Serene Ruimten: Inspiratie voor een Rustige Kamer | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Serene Ruimten: Inspiratie voor een Rustige Kamer

Stoa. Stoa.
Minotti space Moderne woonkamers van Architectural Visualization Modern
Loading admin actions …

In een wereld waarin in veel stijlen, mode en design trends bestaan, zijn er vele manieren waarop jij je huis kunt stileren. Welke stijl je ook kiest of wel welke trends je ook volgt, telkens moet er een bepaalde mate van sereniteit in aanwezig zijn. De sereniteit is de kern waaruit je werkt, daar bouw je een prachtig interieur omheen. In een wereld die steeds haastiger wordt en sneller verandert, is een sereen interieur erg belangrijk, zodat je kun onthaasten en jezelf kunt opladen. Daarom hebben wij hieronder een aantal treffende en inspirationele voorbeelden van serene kamers voor je op een rij gezet. Kijk in alle rust met ons mee.  

Badkamer

Velen van ons leiden een leven, waarin snelheid en onregelmatigheid kernbegrippen zijn, een rustige plek is dan een welkome aanwinst voor je woning. In zo'n plek voel je gewoon dat de hectische tijd van je afglijdt, je komt dan terecht in een andere bewustzijnstoestand. Een goede manier om te ontspannen is het nemen van een bad of een douche, dat is heilzaam en fijn. De badkamer wint steeds meer aan terrein als serene kamer en wordt steeds minder gezien als een ruimte waar je vlug in- en uitloopt. Dit voorbeeld is een luxe badkamer, waarin je echt helemaal tot rust komt. De ramen lopen vanaf de vloer naar het plafond, waardoor je een fantastische uitzicht op de omgeving hebt. De connectie die je met de buitenwereld ervaart, wordt versterk door de prachtige boom op de binnenplaats, die gewoon compleet zen is! Een goede manier om een badkamer in de avond super relaxt te maken, is door kaarsen of wierook aan te steken. Een goed boek er bij en jouw avond kan niet meer stuk!

Kinderkamer

modern  door Cuckooland, Modern
Cuckooland

Silversparkle Children's High Hut Bed

Cuckooland

In een kinderkamer is het ook belangrijk, dat er een sfeer van rust en helderheid in aanwezig is. We willen graag een wereld voor onze kinderen creëren, die hen enerzijds helpt te ontwikkelen en hen anderzijds een veilig en comfortabel gevoel geeft. Dit is de reden waarom we zoveel tijd steken in het bedenken hoe hun kamer er uit zou moeten zien, of juist niet uit zou moeten zien. Vragen als: is de kamer te druk, te stoffig of te ongeorganiseerd, spelen een rol bij het creëren van de beste kamer voor onze kinderen. Deze kamer laat zien, dat een prachtig interieur niet ingewikkeld hoeft te zijn. Deze kamer is vrij groot, maar het prachtige ontwerp kan natuurlijk ook in een kleinere kamer gerealiseerd worden. Let op het mooie boomhutbed en de prachtige vloer, waar vind je tegenwoordig nog zo'n sfeer? Nog wat speelgoed erbij en de kamer is helemaal af!

Rustig en Fijn

Wat is beter dan relaxen in de zon met familie en vrienden, goed eten en een excellente wijn? Het antwoord is niets. Daarom kun je maar beter een kamer inrichten voor dit nobele doel! Dit ontwerp bewijst, dat een ruimte een perfecte balans tussen ontspanning, stijl en functionaliteit kan bereiken. Dit is de droom van elke hardwerkende persoon. Deze rustige kalme ruimte mixt modernistisch meubilair met hedendaagse design meubels; de gepolijste vloer en het warme hout op de muren zorgt voor een fijne sfeer met veel karakter. Er is veel ruimte om je gasten in te ontvangen, met zo´n kamer blijven ze maar wat graag voor een gezellig weekeinde. Met persoonlijke accessoires, prachtige decoraties en het natuurlijk schoon van de planten, wordt deze kamer een oase van rust en genot.

Mysterieus en Gevoelig

Het warme vuur, het prachtige uitzicht, een leunstoel, de rustige belichting en vooral veel rust en kalmte, zijn de aspecten waar het in deze kamer om draait. Het is belangrijk dat je zo'n kamer in je huis hebt. Deze is helemaal bijzonder, met de houtkachel, het sfeervol gestapelde hout en de bijzonder rustieke muur. Het moderne meubilair staat er fantastische bij en zorgt er voor dat jij comfortabel kunt zitten en genieten van het knisperende vuur. Het is lastig om deze kamer te verlaten, omdat de sfeer hier zo fijn is. In deze kamer komen gesprekken met vrienden tot leven en verstrijkt de tijd net iets langzamer. 

Tot zover onze serene kamers. Hopelijk heb  je creatieve ideeën opgedaan! 

Voor tips en advies raadpleeg je onze experts op het eenvoudige forum!

 Wist je dat zuiver wit een ideale basis is voor je keuken? Lees alles over zuiver wit in dit artikel!

Zorg jij ervoor dat je voldoende rust krijgt? Deel je ontspanningstips hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!