13 geweldige manieren om je kleine huis in te richten | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

13 geweldige manieren om je kleine huis in te richten

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
Scandinavische woonkamers van dziurdziaprojekt Scandinavisch
Loading admin actions …

Vandaag laten we je zien dat er veel verschillende manieren zijn om een huis mooi in te richten. Zelfs als je ruimte beperkt is. Een kleine ruimte betekent gewoon dat we meer fantasie moeten gebruiken. En als dat niet je ding is, dan is er nog steeds goed nieuws voor je. Het homify-team van deskundigen zijn uitstekende probleemoplossers en laten je zien dat elke ruimte een thuis kan zijn.

Wij laten je in dit Ideabook 13 fantastische ideeën zien!

Grote tapijten in geometrische patronen

Dit tapijt hebben de bewoners gekozen om de kleine woonkamer groter te laten lijken. Wij zijn vooral weg van de combinatie van zwart en wit met grijs en geel.

Eames stoelen voor kleine ruimte

De stoelen van Eames zijn razend populair en dat is niet zo gek want ze hebben een klassiek modern design. Ook zijn ze heel geschikt voor kleine ruimtes door de simpele strakke lijnen en het ontbreken van armleuningen.

Horizontale lijnen maken langer

De horizontale lijnen in de vloer en planken aan de muren helpen om deze ruimte langer te laten lijken. Mooi contrast op deze rechte lijnen vormen het ronde tapijt en de ronde tafels.  

Glazen wanden

Scandinavische woonkamers van homify Scandinavisch

Wil je een ruimte verdelen zonder een muur te plaatsen dan is een glazen schuifdeur een mooie oplossing. Een glazen wand  geeft je woning een chique uitstraling en het licht kan zo vrij blijven doorstromen.

Wil je weten wat de mogelijkheden van een glazen roomdivider in jou huis zijn, raadpleeg een van onze experts.

Rondetafelgesprekken in rechthoekige kamers

Moderne eetkamers van homify Modern

Ze zeggen dat ronde tafels in kleine rechthoekige of vierkant omgevingen de neiging hebben om de doorvoer en de energiestroom te bevorderen. Iets om te proberen in je eigen woonkamer?

Sober

Beperk het aantal accessoires en houd de kleuren van de objecten die je toevoegt rustig en sober.

Zen-tuin

Voor een zen-tuin is altijd plek. Een klein boom, een paar stenen en wat grind. Meer heb je niet nodig om te zorgen voor rust en sereniteit.

Keuken met bar

Een keuken met een hoge tafel is een ideale een manier om een eethoek hebben zonder concessies te doen aan de ruimte.

Kijk voor meer ruimtebesparende ideeën in de keuken ook eens in dit Ideabook.

Kleine outdoor living

Moderne balkons, veranda's en terrassen van Eurekaa Modern

Het is van vitaal belang te profiteren van een balkon als een kamer. Een paar rieten stoelen en kussens zijn voldoende om van het buiten zijn te genieten.

De slaapkamer

Houd de slaapkamer zo minimalistisch als mogelijk. Houd de nachtkastjes leeg en kies voor een bed met strakke lijnen en dichte zijkanten.

Douche in plaats van een bad

Een douche neemt veel minder ruimte in beslag dan een badkuip. Dus als je badkamer erg klein, is het handiger om dat grote bad in te wisselen voor een ruime inloop douche. 

Keuken, eetkamer en woonkamer geïntegreerd

Planten doen het goed in kleine ruimtes. Het licht kan immers vanuit de ramen ongehinderd op de bladeren vallen. Geen muur of scheidingswand die dat tegen houdt!

Foto muurschilderingen

In raamloze ruimten kan een een optische illusie voor een meer open sfeer zorgen. Het beeld op de wand is hier een prachtig voorbeeld van!

Welk idee ga jij toepassen in je eigen huis? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!