Flemish Design | Bijzondere Spiegels door Deknudt Mirrors | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Flemish Design | Bijzondere Spiegels door Deknudt Mirrors

Stoa. Stoa.
Collectie 2015 van Deknudt Mirrors Klassiek
Loading admin actions …

De spiegel bestaat al duizenden jaren en is nog steeds een onmisbaar hulpmiddel in de morgen. Denk je eens in hoe de wereld er uit zou zien zonder spiegels! Ze komen in verschillende vormen en maten, en glimmen en glanzen in ons interieur, terwijl ze onze kamers tegelijkertijd extra ruimtelijk maken. Spiegels zijn ook een handige manier om het licht in je woning te verdelen en om een elegante sfeer te creëren. Tegenwoordig is de spiegel een hot item, die ook door onze Belgische ontwerpers omarmd wordt. Ook ontwerpstudio Deknudt Mirrors heeft de spiegel in het hart gesloten en produceert spiegels met zeer uiteenlopende en innovatieve vormen. Kom even met ons mee voor een kijkje in de keuken van deze Vlaamse ontwerpers…

Vlechtwerk

CRISSCROSS: modern  door Deknudt Mirrors, Modern

Dit interieur valt direct op door zijn bijzondere kleurenschema. De foto van dit interieur mag artistiek genoemd worden, omdat er een bijzondere wisseling of contrast qua perspectief in aanwezig is. De spiegel lijkt in elkaar gevlochten en heeft een bijzondere symbiose met de intense rode wand erachter. Het is prachtig om te zien hoe de witte wand en de zwarte tafel met het paarse doosje erop, zich achter de rode wand lijken te bevinden. Dit effect wordt deels op artistieke wijze geproblematiseerd door het vlechtwerk van de spiegel. 

Zon

INFINITY - AMICO BLACK: modern  door Deknudt Mirrors, Modern
Deknudt Mirrors

INFINITY – AMICO BLACK

Deknudt Mirrors

Laat de zon schijnen in je interieur. Of vind je dat de spiegel meer op een bloeiende bloem lijkt? Het is in ieder geval een dynamische vorm, die zeer goed past in dit minimalistische interieur. De vierkante zwart-witte kast contrasteert mooi met de ronde vaas en de stralende, organisch gevormde spiegel, waardoor de ruimte een ingetogen vrolijkheid krijgt. 

Het Vormen van een Structuur

Deze spiegel is bijzonder, omdat hij uit diverse oppervlakten bestaat. Het lijkt alsof hij een vorm probeert te vinden, alsof de verschillende vlakken naar elkaar toetrekken, waarna ze één rechthoek zullen vormen. Combineer de spiegels in een prachtige collage en creëer je eigen unieke en glanzende kunstwerken aan de muur.

Verschillende Smaken, Diverse Vormen

HOMY - COSY - MINI - BONNY van Deknudt Mirrors Rustiek & Brocante
Deknudt Mirrors

HOMY – COSY – MINI – BONNY

Deknudt Mirrors

Niet iedereen heeft gelukkig dezelfde smaak; zo blijft de wereld een gevarieerde plaats. Deknudt Mirrors maakt spiegels voor iedereen, daarom ontwerpen ze zoveel verschillende vormen. Op de afbeelding zien we de ingelijste spiegel waarmee we vertrouwd zijn. Of je nu houdt van grote spiegels met een basic lijst, klein met een dikke lijst, of rond met een romantische lijst: het is bij Deknudt Mirrors allemaal mogelijk!

Artistieke Spiegel

Deze spiegel is super artistiek en zijn vormgeving is ontleend aan die van een schildersezel. Ieder interieur is in één klap uniek en persoonlijk. Naast zijn esthetische uiterlijk is de spiegel ook erg praktisch. In deze walk in closet zul jij geen moeite meer hebben om te zien hoe je nieuwe outfit zit.

Minimalistisch

EDVARD SMALL - EDVARD LARGE: modern  door Deknudt Mirrors, Modern
Deknudt Mirrors

EDVARD SMALL – EDVARD LARGE

Deknudt Mirrors

In deze badkamer komen het minimalisme en verhalend design samen. De grote en de kleine spiegel vertellen een verhaal. Het is een abstract verhaal zonder woorden, maar op één of andere manier spreekt er een bepaalde emotie uit de kledinghanger en de grote spiegel die naast elkaar in de ruimte hangen. Let ook op de eenvoudige zwarte stoel, het kleed en de handdoek die sfeervol over de hanger gedrapeerd is. Dit interieur is minimalistisch, maar kent een bijzondere vriendelijkheid en is erg uitnodigend.

Hem/Haar

ADAM & EVE: modern  door Deknudt Mirrors, Modern

Het is niet moeilijk te raden voor wie welke spiegel bedoeld is. De abstracte vormen drukken natuurlijk een man en een vrouw uit. Dit zijn spiegels met een vleugje humor, hangend in een modieuze kledingzaak. Het zijn natuurlijk ook perfecte spiegels voor een gedeelde walk in closet die grenst aan je slaapkamer!

Een Raam naar de Oneindigheid

GROOVE COPPER van Deknudt Mirrors Klassiek
Deknudt Mirrors

GROOVE COPPER

Deknudt Mirrors

Deze spiegel heeft een prachtige rechthoekige vorm en lijkt wel een raam naar de oneindigheid te zijn. Hou maar eens een andere spiegel voor deze spiegel, dan zie je dat het spiegelbeeld tot in het oneindige doorloopt. De roodbruine lijst lijkt wel het kozijn van een raam, waarin je een prachtig uitzicht hebt. Deze spiegel is mooi, praktisch en geeft je duidelijk zicht op hoe je kleding zit. Met een aantal leuke accessoires en decoraties ernaast creëer je zo een fijne sfeer in je walk in closet.  

Tot zover de bijzonder fraai ontworpen spiegels van Deknudt Mirrors. Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij. 

Voor stijladvies op maat raadpleeg je onze vriendelijke experts op het forum! Of lees eens verder over de zomerse ideeën voor een houten terras.

Heb jij bijzondere spiegel in je interieur? Vertel erover bij de berichten hieronder of deel een foto op het forum!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!