest van de ruimte doet heel erg rustiek aan. Ideaal om lekker bij te komen na een intensieve werkweek en ook voor de kinderen is het altijd een feest om in bad te gaan. Reken dan maar ook dat je in dit huis heerlijk kunt wonen. Wij zien het in ieder geval wel zitten!

Voor iedereen die op zoek is naar meer bijzondere hoogtepunten op het gebied van architectuur en interieur kunnen we dit project ook zeker aanbevelen.

Zorgt dit huis bij jou voor een wow-effect? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!