Kleurrijke Banken | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Kleurrijke Banken

Stoa. Stoa.
Moderne woonkamers van homify Modern
Loading admin actions …

Iedereen houdt van een goede, comfortabele en fijne bank in de woonkamer; een goede bank zorgt voor een bepaalde eenheid in een interieur, waardoor er een rustige sfeer ontstaat, die geschikt is om een goed gesprek te voeren. Kortom, de bank doet er toe.  Een bank moet comfortabel, maar moet er ook goed uitzien! Je kunt je interieur een boost geven door een bank aan te schaffen, die zowel visueel als comfortabel is. Vaak is een kleurrijke bank de beste manier om dit te bereiken. Kleurrijke banken vrolijken niet alleen het interieur op, maar geven er een artistieke kwaliteit aan die weer kan leiden tot gespreksstof tijdens een gesprek met je vrienden. De juiste kleur kan je kamer veel persoonlijkheid en een frisse vibe. Zo wordt je kamer super fris en verkwikkend! Hieronder laten we je een aantal fantastische explosies van kleur zien, met een hoofdrol voor de verschillende banken, die je verbeelding echt op hol brengen. Dus bekijk deze prachtige voorbeelden goed en laat je inspireren!

Red Lips

Moderne woonkamers van homify Modern

Als we het hebben over persoonlijkheid en uitnodigend design, dan hebben we een kamer als deze voor ogen. Deze kleurrijke bank is een ware kus op de spreekwoordelijke wang, waardoor de kamer je hart een sprongetje laat maken. Let ook even op de prachtige vazen in primaire kleuren, de felle oranje wand en de uniek witte vloer met rode streep. Deze kamer verdient een bank als deze!

Blauwe Sensatie

Een moderne smaak vraagt om een moderne benadering, zoals hier in deze prachtige kamer, die onderverdeeld is in twee niveaus. Vanuit het oogpunt van design heeft deze bank een koele uitstraling, verfrissend als de oceaan, waardoor de kamer comfortabel oogt. Maar natuurlijk is vooral het designstatement dat met deze kleur gemaakt wordt van belang. Boven kunnen we een andere bank onderscheiden, deze warme kleur vormt een mooi contrast met de koele metalen elementen en de glazen ballustrade. Het is een vertrek waar steen, glas, metaal en comfort elkaar vinden versterken.

Cirtus Retro Nouveau

Golf banken zijn erg populair en hebben een belangrijke rol in deze woonkamer. De kleuren in deze ruimte vormen een bijzondere dynamiek die wel uniek genoemd mag worden. Het is een gewaagd ontwerp, dat bijna avant-gardistisch is. De woonkamer en de eetzone maken goed gebruik van het kleurrijke contrast dat hen kenmerkt. De diepe citruskleur of sinaasappel-oranje banken, hebben een krachtige uitwerking in de ruimte en haken mooi aan op het rood van de muren, het plafond, de deuren en de lambrisering. In deze kamer lopen kleuren in elkaar over en wisselen elkaar af, dit creëert een overweldigende visuele ervaring, terwijl de kamer niets aan comfortabiliteit inboet.

Magenta

Souldern road Moderne eetkamers van Dos Architects Modern
Dos Architects

Souldern road

Dos Architects

Er zijn natuurlijk veel verschillende kleuren te kiezen en het spectrum van de stilistisch opties is breed. In deze kamer, die in een prachtige Europese pakhuisstijl is ingericht, maken kleuren het verschil, maar niet op een overdreven manier. Een slimme selectie van kussens maken het kleurenschema van de kamer tot een uitgebalanceerd geheel. Deze kamer is wat je noemt stijlvol: let op het prachtige kleed, de subtiele salontafel en de grote ramen waardoor het daglicht de kamer binnenstroomt. Dit is design van de 21e eeuw!

Variatie

Souldern road Moderne eetkamers van Dos Architects Modern
Dos Architects

Souldern road

Dos Architects

Ook in deze kamer zien we het moderne pakhuis thema terugkomen, we zien diverse banken, die zowel ingetogen als expressief zijn. Het zacht blauw werkt prachtig samen met het diepe rood. Deze kleuren zorgen voor een harmonisch geheel, dat een prachtige symbiose met het glas, het staal en de houtenvloer heeft. Ook hier zien we een prachtig kleed liggen, dat de kamer de nodige huiselijkheid geeft. In deze kamer komen hard en zacht, licht en donker, kalm en krachtig samen. 

Tot zover deze expressieve en kleurige banken. We hopen dat je veel ideeën opgedaan hebt!

Voor leuke discussies, adviezen en tips bezoek je ons forum!

Terrassen zijn een magische plek in en bij een huis. Lees hier alles over een slimme terrasinrichting.

Heb jij al een design bank op het oog? Of ken je een goede designer? Deel het met ons bij de berichten hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!