De stadsvilla met een unieke feel | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De stadsvilla met een unieke feel

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van wirges-klein architekten Modern
Loading admin actions …

Een huiselijke vibe vind je echt niet alleen in een knus rijtjeshuis, ook in de riante villa is deze sfeer te vinden. Je komt het alleen niet zo heel vaak tegen, maar vandaag wel! We hebben een schitterende woning voor je gevonden waarin de bewoners elke dag weer genieten van een unieke woonsfeer, die zij met recht huiselijk en gastvrij noemen. We nemen je in dit ideabook mee naar een grote villa waarin openheid en strak design de norm zijn. Kijk snel met ons mee naar de gave voorbeelden.

Lichte look

Overdag mag de woning er zeker zijn. Wat een eerste indruk voor je collega’s en vrienden. De oprit is imposant en de garage springt door de felle kleur direct in het oog. Zeker omdat het rood zo mooi afsteekt bij de witte tint van de gevel. Het massieve karakter van de woning wordt sterk gereduceerd door de grote raampartijen, die natuurlijk op zich ook erg groot zijn. Toch oogt een raam vaak minder massief dan een gevelvlak, naar ons inzicht. De woning heeft een moderne look: massieve betonvlakken, donkere kozijnen en een krachtige uitstraling. De minimalistische looks van de villa blenden op een prachtige manier met de natuurlijke setting. Deze experts helpen je om je interieur op een geweldige manier in te richten. 

Open gevel, huiselijke twist

Het is een woning die je direct raakt, vanwege de open looks en het hartverwarmende charisma: het warme, huiselijke licht dat via de grote raampartijen in de omgeving straalt. Een woning waardoor je ook behoorlijk geïnspireerd kan raken, zo merkten wij. Er wordt wel eens gezegd dat een woning zich in de avond op zijn mooist laat zien, dat is met deze riante stadsvilla zeker het geval. Samen met een expert wordt het een stuk eenvoudiger om je droomhuis te ontwerpen.

Ruimte en openheid

We staan nu boven op de eerste verdieping en zijn verbaasd over de enorme ruimte en openheid. Binnen en buiten lopen in elkaar over waardoor je in het interieur een gevoel van vrijheid ervaart. De grote eettafel nodigt ons uit om lekker te gaan zitten, wat we overigens niet gaan doen, want we willen nog wat meer van het huis zien. Het is ook mooi om te zien hoe de verschillende zones in de grote leefruimte op elkaar aansluiten. De eetkamer zien we dus links, terwijl de keuken rechts daarvan gerealiseerd is. Zo is er een verbinding gecreëerd tussen de twee culinaire zones.

Gezellig

Vanaf de eettafel is het uitzicht geweldig, een goede plek om gezellig samen te ontbijten, dineren of gewoon voor een leuk gesprek met wat tapas. Zo’n tafel is zo multifunctioneel je kunt je haast niet voorstellen wat je hier allemaal kunt doen. En ook in 2016 is het nog steeds leuk om een bordspel uit de kast te trekken.

Open haard

We zagen hem net al even in de verte (het huis is echt supergroot), maar nu zoomen we er even op in. Natuurlijk hebben we het over de grote sfeermaker: de open haard. Als je lekker gaat zitten in de grote rieten stoel, met een spannend boek, een tablet of een goed glas wijn, weet je zeker dat je helemaal tot rust komt. Dat kan niet anders. Betoverend is het contrast tussen de geel-rode vlammen, de zwarte lijst van de haard en de witte wanden ernaast. Let ook op de donkere sierlijst die vanaf de haard achter de stoel langs loopt: een kamer waar sfeer absoluut op nummer een staat! En dan hebben we het nog niet eens gehad over het enorme raam waardoor je schitterend naar buiten kunt kijken. Je ziet het hout buiten rechts van het raam opgestapeld liggen, dat is niet alleen praktisch, maar ook zeer sfeervol.

Strak

Dat de gevel van het huis er strak uitziet mag een feit heten. Binnen doet echter niet onder voor buiten op dit terrein. De trap die ons naar de bovenste verdieping leidt is een goed voorbeeld van minimalistische binnenhuisarchitectuur. We zijn helemaal weg van de psychedelische muurdecoratie op de wand naast de trap. Het patroon is steeds te veranderen, want het beeld wordt door een projector op de wand geprojecteerd. We hebben nog lang niet alles van deze woning gezien, maar inspiratie hebben we nu al te over. 

Hier eindigt de tour door deze mooie stadsvilla. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. 

Deze woning moet je zien! 

Wat vind je van deze stadsvilla? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!