Zwart-wit familievilla met prachtige looks | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Zwart-wit familievilla met prachtige looks

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van wirges-klein architekten Modern
Loading admin actions …

Deze villa is kleurrijk en ruim. Dat eerste zul je echter niet direct aan de buitenkant kunnen op maken, want de gevel laat een wit-grijs palet zien. Tijdens de tour door het huis zal het duidelijk worden dat deze stadsvilla verschillende gezichten heeft. Het is echt een huis vol verrassingen! We zijn erg enthousiast je deze mooie woning te kunnen laten zien, want het is een pand dat je zeker zal inspireren. 

Wandel daarom even snel met ons mee door deze unieke stadsvilla!

Imposant

Bij aankomst is het direct raak: wij zijn fan. De beperkte looks van de gevel vallen op in hun bescheidenheid. Juist daardoor blenden ze mooi met de natuurlijke, boomrijke setting. Een grote ruimte oprit maakt het makkelijk om je bolide in de garage te rijden, waar deze helemaal veilig staat. Rechts zien we een parkeerplaats voor overdag zodat je snel weer naar een eventuele afspraak kunt. 

Het groen in de buitenruimte heeft een belangrijke functie als het om de indeling van deze ruimte gaat. We zien bijvoorbeeld dat de vegetatie mooi aangeeft waar het looppad / -gedeelte naar de voordeur begint. Zo wordt er dus een duidelijk onderscheid gemaakt tussen het pad naar de garage en de voordeur. Samen met een expert bouw je eenvoudig het huis van je dromen.

Schitterende looks

In de avond laat het huis zich van de meest verleidelijke kant zien. Het ziet er daarbij ook erg gastvrij uit. We vinden de raampartijen hier erg onconventioneel en daardoor supermooi! Ook de verlichting in de vegetatie wekt een unieke sfeer op. De verschillende woonlagen komen nu extra mooi naar voren. Een villa waar de bewoners met recht trots op zijn!

Sfeervol

In de achtertuin van de woning is het helemaal een feest van licht en openheid! Let eens op de boom: wat een design joh! Met zo’n natuurlijke schoonheid heb je geen sculptuur meer nodig. De woning is een zee van warm licht waardoor je een veilig en blij gevoel krijgt als je hier in de tuin staat. Via de grote ramen is er een transparante verbinding tussen binnen en buiten gerealiseerd waardoor je een gevoel van vrijheid krijgt.

Woonkamer

Hier in de woonkamer is het overdag goed toeven. De looks zijn natuurlijk: veel bruin en zandkleur (het kleed vooral). Dat goudkleurig beeld maakt het luxe plaatje helemaal compleet. Om bij te blijven, als het om het wereldgebeuren gaat, hebben de bewoners een strakke tv aan de wand laten bevestigen. Op deze manier houd je de kamer mooi strak. Ander audio-visuele apparatuur bevindt zich onder de tv en duidelijk in de wand geïntegreerd.

Keuken

De keuken is de favoriete plek hier in huis. Het is niet moeilijk te zien waarom: wat een luxe en sfeer! Het keukeneiland heeft zelfs een bar waaraan genoten kan worden van allerlei heerlijkheden die uit de keuken komen. Wij vinden de warmte houten fronten erg mooi passen bij de heldere wanden. En natuurlijk mag het donkere kozijn niet ontbreken, want die zorgt voor het schitterende, evenwichtige zwart-wit design. Tijdloos en erg eigentijds. Een absolute eye-catcher is die industriële afzuigkap, zo houd je de lucht fris en de sfeer goed.

Lekker relaxen

Tot slot nemen we je mee naar de relaxruimte bij uitstek, namelijk de badkamer. We hebben hier te maken met een luxe uitgevoerde kamer die veel meer is dan alleen een plek waar je je opfrist. Het is een ruimte die helemaal ingericht is om het voor de bewoners extra makkelijk te maken om in de avond helemaal tot rust te komen. Het geweldige bad speelt daarbij natuurlijk de hoofdrol, maar ook de afwerking van de ruimte: de bijzondere vormgeving van de vensters, de donkere tinten van de verhoging waarin het bad gerealiseerd is, helpen mee om de totaalbeleving op te roepen die deze badkamer zijn excellente waarde geeft. Dat kussentje is een even eenvoudige als geniale vondst. Pas op dat je niet inslaap valt in bad! 

We vonden het erg leuk om je in deze woning rond te mogen leiden. Blijf je verbazen over topdesign, blijf ons volgen voor nieuwe ideeën! 

Dit huis is echt supermooi!

Wat vind je van deze villa? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!