Top 5 van de week: Woonideeën voor Binnen en Buiten

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Het is weer zondag vandaag en dat betekent: een overzicht van de top 5 ideabooks van de afgelopen week! Was je op vakantie? Geen internetconnectie? Een weekje vasten van electronica? Wees maar niet bang: alle trends zetten we hier gewoon weer even voor je op een rij. 

#5 Schaduwdoeken voor tuin of terras

Zeven hoog ontspannen in Ibiza stijl:  Terras door Studio REDD exclusieve tuinen
Studio REDD exclusieve tuinen

Zeven hoog ontspannen in Ibiza stijl

Studio REDD exclusieve tuinen

Op plaats 5 vinden we een collectie originele schaduwdoeken en zonnezeilen voor terras, balkon of tuin. Licht, luchtig en makkelijk op te hangen en te verwijderen zijn deze robuuste zeilen perfect geschikt om de hele zomer te blijven hangen. Zeker omdat ze er ook nog eens supermooi uitzien! 

#4 Keuken Ideeën – Bijzondere Aanrechten

Voor iedere keuken is een van de belangrijkste elementen wel het aanrecht. Dit is het deel van de keuken dat het zwaarst gebruikt wordt en veel aan moet kunnen: vocht, stoten, snijden en nog veel meer. Daarnaast moet het natuurlijk ook een praktisch ontwerp zijn, aangepast op de gebruikelijke keukenfuncties. Om je te helpen het perfecte aanrecht voor jouw nieuwe of oude keuken te vinden hebben we dit artikel voor je geschreven!

#3 Buitenkeuken Ideeën | Koken in de tuin

Van de keuken binnen gaan we nu naar de keuken buiten. Wat? Ja, buiten ja. De ouderwetse barbecue is niet meer genoeg voor ons: een complete buitenkeuken is wat we willen! Lees hier verder om te zien wat allemaal mogelijk is (ook in kleine tuinen en op een terras) aan functionaliteit en stijl en laat je verrassen door de ideeën van onze experts!

#2 Klein maar fijn: een kleine woonkamer inrichten

 Woonkamer door homify
homify

Lamp-table

homify

Weer terug naar het interieur vinden we hier op plaats 2 een populair ideabook over kleine woonkamers. Vooral in Nederland is ruimte natuurlijk maar beperkt beschikbaar, dus moeten we ons maar behelpen met slimme oplossingen die ruimte besparen. Hier hebben we een aantal van zulke oplossingen voor je op een rij gezet, die echter veel verder gaan dan behelpen. Onze experts presenteren in dit artikel hun beste en meest originele ideeën om jouw krappe woonkamer in een zee van ruimte om te toveren!

#1 Creatieve woonideeën: bijzondere decoratie

Op plaats 1 in deze populariteitslijst staan de meest bijzondere decoratieve woonideeën voor je op een rij. 10 van onze experts laten je zien wat voor originele decoratieve ideeën zij bedacht hebben om jouw interieur met stijl, humor en zelfs een vleugje extra functionaliteit te vullen. Kijk hier verder en ontdek ze allemaal!

Ben je na dit overzicht nog steeds niet uitgekeken op onze beste producten, designs en ideeën? Lees dan hier verder over de top 5 creatieve woonideeën van vorige week. 

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!