Voor en Na: verouderd onderkomen wordt super hip! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: verouderd onderkomen wordt super hip!

Johan van Dijk Johan van Dijk
419 Moderne woonkamers van JUMA architects Modern
Loading admin actions …

Een sterk verouderd appartement is iets waar we bij homify niet zo vrolijk van worden. En als je wel eens vaker een Voor en Na bij ons hebt bekeken, dan weet je als geen ander dat creatieve experts daar gelukkig verandering in kunnen brengen. In het geval van het onderkomen waar we nu een kijkje gaan nemen, zie je dat jonge en creatieve architecten uit België aan de slag zijn geweest om een super hip huis vorm te geven. Een rigoureuze verbouwing is daar in dit geval zeker niet bij geschuwd. Kijk mee naar het nieuwe inspirerende interieur dat is vormgegeven door Juma Architects.

Voor: een beetje achterhaald

Deze woonkamer was voornamelijk een beetje achterhaald als het aankomt op stijl en inrichting. Wel kunnen we je al waarschuwen dat het niet de meest slechte ruimte was in de oude situatie. Maar de open haard, de kleuren en de meubels mochten absoluut wel een beetje worden opgefrist. Laten we eens zien hoe de experts daar mee omgegaan zijn.

Na: wow!

Wow! Die uitspraak rolt je gelijk over de lippen als je deze prachtige nieuwe ruimte ziet. Met behoud van de open haard is er gekozen voor een zeer gezellige vorm van modern inrichten. Alle truttige en oubollige elementen zijn verdwenen en in deze moderne woonkamer zie je verder wat gezellige landelijke en rustieke elementen toegevoegd. Lekker hip en eigentijds kun je hier na een lange werkdag letterlijk en figuurlijk heerlijk thuiskomen.

Voor: heel erg oubollig

We bouwen de gang naar de meest gedateerde ruimtes in het huis langzaam op en komen daarbij in de oude keuken terecht. Dit is toch heel erg oubollig? Die groene kleuren en tegels zijn al heel wat jaren niet meer in de mode en als je onder de zeventig bent dan wordt je van deze stijl waarschijnlijk vooral depressief… Bovendien is het ook een hele krappe en donkere ruimte. Ook dat moet anders kunnen!

Na: open keuken

De architecten hebben ongetwijfeld gedacht: weg met die muren! En door de muren tussen de woonkamer en de keuken weg te breken is een mooie open ruimte ontstaan. In een wat kleiner onderkomen is dat de perfecte oplossing om het huis wat ruimer te maken. Een bijna minimalistische keuken neemt in dit geval de juiste ruimte in het geheel in en oogt lekker fris en hip. Hele andere koek dan die oude bende!

Voor: de vreselijkste ruimte

De oude badkamer was zonder twijfel de vreselijkste ruimte in het huis. Als je hier moet douchen dan heb je nauwelijks het gevoel dat je weer fris naar buiten kunt stappen…

Na: lekker aangenaam

Als je weer terug bent in de badkamer, dan ga je hier maar wat graag lekker ontspannen in bad. Uren lang badderen is nu geen enkel probleem meer! De aardse tinten geven een extra gezellig tintje aan de moderne entourage.

Na: lekker slapen

Op erg fraaie wijze is de slaapkamer nu ook ingericht. Bijzonder is dat er geen bed is, je kunt hier lekker op de grond slapen. Een warme vloerbedekking en leuke accessoires maken je nachtrust nog aangenamer.

Na: details

We sluiten af met een mooie detailopname uit het nieuwe interieur. Deze leuke accessoires zijn grote sfeermakers en tonen aan hoe ontzettend veel aandacht er aan de uitstraling is besteed. In dit huis kan weer jarenlang lekker gewoond en geleefd worden. Al met al een zeer geslaagde verbouwing!

Is jouw huis in de loop van de jaren ook een beetje verouderd geraakt en wil je meer ideeën opdoen om daar verandering in te brengen? Dit inspirerende project kan je dan ook zeker verder op weg helpen!

Net zo onder de inruk als wij? Laat gerust een reactie achter!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!