Geweldige verbouwing en uitbreiding! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Geweldige verbouwing en uitbreiding!

Stoa. Stoa.
Aanbouw en interieurplan woning Moderne serres van Jolanda Knook interieurvormgeving Modern
Loading admin actions …

Na verloop van tijd is je woning rijp voor een verbouwing. Dat kan komen door een verouderd interieur of omdat je simpelweg andere ideeën hebt over hoe je woning eruit moet zien: je smaak is veranderd. Vandaag gaan we je een mooie woning laten zien die recentelijk verbouwd is. Het is een complete metamorfose. De woning heeft door alle aanpassingen een luxere look gekregen, precies de juiste setting om in te genieten. Met de winter voor de deur is dat beslist geen luxe, hoewel de woning wel vrij luxe uitgevoerd is. 

Als je een verbouwing doet, doe het dan goed! Dat lijkt het motto te zijn geweest tijdens de verbouwing. Kijk met ons mee en laat je inspireren door het schitterende design.

Open look

De openheid van de woning is opvallend. Binnen zit je heerlijk, je doet je ding en voelt de huiselijke warme die er in de woning aanwezig is. Deze uitbouw geeft de woning nieuwe allure, echt de looks van een excellente villa! Binnen en buiten lijken wel in elkaar over te lopen: wij zijn nu al fan van deze woning. Je kunt je wel voorstellen hoe fijn het hier moet zijn als het buiten gesneeuwd heeft: daarbinnen voel je je dan de koning te rijk. Samen met een expert bouw je snel je droomhuis.

Scandinavisch

Hier binnen is het een feest van licht en gezelligheid. Wat een open looks heeft deze kamer! Je kijkt vanaf de eettafel recht je tuin in. Je weet hier zeker dat de sfeer aan tafel altijd goed is. Let eens op die fantastische lampen! Je geniet hier met volle teugen van je maaltijd, van de goede gesprekken met elkaar en van het unieke design dat de sfeer in deze eetkamer sterk bepaalt. We vinden de tafel erg mooi: een beetje een Eames-look, maar dan met een eigentijdse en Scandinavische twist. Die laatste stijl zien we trouwens in de hele ruimte terug. Een plek waar je niet uit getafeld raakt! Laat je inspireren door de beste experts op het gebied van interieurdesign.

Interieur met smaak

Minimalistische design spreekt tot de verbeelding door de enorme beperktheid en wat daarmee aan sfeer in huis bereikt kan worden. “Less is more” is een uitspraak die zeker past bij deze stijl. Daarbij gaat deze gevleugelde uitspraak helemaal op voor deze kamer. De zwevende kast met accessoires maakt de kamer tot een wereld van lichtheid en prikkelende vormen. Kleur mag natuurlijk niet ontbreken in deze Scandinavische kamer, daarom staat die bloemrijke lamp daar in de hoek en liggen de kleurrijke boeken in het onderste vak van de kast. 

Maar er is ook ruimte voor antiek design, zoals de piano rechts. Daar kun je helemaal in stijl een minimalistisch klassiek muziekstuk op spelen. Wij bevelen het werk van de componist Philip Glass aan.

Woonkamer met comfort

In de woonkamer wordt de beperkte designtrend niet losgelaten, hoewel er ook ruimte is voor ruimte, zachte meubels met een groot comfort. Het mag je in de woonkamer aan niet ontberen! Wij zijn erg gecharmeerd van de open haard naast het raam. Daar hoor je in de winter zo lekker het hout in knisperen. En de fans weten dat de eigen haard goud waard is, want de warmte uit deze bron is uniek.

Houd je interieur strak

Natuurlijk hebben de bewoners van de woning ook hun jassen, dassen en andere buitenkleding. Bezittingen die de strakheid van het design zouden kunnen vertroebelen. Voor deze zaken is een uitgekookte oplossing gevonden: een wandkast waarin de hele handel eenvoudig opgeborgen kan worden. Natuurlijk is er ook gedacht aan de persoonlijke esthetiek, we bedoelen dat er een spiegel in de kastruimte gerealiseerd is, waardoor je snel nog even je haar en eventueel make-up kunt checken voor je de deur uitstapt. 

We zijn met deze laatste foto aan het einde van onze tour gekomen. Blijf ons volgen voor meer inspiratie! 

Dit huis is echt supermooi!

Wat vind je van de woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!